Burçlar

11 Ocak Pazartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

11 Ocak Pazartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 11 Ocak Pazartesi 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 11 Ocak Pazartesi 2021

11 Ocak Pazartesi 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Evdeki işleri halletmek için güzel bir gün. Bugünkü enerjini bir süredir dikkatini dağıtan şeylerle harcayabilir ve bunları tamamen ortadan kaldırabilirsin. Bu dağınıklık iş ile alakalı olmayabilir. Bazen sadece evi toparlamak bile insanda güzel etkiler yaratır.

Sağlık

Yavaş yavaş vücudunun enerjisini arttırabilecek bir duruma geliyorsun. Bugün kendini daha enerjik hissedebilir ve farkında olmadan daha da zorlayabilirsin. Sağlık söz konusu olduğunda “aniden” diye bir şey yok, o yüzden acele etmemeye çalış. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile fikir ayrılıklarına düşebileceğin bir gün. Bu kişiyi daha iyi tanımak için ona fırsat vermeli ve ani tepkilerden kaçınmalısın. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişiyi can kulağı ile dinleme vakti. 

Para

İsteklerini elde etmek için yeni yollar deneyebileceğin bir gün. Harcamaların ile gelirini dengelemek için ekstra bir çaba gösterebilirsin. Bugün para mevzularına farklı açıdan bakmak sana iyi gelecek.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün, okuduğun veya izlediğin bir şey sende çok fazla etki bırakabilir. Dışarıdan gelen bu etkileri iyi değerlendirerek yeni şeyler öğrenmeli ve anlayışını geliştirmelisin. Bugün kendini daha da geliştireceğin bir gün olacak.

Sağlık

Vücudun için daha fazla şey yapmak isteyebilirsin bugün. Normalden daha fazla egzersiz, daha dikkatli bir diyet planı gündeminde olabilir. Vücudunu çok zorlamadan bazı değişiklikler yapman gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bugün sevdiğin kişi ile arandaki iletişime çok dikkat etmelisin. Aranızdaki konuşmaları tartışmaya çevirmemeye çalışmalı ve kontrolü elinden bırakmamalısın. 

Para

Bazı harcamaları yapmamak için ısrar etmen senin için zorlayıcı olabilir bugün. Son ana kadar bekleme isteğin yüzünden almak istediğin şeyleri kaçırabilirsin. Bir şeyin fiyatının düşmesini bekliyorsan dikkatli olmalısın.

11 Ocak Pazartesi 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Sevdiklerinle güzel vakitler geçirebileceğin bir gün. Ailenle veya dostlarınla geçireceği bu güzel vakit sana çok güzel enerjiler katacak. Eğer ortada henüz böyle bir plan yoksa bunu yapan sen olmalısın.

Sağlık

Vücudunu dinlendireceğin ve rahat edeceğin bir gün. Kendini çok zorlamadan ve sindirim sistemini yormadan geçirmeye çalış bugünü. Dinlendiğin zaman kendini çok daha enerjik hissedeceksin. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye ne söyleyeceğini düşünerek geçirebilirsin bugünü. Kafanda net bir fikir oluşturmadan o kişinin karşısına geçme. Ona olabildiğince net yaklaşman gerekiyor. 

Para

Harcamalar konusunda sana akıl verenler olabilir bugün. Senin maddi planlarını bilmeden verecekleri bu tavsiyeler sana tam olarak uymasa da dinlemekte fayda var. Hiç beklemediğin kişilerden iyi fikirler alabilirsin.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Etrafından gelecek olan etkilere açık olduğun bir gün. O yüzden pozitif şeylere odaklanmalısın. Sana bir şeyler katabilecek şeyler izlemeli ve okumalısın bugün. Böylece bu enerjinin daha fazla faydasını görebilirsin.

Sağlık

Sıcak bir çorba içerek vücuduna ne kadar büyük bir hayır işleyeceğini bilemezsin. Bugün sindirim sistemini yormamalı ve hafif çorbalar tüketmelisin. Hem bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek hem de bünyeni dinlendirmek için iyi bir yol olacak. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile aranda bir engel olduğunu hissedebilirsin. Bu engeli kendi kafanda oluşturuyor olabilirsin. Karşındaki insana duygularını açmamak için bahaneler üretmemeye çalışmalısın bugün. 

Para

Parasal konularda duygusal davranmaman gereken bir gün. Maddi planlarını mantığınla yapmalı ve ani kararlarla gereksiz harcamalar yapmamalısın. Bugün harcamalar konusunda dikkatli olman gerekecek.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Yaratıcı yönünün ağır basacağı bir gün. Bir süredir halledemediğin mevzular varsa kendi yolunla başa çıkabilirsin. Eğer bugün çok fazla bir şey yapmak istemiyorsan dahi kendini oyalayacak bir şeyler bulmalısın.

