Burçlar

12 Mayıs Çarşamba 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

12 Mayıs Çarşamba 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (12 Mayıs Çarşamba 2021. yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 11 Mayıs Salı 2021

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

bugün biraz keyfine düşebilir, hayatın güzel yanlarını tatmak isteyebilirsin. İş birlikleri, anlaşmalar veya ortaklıklar açısından oldukça şanslı bir gündesin. Maceraya ve risk almaya hazır hissedebilir, hayallerin ve isteklerin için elinden gelen her türlü maddi manevi çabayı gösterebilirsin.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

ailenle veya konumunla alakalı konularda bu günlerde fazla kafa yormuş olabilirsin. Evinle ilgili bir gelişme karşısında beklentilerini yüksek tutabilir veya maddi içerikli bir konuna ummadığın bir destek bulabilirsin. Artık ideallerini ve hedeflerini tekrar gözden geçirip izleyeceğin yolu bu dönemde netleştirebilirsin

12 Mayıs Çarşamba 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

güne düşüncelerin ve duyguların arasında ikilem içinde kalarak başlayabilir, ya da nasıl bir imaj çizeceğin konusunda kararsız kalabilirsin. Beklentilerini fazla yükseltmeden koşulları kendi lehine çevirmenin yollarını bulmalısın. Öğleden sonra işlerinin hızlı ilerlemesini isteyebilirsin. Eleştiri alacağın bir konuda konuşman seni pişman edebilir.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

özellikle sabah saatlerinde iyimser ve pozitif davranışların, bakış açını da etkileyebilir ve daha hoşgörülü olabilirsin. Bugünü kendine ayırıp haftanın yorgunluğunu atabilir veya kendin ve sevdiklerin için alışveriş yapabilirsin. Akşamüzeri daha sosyal olmayı tercih edebilirsin fakat aksamalar ve plan değişikliği ihtimali var.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

bugün fazla alıngan olabilir ve olayları ters bir şekilde yorumlayabilirsin. Enerjin çok yüksek fakat duygusal olaylardan çabuk etkilenebilirsin. Arkadaşlarını, dostlarını ve yakınlarını yanında isteyebilir, onlarla vakit geçirebilir, seyahat planlarını organize edebilirsin.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

uzak yollardan alacağın bir haberle motive olabilirsin ve bu sayede iş ilişkilerin olumlu etkilenebilir. Olaylara farkı açılardan bakman çevrendeki insanların hayranlığını kazanabilirsin. Bugün ev hayatında fazla detaycı davranman önemli olayları kaçırmana neden olabilir. İlerleyen saatlerinde isteklerinde ısrarcı olman mümkün.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

yakın arkadaşlarınla aranda oluşmuş problemleri çözümlemek için iyi bir gün. Hem dostluklarını hem de arkadaşlıklarını gözden geçirebilirsin. Yakınlarınla paylaştığın fikirlerin beğenilmesi ve desteklenmesi seni hem cesaretlendirecek hem de motive edecek. Akşam saatlerinde enerjinin yoğunluğu aşk ilişkine de yansıyabilir.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

çok uzun incelemeler yapıp, işlerini ağırdan almak isteyebilirsin. Genellikle stratejik ve soğukkanlı olduğun ilişkilerinde bugün zorlanabilirsin. Kariyer hedeflerinle ilgili ciddi kararlar alabilir, destek bulabilirsin. Bu dönem özgüvenli ve formdasın, pratik fikirlerin çevrende ilgi görebilir.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

bugün evde oturmak için iyi bir gün değil. Gezmek, eğlenmek, keyifli bir zaman geçirmek isteyebilirsin. Birçok güzel fikrin ve dolaşmak istediğin birçok güzel yer olabilir. Haftanın son günü senin için oldukça motive edici bir gün olurken, uzaklardan gelen beklenmedik bazı güzel haberlerle günün daha da şenlenecek.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

bugün ilişkilerinin hem duygusal hem de finansal yanı aynı ölçüde önem kazanabilir. Gizli iş ve ilişkilerinin cazibesine kapılıp hata yapma payını yükseltebilirsin. Kendinle veya ailenle ilgili karaları alırken mantıklı olmalı ve gerçekleri göz arda etmemelisin. Kendi şansını kendin yaratabileceğin bir gündesin.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

bugün çevrendeki insanlara tepki vermemek için kendini zor tutabilirsin. İnatçı tavırlarla yaklaştığın her olay, sana can sıkıcı bir şekilde dönebilir. Sadece kendine güvenerek hata yapıyor olabileceğini unutmamalısın. Bugün çevrendeki insanlarla iş birliği içinde olman gereken bir gün. Fikirlerini alacağın insanlarla yakın temasta olmayı denemende fayda var.

12 Mayıs Çarşamba 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

çalışma tempondan şikâyetçi değilsin fakat sağlığına da gereken önemi vermelisin. Gün içinde herkesin rahat ve hayattan keyif alan tavrı seni de mutlu edeceği gibi sende içindeki çocuğu serbest bırakabilirsin. İş birliklerinden avantaj sağlayabileceğin güzel bir gündesin.