Burçlar

13 Aralık Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

13 Aralık Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 13 Aralık Pazar 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 13 Aralık Pazar 2020

13 Aralık Pazar 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Kendini daha enerjik hissedeceksin bugün. Bazı olaylara daha olumlu yaklaşabilirsin. Enerjinin bu kadar yüksek oluşu, kafana taktığın meseleleri gözden geçirmene vesile olacak. Ancak yine de bazı şeyleri egoyla çözmemelisin.

Sağlık

Egzersiz konularında sadece aklına koşu ve spor salonları gelmemeli. Yeni bir spor öğrenmek veya savunma sanatlarına merak salmak sana daha keyifli gelebilir. Enerjini nereye yönlendireceğini kestirmelisin bugün. 

Aşk

Aşk konularında bazı gerginlikler yaşaman olası. İnsanlarla arandaki iletişimin dengesini kaybetmesi aşk konusunda da seni sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda yapıcı olmak ve sevdiğin kişiye vakit tanımak iyi gelebilir. 

Para

Parasal konularda kazançları artırmak için etrafındaki insanlardan faydalanmamalısın. Etrafındaki insanlara saygıyla yaklaşmak, eline daha fazla para geçmesinden önemli olabilir bugün. Aradaki sınırı iyi çekmen gerekecek.

13 Aralık Pazar 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün senin için güzel geçecek. Birçok konuda açıklık kazanabilir ve bazı konuları daha dikkatli gözlemleyebilirsin. Genel olarak algılarının açık olması seni daha güzel bir güne itecek bugün.

Sağlık

Stres ve gerginliklerin vücudunda bıraktığı ağrılara odaklanabilirsin. Daha fazla esneme hareketi ve meditasyon gibi konularda vücudunun ihtiyacı olan rahatlamayı sağlayabilirsin. Bugün yoga gibi konular sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konularına farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak sana daha iyi gelebilir. Kendi isteklerini ve beklentilerini gözden geçirmek ve yeni bir aşka yelken açmadan önce kendi iç huzurunu sağlamak daha önemli olacak. 

Para

Maddi konularda atacağın adımları dikkatli seçmen gerekebilir. Geleceğin ile alakalı bazı planlar yaparken sadece hayalde kalmamalı ve bunları gerçeğe dönüştürebilecek stratejileri geliştirebilmelisin.

13 Aralık Pazar 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Daha önceden yaşanan mevzuları dikkatli bir biçimde gözden geçirebilirsin. Önceden göremediğin hataları bugün daha rahat fark edebilir ve bunları çözmek için çaba gösterebilirsin. Bugün algıların daha açık olacak.

Sağlık

Bugün yediklerine dikkat etmen gerekebilir. Bazı şeyleri sindirmen zorlaşabilir. Vücudunu ve sindirim sistemini yormamak için hafif gıdalar tüketmek ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak daha iyi olabilir senin için. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki uyum daha da artabilir. Bazı konularda anlaşmanız kolaylaşacak. İki tarafın da birbirine keyifle yaklaşması bazı sıkıntıları çözmek için güzel bir adım oluşturabilir. 

Para

Parasal konularda etrafındaki insanlar biraz tedirgin davranabilir. Bunun sebebini görmek için biraz zaman harcaman gerekecek. Etrafındaki insanlarla ortak işler yapıyorsan iletişimi artırmak önemli olabilir.

13 Aralık Pazar 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Profesyonellik isteyen konulara odaklanırken gözden kaçırdığın konuları sevdiklerin senin yerine görebilir. O yüzden bugün sevdiğin insanlara daha fazla vakit ayırmalı ve onların fikirlerine değer vermelisin.  

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen ve farklı gıdalar denemen vücudunda daha iyi etkiler oluşturabilir. Sağlıklı tercihler yapmaya yemeklerinden başlayabilirsin. Vücudunun seveceği gıdaları tüketmeye çalışmalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile farklı konulara odaklanmak sana iyi gelebilir. Birlikte vakit geçirmeniz için açık havayı tercih edebilirsiniz. Biraz birlikte yürüyüş yapmanız, aranızda daha keyifli etkiler oluşturabilir

Para

Maddi konulara odaklanarak aileni ihmal ediyor olabilirsin. Parasal konulara ve işe fazlaca vakit ayırman, sevdiğin insanların sana sitem etmesine sebep olabilir. Onlara vakit ayırmak için iyi bir gün olabilir bugün.

13 Aralık Pazar 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün yeni dilekler kurma vakti. Bazı konularda kendini geliştirebilir ve yeni olanlara odaklanabilirsin. Bazı şeyleri gerçekleştirmen ve bu dileklere sahip olman seni daha fazlasını düşünmeye itebilir.

