Burçlar

1 Kasım Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

1 Kasım Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi
1 Kasım Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 1 Kasım Pazar ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 1 Kasım Pazar 2020

1 Kasım Pazar 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gereken bir gündesin. Özellikle iş arkadaşlıkları gibi konular bugün seni biraz yorabilir. Sıkıntılara fırsat vermemek ve kendinden emin olmak sana daha iyi etkiler sunacak. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek, vücudundaki toksinleri atmak için faydalı olacak. Bugün ağır hareketler yapmak ve kendini gereksiz yere yormak yerine daha sakin bir gün geçirmek de iyi gelebilir sana. 

Aşk

Geride kaldığını düşündüğün bir aşk mevzusu bugün tekrar gündeme gelebilir. Ancak bu durum sana sıkıntı yaşatmayacak. Kendini daha iyi ifade edeceğin bir günde olacaksın bugün. 

Para

Maddi olarak bazı sonuçları daha hızlı almak istiyor olabilirsin. Ancak acele kararlar almak ve bazı şeyleri hızlandırmak için atacağın adımlar hata yapmana sebep olabilir. Parasal konularda güzel sonuçlar için sabretmen gerekecek.

1 Kasım Pazar 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Hem iş, hem para, hem arkadaşlıklar, sana güzel etkiler sunacak bugün. Etrafında olan biteni daha iyi görebileceğin bir gündesin. Bugünün keyfini çıkarmalısın. 

Sağlık

Düzenli bir egzersiz sadece bedensel konularda sana güzel bir enerji sağlamaz. Aynı zamanda zihninde biriken negatiflikleri atman için de sana destek olur. Bugün böyle bir programa başlamak isteyebilirsin. 

Aşk

Fikirleri ve esprileri ile seni neşelendirecek yeni bir insandan hoşlanmaya başlayabilirsin bugün. Entelektüel konuların ilgini çekeceği ve karşındaki insanın kültürel yanlarını değerlendirebileceğin bir gündesin. 

Para

Bugün zaman öldürmek ve bazı şeyleri ertelemek yerine hızlı davranman gerekebilir. Bazı sorumluluklarını bugünden yerine getirmek maddi açıdan ilerisi için daha rahat hareket etmeni sağlayacak.

1 Kasım Pazar 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Maddi konularda sonuçlar elde etmek istiyorsan eğer, bugün istediğin gibi bir gün olabilir. Bazı işleri sonlandırmak ve karşılığını beklemek seni çok mutlu edebilir. Diğer konular ile alakalı da güzel sonuçlar elde edebilirsin bugün. 

Sağlık

Kan akışını hızlandırmak ve daha fazla nefes almak vücudunun ihtiyacı olan enerjiyi sağlayabilir. Daha fazla hareket etmek ve derin nefes egzersizleri kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün. 

Aşk

Bugün eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Sevdiğin kişi ile keyifli konular konuşabilir ve neşeli ortamlarda bulunabilirsiniz. Aranızda güzel ve eğlenceli bir enerji olacak. 

Para

Parasal konularda güzel adımlar atmak için yeni fikirler üretebilirsin bugün. Etrafındaki insanlarla bu tür konularda fikir alışverişi yapmak sana güzel ilhamlar verebilir veya bu sayede daha sağlam adımlar atabilirsin.

1 Kasım Pazar 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün iletişimini arttırman ve ufak tefek sorumluluklarına önem göstermen gereken bir gün olabilir. Daha fazla insan ile muhatap oluşun seni biraz gerebilir. Ancak birçok işi halledebilecek bir enerjin olacak bugün. 

Sağlık

Vücuduna iyi davranmak için ihtiyacın olan besinleri tüketmen ve bol bol su içmen gerekebilir bugün. İyi beslenmek ve dikkatli bir su tüketimine sahip olmak gereken bir enerjiye sahip olmanı kolaylaştırabilir. 

Aşk

Bugün sakin ve keyifli bir gün geçirmek için sevdiğin kişi ile güzel planlar yapabilirsiniz. Aranızdaki sakin ve huzurlu enerjinin devam etmesi için ikinizin de birbirine vakit ayırması gerekebilir bugün. 

