Spor

Trabzonspor, sahasında Konyaspor’u konuk etti skor: 3-2

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor’u konuk etti. Papara Park’ta saat 16.00’da başlayan mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetti. Müsabaka Trabzonspor’un 3-2’lik galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuç ile Trabzonspor ligde ilk galibiyetini aldı.


Karşılaşmada Trabzonspor’un ilk golünü Edin Visca attı. Mücadelenin 16′ dakikasında kaydetti. Trabzonspor o golünü videosunu paylaştı.

Maça hızlı başlayan taraf Trabzonspor olurken ev sahibi ekip 16. dakikada Edin Visca’nın harika golüyle 1-0 öne geçti. Tümosan Konyaspor 24’te Adil Demirbağ ile eşitliği yakalsa da ilk yarının son anlarında kazanılan penaltıyı gole çeviren Simon Banza, Trabzonspor’u soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

Bordo mavililer, ikinci yarıda da vites düşürmezken 54’te bir kez daha sahneye çıkan Simon Banza, skoru 3-1’e getirdi. 80. dakikada Umut Nayir’le penaltı atışından yararlanamayan Tümosan Konyaspor, 90. dakikada Keyta ile yeniden umutlansa da kalan dakikalarda hata yapmayan Trabzonspor maçı 3-2 kazandı.

Sezona üst üste 5 beraberlikle başlayan Trabzonspor, bu sonuçla bu sezonki ilk galibiyetini alırken, 8 puanlı Tümosan Konyaspor ile puanını eşitledi. 

Trabzonspor: 3 – Tümosan Konyaspor: 2

Stat: Papara Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Murat Tuğberk Curbay

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Denswil, Mendy, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan (Dk. 37 Cham), Bardhi (Dk. 46 Lundstram), Visca (Dk. 90 Orsic), Nwakaeme (Dk. 83 Serdar Saatçi), Banza (Dk. 90 Draguş)

Tümosan Konyaspor: Slowik, Boranijasevic, Adil Demirbağ, Bazoer (Dk. 74 Damjanovic), Guilherme, Jevtovic (Dk. 68 Umut Nayir), Uğurcan Yazğılı (Dk. 58 Keyta), Ndao (Dk. 58 Aleksic), Pedrinho, Yusuf Erdoğan (Dk. 68 Melih İbrahimoğlu), Kramer

Goller: Dk. 16 Visca, Dk. 45+4 (penaltıdan) ve 54 Banza (Trabzonspor), Dk. 24 Adil Demirbağ, Dk. 89 Keyta (TÜMOSAN Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 65 Visca, Dk. 76 Denswil, Dk. 87 Malheiro, Dk. 90+6 Serdar Saatçi (Trabzonspor), Adil Demirbağ (maç bitimi) (TÜMOSAN Konyaspor)

emlakdream.com.tr