Sağlık

Daha sağlıklı tercihler yapmak için hafta veya ay başını beklememek gerekiyor. Bugün vücudun için alacağın kararları çok güzel bir şekilde uygulamaya koyabileceksin. O yüzden her ne istiyorsan bugünden kararını vermelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile konuşmalarına dikkat etmen gerekebilir. Kendini tam olarak ifade edemeyebilirsin ona. O yüzden önemli şeyler konuşulacaksa daha önceden kafanda bir plan yapman gerekebilir. 

Para

Son zamanlarda yaşadığın maddi kaygıların sona ermesi söz konusu. Bugün kendini parasal anlamda daha iyi hissedebilirsin. Daha önceden yaşananlardan çıkardığın derslerle hata yapman zor görünüyor.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Evini temizlemek için vakit ayıracağın bir gün. Ancak bütün evin temizliğini bir saat içinde halletmeye kalkmamalısın. Bazı şeyleri zamana bölmek ve düzgün bir plan çıkarmak sana daha iyi gelecek bugün.

Sağlık

Vücudunun direncini ve enerjisini yavaş yavaş arttıracaksın. O yüzden bir anda kendine yüklenmemeli ve çok fazla egzersiz yapmaktan kaçınmalısın. Her şeyin “çok fazla”sı zarar, o yüzden bugün dikkatli olmakta fayda var. 

Aşk

Sevdiğin kişiye kafandaki soru işaretlerini açabileceğin bir gün. İlla aranızda bir kavga olması gerekmiyor. İçine sinmeyen şeyleri ifade ederek bu konular hakkında bir çözüm arayabilirsiniz. 

Para

Çevrendeki insanlarla ilgili harcamalar yapmak sana zor gelebilir bugün. Başkalarına yardım etmeden önce iki kere düşünebilirsin. Harcamalarını kendi sınırların içerisinde yapmaya ve çevreye çok fazla saçmamaya dikkat etmelisin.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün etrafındaki insanlarla konuşurken daha dikkatli olman gerekebilir. Bazı şeyleri abartabilir veya gereksiz yere gerilim yaşayabilirsin. Bugün çok fazla şey anlatmak yerine karşındaki insanları dinlemeyi tercih edebilirsin.

Sağlık

Yiyeceklerine odaklanman gereken bir gün olacak. Yediklerinin ne kadar sağlıklı olduğunu düşünebilir ve gıda kaynaklarının yeterliliği hakkında daha detaylı araştırmalar yapabilirsin. Tükettiğin her şeyin temelini bilmek isteyebilirsin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile konuşurken ondan çok faydalı şeyler öğrenebilirsin bugün. Aranızdaki iletişim daha çok öğretmen, öğrenci dinamiğinde gerçekleşebilir. Hayatında düzeltmen gereken şeyler için karşındakinden destek alabilirsin. 

Para

Parasal konulara fazlaca önem vereceğin bir gün. Çok fazla hesap yapabilir veya maddi kaygılar yüzünden enerjini düşürebilirsin. Bugün parasal konularda fazla düşünmemeye ve sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmeye çalış.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün hiç beklemediğin bir telefon haberi alabilirsin. Bazı şeyleri hızlıca halletmen için seni harekete geçirebilir alacağın haber. O yüzden enerjini yüksek tut ve her an eyleme geçecek gibi hazırlıklı ol.

Sağlık

Sağlığın konusunda bazı şeyleri düzene oturtmanın vakti geldi. Sağlığına dikkat etmek istiyor ancak günün akışına göre istediğin gibi bir zaman ayıramıyorsan, daha dikkatli olman gerekebilir. Bol bol su içmeyi, düzgün bir diyeti ve iyi bir egzersizi bir düzene koymalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile tartışmaların yaşanabileceği bir gün. Aranızda fikir ayrılıkları olsa bile gerilimin dozunu iyi ayarlamanız gerekecek. Birbirinizin üstüne çok fazla gitmemeye çalışın bugün. 

Para

Sana destek olan insanlara senin destek olma vaktin geldi. Bugün sevdiklerin için biraz harcama yapmak zorunda kalabilirsin. Sevdiklerine destek olmak ve onların eksiğini kapatmak seni çok daha iyi hissettirecek.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Evde biriken işleri halletmek için güzel bir gün. Kendine ve evdekilere zaman ayırabilir, bir süredir biriken dağınıklığı gidermeye çalışarak yaşam alanını temizleyebilirsin. Evin için harcayacağın her emeğin karşılığını alacaksın bugün.