Para

Parasal konulardaki fikirlerini kendine saklamak ve etrafındaki insanlar ile bazı şeyleri paylaşmamak sana daha iyi bir etki sağlayabilir bugün. Kendi işine odaklanmak ve güzel gelirleri hedeflemek için bazı fırsatları kendine saklamalısın.

1 Kasım Pazar 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Kendini kuvvetli ve iyi hissedeceğin bir gün. İş ve parasal konularda güzel sonuçlar elde edebilirsin. Yeni şeyler öğrenmek ve işine dikkat etmek sana güzel bir gelişme getirecek bugün. 

Sağlık

İnsanlarla iletişimini arttırmak her zaman görüldüğü kadar kolay olamayabilir. Bazı duyguları açmak insana zor gelir ve strese sebep olur. Bu gibi durumlarda kendine kolaylık olması için yoga gibi egzersizlere odaklanabilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında yeni ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Bazı gizli hayranların olduğunu fark edebilir veya seninle ilgilenen bir insanın sana yaklaşmaya çalıştığını fark edebilirsin bugün. 

Para

Bugün etrafındaki insanlarla arandaki iletişim, parasal konularda nasıl bir yol izlediğini görmeni sağlayabilir. Aynada kendine bakar gibi, maddi konulardaki gelişmelerini görebileceksin bugün.

1 Kasım Pazar 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bir işte başarı elde etmenin yollarından birisi istikrarlı olmaktır. Ulaşmak istediğin hedeflere istikrarlı yaklaşmak seni daha mutlu edebilir bugün. Hayatın ile alakalı güzel planlar yapabilirsin. 

Sağlık

Etrafındaki insanlarla daha sağlıklı bir iletişime sahip olman, vücudundaki gerginlikleri atmanda faydalı olabilir. Bugün güzel bir iletişim sağlamak için bazı fırsatlar sağlaman gerekebilir kendine. 

Aşk

Sevdiğin kişinin keyfini yerine getirecek güzel bir enerjin olacak bugün. Aranızdaki güzel muhabbetler daha iyi bir ilişki için sağlam adımlar atmanızı sağlayabilir. Bugün birbirinize zaman ayırmanız gerekecek. 

Para

Bugün maddi konularda detaylara takılmamak ve bazı şeyleri kendi haline bırakmak sana daha iyi gelebilir. Maddi konularda aceleci olmamak ve kendine zaman tanımak daha iyi gelecek bugün.

1 Kasım Pazar 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

İçinde bulunduğun ortamları güzelleştirmek için çaba sarf edebilirsin bugün. Etrafında sana güzel enerjiler verecek bir dekorasyona sahip olmak senin için önemli olabilir. Bu tür detaylara özen göstereceğin bir gündesin. 

Sağlık

Zihnini dinlendirmek ve yediklerine dikkat etmek bugün sana daha iyi gelecek. Kendine vakit ayırmak ve dinlenmek için güzel bir ortam oluşturmak sana daha iyi bir enerji katabilir bugün. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile güzel sosyal ortamlara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek ikinize de ferah bir ortam yaratabilir. Aranızda yaşanan gerginlikleri geride bırakmak için güzel bir fırsatınız olacak bugün. 

Para

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etsen de daha fazlasını elde edebileceğini düşünebilirsin bugün. Parasal konularda kendini fazla zorlamamak ve bazı şeyleri zaman bırakmak sana daha iyi bir etki bırakabilir.

1 Kasım Pazar 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün insanlarla aranda daha fazla iletişim olabilir. Birçok farklı insan ile aynı anda muhatap olabilirsin. İnsanların ne demek istediğini daha iyi anlayacağın, algılarının açılacağı bir gün olacak. 

Sağlık

Gerginlikleri vücuttan atmak için çabalamak iyidir ancak daha iyisi o gerginlikleri en başından çözmektir. Bugün insanlarla aranda gerginlikler oluşursa eğer en başından müdahale etmen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bazı konularda ortak kararlar almak ve birlikte para harcamak size daha iyi gelecek bugün. Aranızdaki anlayışı arttırmak için parasal konulara birlikte odaklanabilirsiniz. 

Para

Bugün maddi konularda her bir detayın senin için önemi olacak. Harcamalara dikkatle bakmak ve masrafları düzenlemek için dikkatli adımlar atmak sana daha iyi gelebilir bugün.

