Spor

Kolombiya basınında gündem Falcao! Galatasaray’da seyirci gibi oturamaz

Kolombiya basınında gündem Falcao! Galatasaray’da seyirci gibi oturamaz

Süper Lig’in 34. hafta mücadelelerinde Galatasaray, evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Oynanan son 6 maçta sadece 5 puan alabilen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao’yu Fatih Karagümrük maçında kulübeye mahkum etti. Hiçbir sakatlığı olmayan yıldız golcü oyuncunun maçta süre alamaması, Kolombiya basınında da gündem oldu.

Falcao seyirci olamaz

Ülkede yayın yapan gazete ve internet siteleri, 35 yaşındaki Dünya yıldızının Fatih Karagümrük maçında süre alamaması karşısında şaşkınlık yaşadılar.

”Falcao, normalde İstanbul cehenneminde seyirci olmazdı. Karagümrük maçında kulübeden çıkamadı” yorumu yapan gazeteler, tecrübeli golcünün kalan maçlarda ilk 11’deki yerine döneceğine inandıklarını belirtti. Kolombiya basını ayrıca, Galatasaray’ın Fatih Karagümrük maçında yaşadığı puan kaybı sonrası şampiyonluk hedefinden bir hayli uzaklaşmasına da dikkat çekti.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor

Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig’de sadece 14 maçta görev alan Falcao, görev aldığı karşılaşmalarda 8 gol atıp 2 de asist yaptı. 35 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi, 2022 yazında sona eriyor.

Kolombiya basınında gündem Falcao! Galatasaray’da seyirci gibi oturamaz