Sağlık

“İçimde bir sıkıntı var” dediğin günler var mı? İşte bugün bu şekilde hissedebilirsin. Genelde enerjimizi nereye harcayacağımızı bilemediğimiz için içimiz sıkılır. Bugün bu fazla enerjiyi atmak için bol bol egzersiz yapabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile her şeyin yolunda gittiği bir anda ani bir gerilim yaşaman mümkün. Eğer bir ilişkin yok ise ilgini çekebilecek bir insan ile ters düşmen de olası. İnsan ilişkilerinde bazı şeyleri zorlamaman gerekiyor bugün. 

Para

Tek başına üstesinden kalkamadığın maddi sıkıntılar varsa etrafındakilerden destek alabilirsin. Yardımlaşmanın önemini anlayacağın bir gün. Sana yardım edenlerin eksiklerini gördüğünde de sen yardıma koşacaksın.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Ev işleri yapmakla tembellik yapmak arasında gidip geleceğin bir gün. Günün ilk yarısında bütün işlerini hallederek geri kalanında istediğin gibi keyif yapabilirsin. O yüzden üşenme ve bitmesi gereken şeyleri erken saatlerde bitirmeye bak.

Sağlık

Enerjinin vücut boyunca akması gerekir. Enerjinin belirli bölgelerde tıkanması ise ağrılara sebep olabilir. Bugün ağrıyan noktalarına dikkat etmeli ve bol bol esneme hareketleri yapmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiye duygularını ifade edemeyebilirsin bugün. Ancak endişeye kapılma. İkinizin de kafasını dinlemesi ve sakin kalması gereken bir gün. Aranızdaki önemli konuşmaları bir süre erteleyebilirsiniz. 

Para

Parasal mevzularda ailenden destek alabileceğin bir gün. Maddi kaygılar söz konusu olduğunda çevrendeki insanlardan destek alabileceksin. Bugün bu güzel şansı iyi değerlendir.

11 Ocak Pazartesi 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün sana ilham verecek yeni şeyler izleyebilir veya okuyabilirsin. İlgini çok çekecek ve sana yeni şeyler katacak konularla bolca vakit geçirebileceğin bir gün. İlgini çeken konular için hayatında biraz daha yer açman gerekebilir.

Sağlık

Eğer halihazırda bir diyeti veya egzersiz planını takip ediyorsan kendini biraz yorgun hissedebilir ve bugünlük ara vermek isteyebilirsin. Eğer böyle bir program yoksa tembellik yapmak sana daha çekici gelebilir. Ancak biraz daha hareket etmeli ve kendini daha iyi disipline etmelisin. 

Aşk

Normalde hiç ilgini çekmeyecek birisine ilgi duyabilirsin bugün. Bu durum seni şaşırtabilir. Ancak zamanla bu kişinin farklı yönlerini öğrenebilirsin. O yüzden bugün bu tür şeyleri kestirip atmamaya çalış. 

Para

Parasal konularda sana daha önceden yanlış yapmış bir insan varsa ona karşı dikkatli olman gereken bir gün. Senden para almaya çalışan veya emeğinin üstüne yatmaya çalışanlar olabilir. Aman dikkat!

11 Ocak Pazartesi 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Bugün karşına çıkan bir meseleyi dikkatle incelemen gerekecek. İnsanlarla arandaki iletişime çok dikkat etmeli ve acele kararlar almamalısın. Karşındaki mevzuyu çözmek için bütün konuyu detaylarıyla öğrenmeye ve erkenden yargılamamaya çalış.

Sağlık

Kendi üstüne çok gidebileceğin ve kendini çok fazla eleştirebileceğin bir gün. Özellikle sağlığın ve dış görünüşün ile alakalı olarak kendine çok yüklenebilirsin. Vücuduna ağır görevler vermemeye çalış bugün. 

Aşk

Bugün aşk konusunda sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Hoşlandığın kişi ile daha fazla vakit geçirebilir veya ilgini çekecek yeni kişilerle karşılaşabilirsin. Eğer bir ilişki içerisindeysen ikinizi de ilgilendiren mutlu haberler söz konusu olabilir. 

Para

Hayallerine ulaşmaktansa daha fazla para kazanmaya odaklanmış olabilirsin bugün. Parayı ne için kazandığını unutmamalısın. Eline geçen paraları kendi isteklerin için harcamaktan kaçınmamalısın.