Gündem

En Şık 2021 Model Altın Alyans Tasarımları lizaypirlanta’da

En Şık 2021 Model Altın Alyans Tasarımları lizaypirlanta'da

Altın alyans kadınlar ve erkekler arasında tarih boyunca benzer anlamlar ve tasarımlarla tercih edilir. Özellikle söz, nişan ve evlilik gibi özel zamanlarda altın alyanslar takılır. Altın alyans modelleri günümüzde birçok değerli madenler ile birlikte tasarlanır. Genellikle yüzükler için de en popüleri altın yüzük ürünleridir.


Altın Alyans Modelleri  

Altın alyans modelleri geniş ürün yelpazesine sahiptir. Herkesin zevkine tarzına ve bütçesine uygun tasarımlar vardır. Kesim olarak zümrüt kesimler, yuvarlak kesim ve damla kesimler kullanılmıştır. Altın Alyans Modellerinin birçok çeşidi bulunur. Genellikle klasik, altın modern klasik şeklinde değişir. Renk olarak Beyaz, sarı ya da rose renklerinden oluşur.

Genellikle gümüş seven çiftler için tek bayan altın alyans modelleri bulunur. Bazı modellerde tercihe göre tek renk ikili ya da üçlü renk seçenekleri vardır. Altın alyanslar ayrıca taşlı ya da taşsız ürünler olarak değişir. Taşlı olanlarda taşın kesim şekline önemlidir. Ayrıca   taşın kaç karat olacağıda tasarımlarda değişir.

Eğer bütçenize uygun altın alyanstasarımları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız  https://www.lizaypirlanta.com/altin-alyans   sitesini inceleyebilirsiniz.