Magazin

Seren Serengil son paylaşımında sevenlerini üzdü!

Seren Serengil son paylaşımında sevenlerini üzdü!

Yaşadığı sağlık sorunlarını bir paylaşımla duyuran Seren Serengil, yaza kadar ameliyat olmadığı takdirde ölebileceğini söyleyerek sevenlerini üzdü.

TV ekranlarında yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu Seren Serengil son dönemde yaptığı açıklamalarla sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak yaptığı bir paylaşımla sevenlerini üzen Serengil Instagram hesabından hasta olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Seren serengil neden zayıfladı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok hasta olduğunu ve yaza kadar ameliyat olması gerektiğini açıklayana ünlü ismin 46 kiloya kadar düşmesi sonucu hayranları ‘Seren Serengil anoreksiya mı oldu?’ sorusunu sormaya başladılar.

Seren serengil anoreksiya mı oldu


Annesini ve sevdiklerini üzmemek için daha önceden sağlık sorunlarını çok belli etmemeye çalıştığını fakat son zamanlarda işin biraz ciddiye bgittiğini söyleyen Serengil, 46 kiloya düştüğünü ve kil vermeye de devam ettiğini belirtti. Serengil, geri dönüşüm ameliyatına vücudunun hazır olup olmadığının ve vücudunun bunu kaldırıp kaldıramayacağının kararının ise salı günü yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağını aktardı.

Seren serengil nasıl zayıfladı


Yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili olarak ta “Bazen aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşuz” ifadelerini kullanan Seren Serengil, sürecin çok tehlikeli olduğunu ve ameliyat olmazsa yaza çıkamayacağını söyledi. Şu an dinlenmek için sürekli yattığını ve serum takıldığını söyleyen ünlü isim, bu durumu da atlatıp iyi olacağını söyleyerek sevenlerini biraz da olsa rahatlatmaya çalıştı.

İnstagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla sağlık sorunlarını aktaran Seren Serengil paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş… Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi”