Burçlar

10 Ocak Pazar 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

10 Ocak Pazar 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 10 Ocak Pazar 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 10 Ocak Pazar 2021

10 Ocak Pazar 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Sahip olduklarına şükretmek, yeni şeylerin hayatına girişini hızlandıracak. Bugün hayatında ne istiyorsan ona hazırlık yapmalı ve hayatında yer açmalısın. Elindekiler için şükretmeli ve geleceğine odaklanmalısın.

Sağlık

Vücudunun neye ihtiyacı olduğunu bilen bir kişi varsa o da sensin. Neye ihtiyacın olduğunu, neye odaklanman gerektiğini gayet iyi biliyorsun. O yüzden bugün sağlığını daha da iyi bir hale getirmek için bazı değişimler yapabileceksin. 

Aşk

Aşk konularında kafanın karışık olabileceği bir gün. Bazı konularda karar alman gerekirse bunu ertelemen gerekecek. Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbetin ters bir yöne doğru gitmemesi için ilk önce kendi içinde bir huzur yakalaman gerekiyor. 

Para

Sana istediğin gibi bir maddi akış sağlamayan veya gereğinden çok daha fazla emek ve zamanını alan şeyleri geride bırakmanın vakti geldi. Bir şeyleri yarım bırakmak senin tarzın olmasa da bugün kendi iyiliğin için böyle bir karar alabilirsin.

10 Ocak Pazar 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün bazı şeyleri daha ağırdan alman gerekebilir. Daha sakin kararlar almalı ve fiziksel aktivite gerektiren şeylerde ani hareketlerden kaçınmalısın. Bugün bazı şeyleri aceleye getirerek hata yapmanı isteyenler olabilir. Dikkatli olmalısın.

Sağlık

İkramlara karşı hayır demen gereken bir gün. Özellikle sana ağır geldiğini bildiğin yiyecekler konusunda kalp kırmamak için yemeyi sürdürmemelisin. Sindirim sistemini yormamalı ve kendine zarar vermekten kaçınmalısın. 

Aşk

Sürprizlere açık olman gereken bir gün. Eğer kalbinde bir kişi yoksa bugün tanışacağın birisi ile hiç beklemediğin kadar iyi anlaşabilirsin. Sevdiğin bir insan varsa o kişi ile arandaki muhabbet artacak gibi. 

Para

Ani isteklere göre para harcamaktan kaçınman gereken bir gün. Eğer kafanda belirli bir miktar para biriktirmeye karar verdiysen bugün bu konuda zorlanabilirsin. Ancak kesenin ağzını kapatmayı öğrenmelisin.

10 Ocak Pazar 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Etrafındaki insanlara bildiğin şeyleri anlatabilmek için iyi bir gün olacak. Bilgilerini paylaşmak ve onlara yol göstermek seni çok daha iyi hissettirecek. Hem kendini kanıtlayabileceğin hem de çevrene destek olabileceğin bir gün.

Sağlık

“Kendini şımartmak” arada bir yapılacak bir şey ve keyfimizi yerine getiren bir olay. Ancak her gün kendimizi şımartırsak vücudumuzun dengesini bozmuş oluruz. Bugün daha sağlıklı olabilmek için yediğine içtiğine ve hareketlerine daha dikkat etmelisin. 

Aşk

Her zaman yaptığın şeylerden daha farklı olaylara odaklanman, farklı insanlarla farklı yerlere gitmen seni çok hoş bir aşkın kapısına götürebilir. Beklemediğin yerlerde aklından geçmediği bir anda aşık olabilirsin. 

Para

Bugün para konularında hiç beklemediğin bir yerden iyi bir destek alabilirsin. Eline para saymasalar bile alacağın güzel tavsiyeler sayesinde parasal konularda daha sağlam adımlar atabilirsin.

10 Ocak Pazar 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün konuşacağın insanlardan bir şeyler öğreneceksin. İnsan ilişkilerinin çok kuvvetli olacağı bir gün. Yeni şeyler öğrenmek veya bazı konularda destek almak için şanslı bir gündesin.

Sağlık

Sindirim sistemine dikkat etmen gereken bir gün. Normalden fazla tatlı tüketebilirsin. Bunu dengelemek için daha fazla su tüketebilir veya egzersizlerle enerji atabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiye destek olabileceğin bir gün. Eğer bir ilişkin yoksa, hoşlandığın bir kişiye yardım ederek onun ilgisini kazanabilirsin. İnsan ilişkilerinin kuvvetli olacağı bir gün. 

