Spor

Mesut Özil, bu Gece yarısı saat 01:00 civarında İstanbul’a ayak bastı!

Mesut Özil-Fenerbahçe transferi

Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Mesut’u havalimanında karşıladı. Fenerbahçe, Mesut Özil için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. İlk açıklamasını yapan Mesut Özil, “Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü, Arsenal’ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil‘in transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu

Fenerbahçe Futbol AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mesut Özil’in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

MESUT İSTANBUL’DA


Mesut Özil ve ailesini taşıyan uçak, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne indi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Mesut’u havlimanında karşıladı.

FIFA, Mesut Özil-Fenerbahçe transferini sayfasında paylaştı


Fenerbahçe’nin Mesut Özil’i İstanbul’a getirmesi, dünya basınında büyük yankı uyandırırken, FIFA da bu gelişmeyi sayfasına taşıdı. Sarı-lacivertli kulübün, Mesut’un uçağa binerken çektirdiği fotoğraf ile yaptığı; “Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul’a getiriyor” bilgilendirmesini, FIFA da sosyal medya hesabında yer verdi. 13 milyon takipçili FIFA’nın bu gönderisine sporseverler büyük ilgi gösterdi.

MESUT KONUŞTU


NTV canlı yayınına bağlanan Mesut Özil, “Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını!” dedi.

“Bayadır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok. Bu akşam ailemle İstanbul’a geleceğim. Uçuş saati tam belli değil. Akşam üstü orada olurum. Tam bilmiyorum, burası 3 saat önde galiba.”

“Bu gece Fenerbahçe için İstanbul’dayım inşallah.”

MESUT’TAN 67 PAYLAŞIMI

Fenerbahçe ile transferi konusunda prensipte anlaşan Mesut Özil, sosyal medya hesabından ’67’ numara paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından ’67’ paylaşımı yaptı. Özil, memleketi Zonguldak’ın plakası olan ’67’ numarayla adeta sarı-lacivertlilerde giyeceği forma numarası konusunda da mesaj verdi.

İBRAHİM KALIN’DAN MESUT ÖZİL’E ‘HOŞ GELDİN’

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da resmi Twitter hesabından Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil’e hoş geldin mesajı paylaştı. Yıldız oyuncunun paylaşımını alıntılayan Kalın; ‘Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil’ yazdı.

İşte Kalın’ın o paylaşımı;

Haber kaynak:milliyet.com.tr

Mesut Özil-Fenerbahçe transferi