1 Kasım Pazar 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Bugün etrafında olan bitene yetişmek için kendini zorlaman gerekebilir. Bazı yeni gelişmeler ile başa çıkmak için kafanı toparlaman gerekecek. O yüzden adımlarını dikkatli atmalı ve acele kararlar vermemelisin bugün. 

Sağlık

Bugün dinlenmeye vakit ayırmak ve kafanı toplamak için ağır işlerden uzak durmak sana daha iyi gelecek. Kendini toparlamak için zaman ayırmalı ve sakin bir gün geçirmelisin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile fikir alışverişi yapmak sana daha iyi gelebilir. Kafanı kurcalayan mevzuları ona danışmak ve ortak bazı kararlar almanız sana ve ilişkine çok daha iyi bir etki sağlayacak. 

Para

Parasal konularda senden faydalanmaya çalışanlara karşı dikkatli olman gerekecek bugün. Maddi konularda senin dikkatini dağıtmaya çalışanlar olursa, kendini ve cüzdanını güvenceye almalısın.

1 Kasım Pazar 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

İş ve parasal konularda yeni gelişmeler için kendine zaman tanıman gerekebilir bugün. Yeni adımlar atmak, farklı stratejiler denemek için iyi bir plan yapabileceksin bugün. Sadece harcamalarda dikkatli olman gerekebilir. 

Sağlık

Egzersiz konularına daha fazla özen göstermen gerekiyor olabilir. Sağlığına iyi gelecek bir egzersiz türü seçmen sana daha iyi etkiler katacak. Sadece kilo vermeye odaklı sporlar yerine kaslarını kuvvetlendirecek egzersizlere odaklanabilirsin bugün. 

Aşk

Bugün hiç beklemediğin yerlerde aşkı bulabilirsin. Aşk ve sevgi konularında sürpriz gelişmeler seni bekliyor olabilir. Dış ve güzel etkilere kendini açman gerekecek bugün. 

Para

Parasal konularda çevrendeki insanların senden daha fazla fikri olabilir bugün. Ancak içine sinmeyen hiçbir konu için para harcamamalısın. Etrafındaki insanların seni ikna etme çabalarına dikkat etmelisin.

1 Kasım Pazar 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün etrafındaki insanların duygu durumunu kontrol etmek ve onları mutlu etmeye çalışmak seni gereksiz yere yorabilir. Bazı şeyleri zamana ve oluruna bırakmak sana daha iyi gelecek bugün. O yüzden stresli ortamlardan uzak durmalısın. 

Sağlık

Bazı konulara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmak, stresin vücudundaki etkisini azaltman için faydalı olabilir. Sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için stresle mücadele yöntemlerini geliştirmen gerekecek. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile daha fazla vakit geçirebilir ve onu daha yakından tanıyabilirsin. Eğer hoşlandığın birisi yoksa yeni bir insan ile aranda daha güzel bir yakınlaşma olabilir. Güzel ve yeni gelişmelere kendini açmalısın bugün. 

Para

Bugün sakin bir yol izlemek ve büyük paralar harcamamak sana daha iyi gelebilir. Kendini ve bütçeni yoracak aktivitelerden kaçınmalı ve kendine zaman ayırarak parasal konularda yeni fikirler geliştirmelisin bugün.

1 Kasım Pazar 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Dürüstlüğün önem kazanacağı bir gündesin. Etrafındaki insanların sana karşı dürüst olmadığını fark edebilirsin bazı konularda. O yüzden dikkatli davranmalı ve algılarını açık tutmalısın bugün. 

Sağlık

Kaslarını esnetmek vücudunun hareket kabiliyetini daha da arttırmanı sağlayacak. Bugün esneme hareketlerine özen göstermen ileride yaşanabilecek burkulma ve tutulmalara karşı daha sağlam durmanı sağlayabilir. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak ve kafanızı toparlamak için daha rahat bir ortamda görüşmek isteyebilirsiniz. Birbirinizi yormayacağınız bir gün olacak. 

Para

Parasal konularda emin olmadığın veya içine sinmeyen şeyler için harcamalar yapmamalısın. Bütçene sahip çıkmalı ve insanların senden faydalanmasına fırsat vermemelisin bugün.