Güncel

Samet Güdük malesef tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, Belediye binasında silahlı saldırıya uğradı.

Ağır yaralanan Güdük hastaneye kaldırıldı. Adana emniyet müdürü Ahmet Hakan Arıkan hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Güdük 6 saat süren ameliyatta, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İddiaya göre; belediye halk ekmekte çalışan Mikail G., Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük ile konuşmak için makamına gitti. Bir süre sonra aralarında tartışma yaşanınca Mikail G. yanında bulundurduğu tabanca ile Samet Güdük’ü ağır yaraladı.

“GELDİ BANA YALVARDI, İŞE ALDIM”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,” Geldi bana yalvardı, işe aldım. Vurduğu sırada da ‘kusura bakma’ dediğini öğrendim” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda iddiaya göre, saat 12.30 sıralarında belediyeye kimliği belirsiz bir kişi tabancayla girdi.

Kimliği belirsiz bir kişi belediye binasında özel kalem müdürü vekili Samet Güdük’e ateş açtı. 3 kurşunla yaralanan Güdük hemen hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine belediyeye polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, ağır yaralanan Güdük, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Güdük, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Samet Güdük kimdir?

Samet Güdük Adanalıdır. Adana Büyükşehir Belediyesinde çalışmaktadır. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın özel kalem müdürüdür. Samet Güdük, Ejder Sıkık’ın yerine göreve başlamıştı. Samet Güdük’ün, Derin ve Demir adlı iki çocuğu olduğu konuşuluyor.