Güncel

Müge Anlı, Rahmi Özkan ayrıldı mı sorusuna açıklık getirdi!

Müge Anlı, Rahmi Özkan ayrıldı mı sorusuna açıklık getirdi!

Müge’nin yoldaşı, en büyük destekçisi ve her zaman yanında duran Rahmi Özkan’ın akıbetine dair açıklama Müge Anlı’dan geldi.
İşte o açıklama ve detaylar…

20 Nisan 2020 tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olan yorumcu Avukat Rahmi Özkan, klimanın çarpması sonucu hastalandığını söylemiş; sabaha kadar oruç tuttuğunu ve iftardan sonra ilaç aldığını, buz gibi ter atarak kendini koruduğunu söylemişti.

Müge Anlı, Rahmi Özkan ayrıldı mı sorusuna açıklık getirdi!

21 Nisan 2021 tarihinde Müge Anlı, Rahmi Özkan’ın yayında olmamasına yönelik açıklama yapmıştı. “Burnum akıyor” diyerek açıklamalarına başlayan Anlı gözleri dolu bir şekilde Rahmi Bey’in de birkaç gün dinlenmesi gerektiğini, kendisini artık alıştığını ve koronavirüs gelmez diye düşündüğünü, böyle bir ciğere neden geleceğini sordu. Rahmi Özkan’ın hasta olmasından dahi bu denli etkilenen ve üzülen Müge Anlı’nın hali, hayranları tarafından sosyal medyada gündem haline getirildi.

Birçok hayranı, Rahmi Özkan’ı çok sevdiğini ve ona bir şey olması durumunda yasa gireceğini söylerken, çok sayıda kişi ise “adam dinleniyor sadece panik yapmaya gerek yok” yorumları altına imza attı.

Rahmi Özkan kimdir?

Rahmi Özkan, Müge Anlı ile Tatlı Sert’in kalıcı bir parçası olarak görülüyor. Bundan yıllar yıllar önce, 1939 yılında doğan Özkan; 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı.

Fakültede olduğu sırada talebe derneklerinde yaptığı sosyal çalışmalardan dolayı üniversitelerin üst teşekkülü olan Rahmi Özkan, Milli Türk Talebe Birliği genel kuruluna hukuk fakültesi delegesi olarak geldi.

Önce Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı’na, sonra da Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı’na seçilen Özkan; Serap Ezgü‘nün programında danışman olarak çalıştı. Müge Anlı‘nın televizyonda gerçekleştirdiği “Tatlı-Sert” adlı bir programında avukatlık yapıyor.