Para

Parasal konularda sana faydası olmayan kişilerle arana bir sınır çekmen gerekebilir bugün. Elindeki paranın miktarını öğrenmeye çalışabilir veya senden borç isteyebilirler. Bu konuda dikkatli olmalısın.

10 Ocak Pazar 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün evrenin desteğini üstünde hissedeceksin. En kötü anında bile alacağın bir destek var. Bugün bunu hatırlamalı ve ne kadar şanslı olduğunu düşünerek şükretmelisin. Güzel şeyler kapıda, bugün buna hazır olmalısın.

Sağlık

Dinlenmen gereken bir gün olacak. Enerjini yükseltmek ve daha iyi hissetmek için bitki çayları tüketebilir ve vücudunu dinlendirebilirsin. Ani hareketler yapmamaya çalış. 

Aşk

Duygularının değişebileceği bir gün. Bir anda kendini bir insan ile birlikte olmak isterken bir diğer an tek başına kalmak isteyebilirsin. Sevdiğin kişi ile arandaki bu duygu karmaşasını çözmek için sakin olmalısın. 

Para

Parasal konularda son zamanlarda bazı şeyleri zor yoldan öğrendin. Ancak bugün geçmişinden aldığın derslerle daha iyi kararlar alabilecek kapasitedesin. Bugün daha önceden düştüğün hatalara düşmeyeceksin.

10 Ocak Pazar 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Ortada var olan ve herkesi rahatsız eden bir şey varsa senin el atman gerekebilir bugün. Mevcut durumu dile getirmek seni otorite sahibi yapacak. Bazı şeyleri çözmek için önce o sorunun varlığını kabullenmek gerek. İşte bugün bunu yapabilecek kuvvettesin.

Sağlık

Sağlıklı olmak için aldığın kararları uygularken kendini çok zorlamamalısın. Bazı konularda öz disiplini korumak iyidir ancak kendine işkence etmemen gerekiyor. Kendini çok fazla yormamaya çalış. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle inatlaşmaman gereken bir gün. Ufak tefek mevzulara gereğinden fazla ayak diretebilir ve karşındaki insanı üzebilirsin. Buna dikkat etmen gerekecek. 

Para

Başkaları ile paranı paylaşmak istemiyor olabilirsin bugün. Sanki bu parayı vermek zorundaymışsın gibi karşına çıkacaklarını düşünüp savunmaya geçebilirsin. Ancak basit bir “hayır” yeterli olacak. Kendini para vermek için zorunlu hissetme bugün.

10 Ocak Pazar 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Senden daha deneyimli insanların fikirlerini alman gereken bir gün. Bazı konularda tek başına karar almadan önce etrafında bu konularda bilgisi olanlara danışabilirsin. Özellikle aile üyelerinle bu konularda konuşmak aranızdaki bağı çok daha kuvvetlendirecek bugün.

Sağlık

Bugün egzersiz için iyi bir gün. Güzel bir yürüyüş veya yeni bir egzersiz grubuna yazılmak isteyebilir ve enerjini bu konulara yönlendirebilirsin. Enerjinin ne kadar yükseleceğini gördüğünde çok şaşıracaksın. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile daha fazla vakit geçirebilirsin. Karşındaki insanın sana sürprizlerle gelme ihtimaline hazır ol. Hiç beklemediğin gelişmeler yaşanabilir. 

Para

Bugün kendin için para harcamak isteyeceğin bir gün. Etrafındaki insanlarla paylaşmak yerine kendin için bir şeyler yapabilirsin. Yapacağın ufak tefek harcamalar keyfini çok daha yerine getirecek.

10 Ocak Pazar 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Fikirlerini daha iyi ifade etmek isteyeceğin bir gün. Etrafındaki insanların seni anlamadığını düşünebilir ve daha açıklayıcı olmak isteyebilirsin. Ancak hiçbir konuşmayı zorlamamalı ve senin gitmesini istediğin yola sokmak için uğraşmamalısın. Bazı şeyleri oluruna bırakman gerekiyor bugün.

Sağlık

Bugün bol bol su içmen gerekecek. Düşen enerjini yükseltmek ve vücuduna daha dikkat etmek için su ile aranda daha sağlıklı bir ilişki olması gerekiyor. Günde sekiz bardak su içme fikrini benimsemelisin. 

Aşk

Kafanın yorgun olduğunu düşünüyorsan sevdiğin kişi ile arandaki konuşmaları uzatmamalısın. Kafanı dinlemek ve sakin bir şekilde düşünmek sana çok daha iyi gelecek. O yüzden sevdiğin kişi ile bazı şeyleri zorlamamaya çalış. 

