Burçlar

11 Şubat Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

11 Şubat Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 11 Şubat Perşembe 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 11 Şubat Perşembe 2021

11 Şubat Perşembe 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

haftaya finansal durumunu etkileyen ani gelişmeyle başlayabilirsin. Sosyal statünü etkileyebilecek yaratıcı fikirlerle girişimci ruhunu besleyebilir, görev odaklı ve hırslı olabilirsin. Evrenin desteğini yanında hissederken, sezgilerine güvenerek kararlar alman mümkün.

11 Şubat Perşembe 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

sabah saatlerinde üzerinde hissettiğin gerilim ve mücadeleyi, öğle saatlerinde kontrol altına alabilir, istek ve ihtiyaçların doğrultusunda yönlendirme imkânı bulabilirsin. Günün koşulları, daha çok okumanı, araştırma yapmanı ve bilgi toplamanı gerektirebilir. Bildiklerini etrafındakilerle paylaşmak ve öğretmek hoşuna gidecektir.

11 Şubat Perşembe 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

haftaya sosyal içerikli veya politik konularla başlayabilir, üzerinde çalıştığın projeyle ilgili raporlama ve analiz yapabilirsin. Yalnızlıktan hoşlanacağın bir gün olabileceği gibi yakınlarından görebileceğin finansal destekle uzun vadeli planlamalar içerisinde olabilirsin. Alacak ve borçları tahsil etmek için girişimde bulunabilirsin.

11 Şubat Perşembe 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç; haftaya çalışma hayatına hızlı bir giriş yapabilir, sorumlu olduğun konularda analitik çalışma yapabilir, eğitim alabilir, biraz da şüpheci ve sorgulayıcı olabilirsin. Şu sıralar geleceğe yönelik hedeflerinde vereceğin kararlar önemli olabilir. Özel ilişkilerinde yolunda gitmeyen konunun üzerinde durabilirsin.

11 Şubat Perşembe 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

yakınlarından ya da çalışma arkadaşlarından destek alarak hesaplarını düzeltebilir, iş birliklerinden kazançlı çıkabilirsin. Otorite konumdaki kişilerle yapacağın olumlu görüşmeler, ilham kaynağın olabilir. Yeni hedeflerine odaklanman, hızlı ve cesur kararlar alman da mümkün.

11 Şubat Perşembe 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

 başka insanları bir araya getirerek, diplomasi yeteneğini kullanabileceğin bir güne başlayabilirsin. Uzun süredir üzerinde çalışıp, çaba sarf ettiğin bir projenin karşılığını almaya başlayabilir, kısa ve uzun seyahatlerde çıkabilirsin. Aileni veya özel hayatını ilgilendiren bir konunun temelini sağlamlaştırabilirsin.

11 Şubat Perşembe 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

kontrolün dışında gelişen bir takım olaylar, içsel gelgitler yaşamana neden olabilir. Bu ara günlük hayatında ve özel yaşamında duygusal kararlar alsan da pratik ve hızlı çözümler üretmen mümkün. Kendini güvende hissetmen için yatırıma yönelebilir, ailenin desteğini de alabilirsin.

11 Şubat Perşembe 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

gününün fırsatlara açık olması için senin uyumlu ve dengeli kalabilmen gerekebilir. Özellikle yakınlarınla kuracağın sıcak ilişki, girişimlerinin sonuçlanmasını hızlandırabilir. Bu ara sanatsal faaliyetlerde, eğlenceli ortamlarda bulunabilir, sezgi ve yaratıcılığın sayesinde keyifli zamanlar yaşayabilirsin.

11 Şubat Perşembe 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

sürprizlerle dolu bir hafta sonunun ardından, pazartesi sendromuna girebilirsin. Hızla başladığın işleri sonuçlandıramama riskine karşı, bir süre akışta kalmak lehine olabilir. Kazançlarını arttırmak için, somut ama pratik çözümler üretebilir, yakınlarınla veya hizmet aldığın insanlarla duygusal konuşmalar yapabilirsin.

11 Şubat Perşembe 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

günün ilk saatlerinde değişken olan ruh halin, ailevi konularda sabırsızlık getirebilir. Romantik ilişkindeki güven konusunu kararlı ve istikrarlı bir şekilde çözüme ulaştırabilir, hayattan keyif alabilirsin. Çevrendekileri sahiplenmen ve onlara şefkatle yaklaşman mümkün. Yaratıcılığını her alanda kullanabilirsin.

11 Şubat Perşembe 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

bu sabah özellikle çalışma hayatınla ilgili duymuş olabileceğin dedikodular ani tepkiler vermene sebep olabilir. Enerjini üzerinde çalıştığın teknik veya eğitim içerikli konulara yönlendirerek dağıtabilirsin. Düşündüğün ve değer verdiğin konuları ailenle paylaşman pratik sonuçlar doğurabilir.

11 Şubat Perşembe 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

günün ilk saatlerinde yeteneklerinle ilgili endişeli olman, seni gergin hissettirebilir. Hedeflerine tekrar yönelebilir, yakın çevrenden ve sosyal gruplardan güçlü destekler görebilirsin. Duygusal ve sezgisel yönün, gün boyu yakınlarınla olan iletişiminde dingin ve rahat bir hava estirebilir.

11 Şubat Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi