İlginç Videolar

Olamaz böyle yetenekler, Guines’e Girmiş Dünyanın ilginç yetenekleri!

Olamaz böyle yetenekler, Guines'e Girmiş Dünyanın ilginç yetenekleri!
Olamaz böyle yetenekler, Guines'e Girmiş Dünyanın ilginç yetenekleri!

Olamaz böyle yetenekler, Gerçekten bu yetenekler çok ilginç kimisi doğuştan kimisi insanların kendilerini feda ederek ortaya çıkarılmış şeylerdir.

Bu cesareti göstermişler, çünkü guinese girmek cidden çok zor ve bunu başarabilmişler hedeflerinde guinese girmek olup fakat hayatını kaybeden yada onar için hayatında kalıcı izler kalan kişiler vardır.

Guines’e Girmiş Dünya’nın EN İLGİNÇ 10 YETENEĞİ

10- Dünyanın En Elastik Adamı
Gary Stretch adındaki adamın sahip olduğu özelliği, vücudunun lastik gibi olması ve bu lastik gibi olan vücuduna tuhaf ve korkunç şekiller verebilmesi. Bu sayede Dünya’nın en elastik adamı olarak rekorlar kitabına giriyor.

9- Yüzünde Bakılacak Yeri Kalmayan Kadın
Elaine Davidson da rekorlar kitabına girebilmek için tuhaf bir yöntem kullananlardan sadece biri. Kendisi vücudunda tam 1903 piercing barındırıyor. Dilini de parmağı geçecek kadar deldirmiş durumda.

8- Dünya’nın En Büyük Ağızlı Adamı
Afrikalı Francisko Domingo Joaquim, dünyanın en büyük ağızlı adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırmış durumda. Gerçekten devasa.

7- Dünya’nın En İnce Belli Kadını
Cathie Jung adlı kadın 68 yaşında ve ince bel olayını biraz abartarak 38 cm bele sahip olmuş durumda. Bu ölçüyü elde edebilmek için yıllarca en dar korselerden giymesi sonucu Dünya’nın en ince belli kadını olarak rekorlar kitabına girmeye hak kazanmış.

6- En Uzun Tırnaklara Sahip Olan Kadın
Kadınların hassas noktası olan tırnakların, bu boyutlarda olmasını kaçınız istersiniz bilmiyorum. Fakat Lee Redmond 1979’dan beri tırnaklarını hiç kesmemiş ve kendisi yaklaşık olarak 9m tırnaklağa sahip. Onun için üzücü olan ise, 2009’da yaşadığı bir trafik kazası sonucu tırnaklarının kırılmış olması.

5- Hunharca Akrep Yiyen Adam
Söylemesi bile kötü olan bu rekoru, Dean Sheldon adındaki adam ağzında 18cm’lik akrebi yaklaşık 20 saniye tutarak gerçekleştirmiş. Kıracak başka rekor bulamayıp böyle bir olaya imza atmak gerçekten çok enteresan.

4- Dünya’da En Çok Parmağa Sahip Olan Çocuk
Hindistanlı olan Devendra Harne, el ve ayaklarında toplam 25 adet parmağa sahip.

3- Dünya’nın En Uzun Diline Sahip Kadını
Erkeklerin çok konuşan kadınlardan yakındığı şu dünya düzeninde, bir kadının dilinin uzunluğuyla konuşma boyutunun paralel olduğu bir sistem olsaydı, bu kadın gerçekten konuşma konusunda da rekorlar kitabına girmeye hak kazanabilirdi. Annika Irmler isimli kadının dili tam olarak 7cm. Bu özelliği ile de dünyanın en uzun dilli kadını olarak rekorlar kitabında yerini almış durumda.

2- Dünya’nın En Uzun Burunlu Adamı
Rekorlar kitabında bir Türk burun uzunluğuyla karşımıza çıkıyor. Artvin’de yaşayan Mehmet Özyürek, Dünya’nın en uzun burunlu adamı ve burnu yaklaşık olarak 9cm.

1- Dünya’nın En Uzun Bacaklı Kadını
Çoğu kadının sahip olmak istediği uzun bacaklar fazlasıyla ona ait. Svetlana Pankratova’nın bacakları 1.30 metre ve bununla beraber dünyanın en uzun bacaklı kadını olarak rekorlar kitabına adını yadırmış. Tabi bunun kendisi için dezavantajları da vardır mutlaka. Bacakları sayesinde rekorlar kitabına giren Svetlana’nın ayak numarası ise 46. Bu kadar uzun bir bacağa daha küçük bir ayak numarası düşünülemezdi zaten.