Gündem

Manisa’da vahşet; 4 genç başlarından vurularak infaz edildi!

Manisa’da vahşet; 4 genç başlarından vurularak infaz edildi!

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesinde henüz bilinmeyen bir sebeple 4 kişi başlarından vurularak öldürüldü.

Bölgeden traktörle geçen bir çiftçinin farketmesiyle ortaya çıkan korkunç olayda, yaşları 20 ile 25 arasında değişen 4 genç hayatını kaybetti.

Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri, bölgede geniş çaplı arama başlattı. Yapılan incelemelerde hayatını kaybeden gençlerin, 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Çangal, 22 yaşındaki Muharrem Zengin ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın olduğu tespit edildi.

Gençlerden üçünün kafasına silah sıkılarak öldüğü, birinin de boynunun kırıldığı tespit edildi. Olay yerinde bulunduğu öğrenilen tek kırma diye bilinen av tüfeğinin ise ölen gençlerden birinin babasına ait olduğu öğrenildi

Ölen gençlerin olay yerine gelen yakınları zor anlar yaşarken, 4 yakın arkadaşın cenazeleri Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ahmetli İlçe Jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Manisa’da vahşet; 4 genç başlarından vurularak infaz edildi!