Foto GalerisiMagazin

Kendall Jenner’in bir avuç bikinili pozları yürek hoplattı!

Kendall Jenner'in bir avuç bikinili pozları yürek hoplattı!

14 Şubat’ta basketbolcu Devin Booker ile aşk yaşadığını duyuran meşhur model Kendall Jenner, “Bebek arzum oldukça yüksek.

Hem de bunu yakın bir zamanda isterim” sözlerinden kısa bir süre sonrasında hamilelik iddialarıyla gündeme gelmişti.

Hamile olduğu iddia edilen Jenner o şekilde pozlar verdi ki bu haberleri yalanlar gibiydi. Güneşlenirken çekilen fotoğraflarını paylaşan model, bikinisinin altına çizme giyince herkesi şaşırttı.

25 yaşındaki Jenner’in iddialı karelerine iki saatte dört milyondan fazla beğeni geldi. Kendall Jenner, karın kasları ve muntazam fiziği ile sosyal medyada gündem oldu.

SEVGİLİLER GÜNÜ POZLARI OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda ablası Kim Kardashian’ın markası için iddialı pozlar veren Kendall Jenner, sosyal medyada gündem olmuştu.

25 yaşındaki güzel, takipçilerinden 10 milyonun üstünde beğeni almayı başardı, formda görüntüsü hakkında binlerce yorum yapılmıştı. Kendall Jenner, Türkiye’nin sosyal medya gündeminde de yer almıştı.

“BİZİM ÜLKEMİZDE DAHA GÜZEL KIZLAR VAR”

Hatta oyuncu Mert Öcal da dünyanın en popüler modellerinden biri olarak gösterilen Kendall Jenner’ın abartıldığını dile getirmişti. Öcal’ın, Twitter hesabından paylaşmış olduğu “Bizim devletimizde oldukca daha güzel kızlar var” mesajı münakaşa mevzusu olmuştu.

DİYET SIRLARINI PAYLAŞMIŞTI

Öte taraftan fit görüntüsüyle dikkat çeken Jenner, daha ilkin kendi adına çıkardığı aplikasyonda rejim sırrını paylaşmıştı.

Genç manken, “Dürüst olmak gerekirse, tembel olabilirdim, spor yapmayabilirdim ve halen aynı görünebilirdim fakat ben bu değilim. Daima oldukca etken bir insan oldum. Daha iyi duymak için spor yapmayı seviyorum” demişti.

Jenner sözlerine, “Karnımı gösterdiğim pek oldukca fotoğraf çekimi gerçekleştiriyorum ve bir son dakika çekiminde crop top (ya da hiçbir şey) giydiğimde spor yaptığım için endişelenmeme gerek kalmıyor. Bu vücudunuzla güzel hissetmenize ve işinizde kendinize…