Burçlar

11 Mayıs Salı 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

11 Mayıs Salı 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (11 Mayıs Salı 2021. yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 11 Mayıs Salı 2021

11 Mayıs Salı 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

yardım konularında çalışma yapmak, spritüal konulara eğilmek veya yeni eğitimler almak için günün enerjisinden yararlanabilirsin. Hem duygusal hem de motivasyon anlamında oldukça enerjili bir gündesin. Her anın keyfini çıkarmaktan geri kalmamalısın. Bugün, ayrıca geleceğin ile ilgili karar ve sorumluluk alabileceğin önemli bir gün.

11 Mayıs Salı 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

 bu ara iş hayatın ve gündelik yaşamın birbirine girmiş durumda. Her şeyi yerinde ve zamanında yapmak sana bir düzen sağlayacak ve böylece karmaşıklığın getirdiği kaostan kurtulacaksın. Gün içinde duygularında abartılar yaşayabilirsin. Bugün evde zaman geçirmek, dinlemen için iyi bir fikir olabilir.

11 Mayıs Salı 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

paylaşma duygusunun çok yoğun olduğu bir gündesin. Bugün toplumsal olguların ön plana çıkarken, kendini sosyal yaşamın tam ortasında bulabilirsin. Hayatı daha ciddiye alıp, maddi kaynaklarında istikrar arayışında olabilirsin. Bunun yanı sıra iş ve aşk hayatının birbirine engel olmasına izin vermemeli, zamanı iyi yönetmeye çalışmalısın.

11 Mayıs Salı 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

bu günlerde yeni bir arkadaş çevresi edinme isteğin eski dostlarını biraz şaşırtabilir. Geçmişinde çözüme ulaştırmayı reddettiğin bazı konular bugünlerde seni zorlamaya başlayabilir, sorunlardan kaçmamalı ve üstesinden gelmeye çalışmalısın. Zorlayıcı olan bu konulara duygusal olmaktan ziyade akılcı yaklaşmalısın.

11 Mayıs Salı 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

kazancının artıyor olması seni lüks isteklere yöneltebilir. İş hayatındaki olumsuzlukların üstesinden yapıcı davranarak gelebilir ve sağlığını riske etmekten kurtulabilirsin. Sosyal ortamından birini hayatına alabilir ya da hali hazırda olan ilişkini daha romantik bir seviyeye taşıyabilirsin.

11 Mayıs Salı 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

çalışma hayatında ya da sosyal yaşamında tanınan ve oldukça sevilen biri olman herkesin sorunları karşısında senden akıl almasına neden olabilir. Gün içinde rekabet gerektiren bazı durumlarla karşılaşabilir, karşındaki kişinin bakış açısını çözümleyip ona göre riske girmeden harekete geçebilirsin. Yaşam kaliteni yükseltmek isteyebileceğin bir gündesin.

11 Mayıs Salı 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

yakın dostlarınla iş birliği yapman gereken bir gündesin. Aynı düşüncede olduğun insanlarla ortak çalışmalar yapabilirsin. Aynı zamanda özgürlüğünü ön plana alacağın bir dönemdesin. Yatırım değerlendirmesi, kazançlarını arttırmak ya da estetik ve güzellik gibi konularda istediğin verimi alamayabilirsin. Gün içinde tutamayacağın sözler vermemelisin.

11 Mayıs Salı 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

bugün kalbini kıran insanlarla birtakım konuşmalar yapman söz konusu olabilir. Yorum yapman gereken konularda dikkatli ve akıllıca hareket edersen, kazanan sen olabilirsin. Güçlü mantığın sayesinde kimsenin sana karışmasına izin vermeyeceğin bir gündesin. Yeni şartların lehine gelişmesi seni şaşırtabilir. Enerjin tüm gün boyunca yüksek olacak.

11 Mayıs Salı 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Bugün, yüksek enerji seviyen sayesinde daha önce denenmemiş şeylere cesaret edebilir ve başarı sağlayabilirsin. Nakit kaynağını daha temkinli kullanmayı öğrenmeli ve maddi durumunu düzeltmenin akılcı yollarını düşünmelisin. Karşındaki kişileri anlamanın yollarını bildiğinden, onlar üzerinden olumlu etkiler bırakabilirsin.

11 Mayıs Salı 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

duygu ve düşüncelerini saklamak isteyeceğin, geri planda çalışmaktan hoşlanacağın bir gün. Ancak devamlı geri planda kalmaktan vazgeçmeli, kendini göstermeli yeteneklerini çalışma alanında kanıtlamalı ve aşk hayatında da gizlenmeyi bırakmalısın. Duygusal paylaşımlarda tutkulu davranabilir ve istediklerini kolayca dile getirebilirsin.

11 Mayıs Salı 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

karşıt burcunda ilerleyen Ay, karşındakilerine bağlı kalmanın gerginliğini hissettirebilir. Akşamüzeri kendinle baş başa kalıp biraz içe dönük ve romantik bir ruh haline girebilirsin. Araştırma içerde olduğun konuya ciddiyetle yaklaşabilir, neden-sonuç ilişkisinde üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmek için çaba harcayabilirsin.

11 Mayıs Salı 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Bugün, “benim günüm” dediğin, maddi konularda elinin boş kalmayacağı bir gün olabilir. Duygularını, düşüncelerini ve geleceğe dair fikirlerini rahatlıkla ifade edebilir ve hayata daha geniş bir pencereden bakabilirsin. Kişisel çabalarından sonuç almak istiyorsan, fanatik düşüncelere sahip insanlara ödün vermemelisin.