Para

Parasal konularda etrafındaki insanlarla arana bir sınır çekmen gereken bir gün. Arkadaşlarına, sevdiklerine veya sadece senden yardım isteyenlere para dağıtmak seni daha fazla yoracak. O yüzden bugün hayır demeyi bilmelisin.

10 Ocak Pazar 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Sevdiğin kişilerle daha açık iletişime girmen gerekebilir bugün. Bazı konularda sana destek olmalarına izin vermelisin. Özellikle baş başa konuşmalar sana daha iyi gelecek.

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen gereken bir gün. Sebze tüketmek ve bol su içmek seni daha iyi hissettirecek. O yüzden sindirim sistemini zorlamayacak şeyler tüketmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile çok güzel bir gün geçirebilirsin. Bugün aranızdaki muhabbetin daha da artması için güzel planlar yapabilirsiniz. Mutluluktan ayaklarının yerden kesilmesi olası. 

Para

Sevdiklerinle parasal konuları konuşmaman gereken bir gün. Aranızdaki her olayı paraya ve harcamalara bağlamak kafanızda daha büyük soru işaretleri çıkarabilir. Her şeyin para demek olmadığını bilerek hareket etmelisin bugün.

10 Ocak Pazar 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün birden fazla olayla aynı anda ilgilenmen gerekebilir. Ancak insanlarla arandaki konuşmaları sınırlaman gerekebilir. Senden daha fazla destek almak için durumu abartanlar veya senin iyi niyetini kullanmak isteyenler olabilir.

Sağlık

Kaslarını esnetmen gereken bir gün. Gerginliği ve stresi üstünden atmak istiyorsan bugün bu hareketlere daha fazla dikkat etmen gerekebilir. Nefes egzersizleri ile vücudunu daha da destekleyebilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile güzel muhabbetler yapabileceğin bir gün. Aranızdaki iletişim arttıkça çok daha mutlu olacaksın. O yüzden bugün bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve sevdiğinle bol bol konuşmalısın. 

Para

Maddi olarak birikim yaparken kendini biraz fazlaca sıkmış olabilirsin. Paranın bizi mutlu etmek için var olmasını unuttuğun bir dönemden geçmiş olabilirsin. Bugün kendin için harcamalar yaparak neşeni tekrar kazanman mümkün.

10 Ocak Pazar 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün içini sıkan mevzulara odaklanabileceğin bir gün. Gününün daha güzel geçmesi için sevdiklerinle konuşman gerekecek. İçini açman ve kendini daha iyi ifade etmen için güzel bir gün.  

Sağlık

Zihnini dinlendirmen gereken bir gün. Bugün daha rahat nefes alabilmek için bol bol açık havaya çıkmalı ve yediklerine dikkat etmelisin. Fiziksel olarak yapacağın her güzel şey zihnini toparlamanda faydalı olacak. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle güzel vakitler geçireceğin bir gün. Hoşlandığın kişinin seni çok daha iyi anlayacağı bir gün. Bu güzel enerji aranızdaki muhabbeti daha da arttıracak. 

Para

Maddi konularda etrafındaki insanların senden daha iyi bildiğini söyleyebilecekleri bir gün. Ancak kendine ve kararlarına güvenmeli, paranı başkalarının fikriyle harcamamalısın.

10 Ocak Pazar 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Bugün bazı insanlarla arana sınırlar çekmen gerekebilir. Seni sıkan veya enerjini düşüren kişiler varsa etrafında bu insanlarla alakalı yeni kararlar alabilirsin. Kendini bu konularda sıkmamalı ve günün akışına bırakmalısın.

Sağlık

Sıcak suyun iyileştiremeyeceği çok az şey var. Kendini yorgun hissediyorsan sıcak bir banyo ile daha iyi hissedebilirsin. Hem kaslarını esnetmeli hem de vücudunu dinlendirmelisin. Günün daha iyi geçmesi için kendine daha dikkat etmelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin bilmediğin yönlerini öğrenebilirsin. Karşındaki kişiyi tanıdıkça ona karşı düşüncelerin değişebilir. Bugün sevdiğin kişiyi daha iyi tanımaya çalışmalısın. 

Para

Parasal konularda sana güvenerek adım atan ve seni zor durumda bırakan insanlar olabilir. Bugün bu kişilerle arana bir sınır çekmen gerekecek. Paranı kendine harcamalı ve önceliği kendine vermelisin.