Teknoloji

Sızıntı! iPhone 13 Pro modeli,1 TB Depolama..

Sızıntı! iPhone 13 Pro modeli,1 TB Depolama..

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla sık sık gündeme gelen Jon Prosser, şimdi de iPhone 13 Pro modeliyle ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Bu kısımdaysa Jon Prosser, serinin tepe modelinin 1 TB’lık depolama seçeneğiyle birlikte gelebileceğini iddia etti.

Bildiğiniz üzere Apple’ın kısa bir süre önce duyurduğu iPhone 12 Pro ve 12 Pro Max modelleri, 128, 256 ve 512 GB‘lık dahili hafıza seçeneğiyle beraber piyasaya sürülmüştü. Ancak, Prosser’ın son paylaşmış olduğu bilgilere göre bu durumun iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max modelleriyle beraber değişebileceğini görmekteyiz.

Apple’ın 512 GB’lık dahili depolama alanını yetersiz bulan kullanıcılar için yeni bir depolama seçeneği üzerinde çalıştığını ifade eden Prosser, bu yılki 13 Pro ve 13 Pro Max modellerinin 1 TB’lık depolama alanıyla beraber gelebileceğini belirtti.

Sızıntı! iPhone 13 Pro modeli,1 TB Depolama..

Hatırlarsanız, yeni iPhone modellerinin daha da önceden de 1 TB’lık dahili hafıza seçeneğiyle beraber geleceği iddia edilmişti. Bu doğrultuda paylaşılan raporlarda ise yeni nesil iPhone modellerinin anamorfik lens ile 8K videoları 45 FPS ile çekebileceği söylenmişti.

8K 30 FPS bir videonun dakikasının 600 MB depolamaya ihtiyaç duyduğunu düşündüğümüzde, sadece 5 dakikalık bir klibin 3 GB yer kaplayacağı ortaya çıkıyor. 512 GB depolamalı bir modelde ise 5 dakikalık 8K 30FPS bir videodan yaklaşık 170 adet depolayabiliyorsunuz. Bu anlamda 1 TB depolamanın kullanıcılara daha fazla olanak sağlayacağını açıkça söyleyebiliriz.

Sızıntı! iPhone 13 Pro modeli,1 TB Depolama..