Magazin

Exxen ne zaman yayına başlıyor? Abonelik ücreti ne kadar? Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen hakkında bilinmeyenler!

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen

Acun Ilıcalı’nın son projesi Exxen şimdiden Türkiye’nin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya başladı.

Exxen abonelik ücreti ne kadar? İçeriği ne? Kimler Exxen’de olacak? Ne zaman yayına başlayacak?

Gerek içeriği, gerekse fiyatı ile ilgili meraklı bekleyiş devam ederken, yayın akışı ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Acun Ilıcalı Exxen ile Z kuşağı denilen genç kesime hitap etmeyi amaçlıyor. Bunu da YouTube fenomenlerine olan ilgisiyle ortaya koyuyor. Son günlerde gündemi meşgul eden Hasan Can Kaya transferi büyük ses getirdi. YouTube’da yayınlanan Konuşanlar adlı programını Exxen’e taşıyan Hasan Can Kaya, halen yayında olan yaklaşık 30 bölümü YouTube’dan kaldırılmasıyla tepki çekmişti. Hasan Can Kaya’nın birçok takipçisi, Konuşanlar’ın YouTube’dan silinmesi üzerine Kaya’yı takip etmeyi bırakmıştı. Ancak Hasan Can Kaya’nın hatırı sayılır bir kitlesi mevcut ve bu kitle Exxen’e nasıl bir katkı sağlayacak merak konusu.

Tüm bu polemikler devam ederken Exxen’in 1 Ocak 2021’de yayına başlayacağı duyuruldu. Fiyat konusunda henüz bir netlik olmasa da, Exxen aboneliğinin deneme için 1 hafta ücretsiz olacağı kesinleşen konular arasında.

Exxen’e transfer olan isimler arasında cover şarkılarıyla bilinen Zeynep Bastık da var. Exxen’de yer alacak bir diğer önemli isim ise Haluk Bilginer. Bilginer’in Exxen için Şeref Bey adlı dizi projesi olduğu öğrenildi. Aleyna Tilki ve Geçen yıl Survivor şampiyonu olan Cemal Can Cansever de Exxen’de yer alacak isimler arasında.

Exxen’in diğer önemli projelerinden biri ise Sihirli Annem adlı dizi. 90’ların fenomen dizisi, yeni kadrosuyla Exxen’de. Ayrıca Tolgshow adlı programıyla Tolga Çevik de Exxen’de göreceğimiz isimler arasında.