Teknoloji

Sahte Samsung Galaxy S21 Plus ve Ultra Modelleri Çok’tan Satışta!

Sahte Samsung Galaxy S21 Plus ve Ultra Modelleri Çok'tan Satışta!

14 Ocak tarihindeki lansman öncesinde sahte Samsung Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra modelleri çoktan piyasadaki yerini aldı.

Samsung14 Ocak tarihinde Samsung Galaxy S21 serisinin lansmanını gerçekleştirmeyi planlarken, sahte Samsung Galaxy S21 Plus ve Samsung Galaxy S21 Ultra çoktan satışa çıkmış durumda.

Samsung’un yeni Galaxy amiral gemisi serisinin lansmanından önce cihazların piyasaya çıkması tabii ki görenleri şaşırtmış durumda. Ayrıca Galaxy S21 + ve Galaxy S21 Ultra’nın taklitlerinin görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülere bakıldığında her iki cihazın da Samsung amiral gemisinin daha önce sızdırılmış tasvirlerine ve tasarımlarına benzediği görülüyor.

Her iki cihazın da henüz resmi olarak duyurulmadığının altını çizelim ancak önceki sızıntılar cihazların bazı özelliklerini ortaya koydu. Buna göre; Galaxy S21 Plus, 120 Hz yenileme hızına sahip 6.3 inç FHD+ ekrana sahipken, Galaxy S21 Ultra 6.9 inç 2K ekrana sahip.

Güçlerini yüksek ihtimalle Qualcomm Snapdragon 888 çipsetinden alacak cihazlar 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolama ile eşleştirecek. Her zaman olduğu gibi bazı sürümler ise yeni Exynos 2100 çipsetini barındıracak. Bu özellikler de şimdilik spekülasyondan öteye gidemiyor.

Samsung Galaxy S21 serisi hakkında tüm detaylar içinse biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

Sahte Samsung Galaxy S21 Plus ve Ultra Modelleri Çok'tan Satışta!