Sağlık

Beğenmediğin, istemediğin şeyleri değiştirmek senin için önemli olabilir. Sağlığın için attığın adımlarda içine sinmeyen şeyleri değiştirmekten korkmamalısın. Gerek egzersiz gerekse beslenme rutinlerini gözden geçirmek isteyebilirsin. 

Aşk

Aşk konusunda yoğun duygular hissedebileceğin bir gündesin. Eğer yeni başlayan bir hoşlantı veya ilişki varsa bu konulara normalden fazla vakit ayırabilirsin. Bazı konularda sakin kalman gerekecek. 

Para

Bugün kendine güvenerek adımlar atman önemli olacak. Bazı konularda kendi isteklerine öncelik vermen sana daha güzel getiriler sağlayabilir. Özellikle kendi kazancın olan para ile alakalı konularda dik durmalısın.

13 Aralık Pazar 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

İnsanlarla arandaki iletişimi dengelemen gerekecek. Ne fazla ne de az, tam dengesini bulmalısın. Çevrendeki insanların senden beklentilerini şekillendirmek sana düşebilir. Bugün biraz daha kontrolcü olacaksın.  

Sağlık

Etrafındaki insanların sağlığına daha rahat odaklanabilirsin bugün. Eğer ilgilenmen gereken insanlar varsa onların sağlığı için bazı tercihleri değiştirmek iyi gelebilir. Sevdiklerinin sağlıklarını koruması senin için önemli olabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile birlikte bazı konulara olumlu bakabilirsiniz. Bazı konularda birbirinizi gaza getirebilir ve bardağın dolu tarafını görerek hareket edebilirsiniz. Ancak yine de önemli konular için acele etmemeniz gerekecek. 

Para

Parasal konulara önem vermek sana iyi gelebilir ancak bütün önceliğini buna vermemelisin. Hayatında devam eden diğer konulara vakit ayırmak da en az para kadar önemli olacak bugün.

13 Aralık Pazar 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

İnsanların artık senin ne istediğini bilmediğini düşünebilirsin. Bu durumu çözmek için iletişime dikkat etmen gerekecek. Her şeyin sadece senin isteklerin ve düşüncelerinle şekillendiği yanılgısından çıkmalı ve etrafına dikkat etmelisin.

Sağlık

Ağrılara karşı önlem almalısın bugün. Bazı ağrıların gerginlikten ve stresten kaynaklandığını unutmamalı ve bu durumdan kurtulmak için daha dikkatli davranmalısın. Esneme hareketleri ve bol su tüketimi sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Aşk konusunda kafanı toparlamak için kendine vakit ayırman ve bazı aktiviteleri tek başına yapman gerekecek. Aşk konusunda daha rahat olmak ve bazı beklentileri azaltmak için kendini ne kadar mutlu edeceğine bakmalısın. 

Para

Paranın kıymetini bilmeli ve elindekiyle yetinmelisin bugün. Parasal açıdan istediğin gibi davranmak ve keyfi harcamalar yapmak sana yaramayabilir. Bir bütçe belirleyerek o bütçe içinde kalmak sana daha iyi gelecek.

13 Aralık Pazar 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Etrafındaki insanlarla fikir ayrılıklarına düşmen olası. Bazı konularda herkesten farklı düşüneceksin. Ancak çevrendekilerin fikirlerine saygı duymak sana da iyi gelecek. Herkesin kendine göre bir hayatı olduğunu kabullenmelisin.

Sağlık

Bol bol sıvı tüketmen gereken bir gün olabilir. Sadece su da değil, sana iyi gelecek sıvılara dikkat etmelisin. Bu isterse bir meyve suyu olsun, isterse bir kap çorba, kendini bu tür sıvılarla donatmalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda geçen konuşmalara biraz dikkat etmen gerekecek. Birbirinizi kıracak sözlerden kaçınmalı ve daha yapıcı olmalısın bugün. Keyifli bir gün geçirmek isterken kalp kırıklığı yaşamamalısınız. 

Para

Cebindeki parayı artırmak için mantıklı projelere dahil olman gerekecek. Sadece azim ve istek yeterli olmayabilir. Karşına daha iyi kazanç kapıları çıkması için dikkatli davranmalısın.

13 Aralık Pazar 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Bazı şeyleri değiştirmek ve düzeltmek bugün senin için önemli olabilir. İnsanlarla arandaki ilişkilerde içine sinmeyen konuları dikkate almak sana daha iyi gelebilir. Bugün olaylara yapıcı bakmalısın.

Sağlık

İşlenmiş gıdalar ve şekerli yiyeceklerden uzak durmak sana daha iyi gelebilir. Enerjini artırmak ve daha rahat bir gün geçirmek için bugün bu tür gıdalardan uzak durmalı ve sağlıklı beslenmeye özen göstermelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki iletişim biraz gerilebilir. Bu gerginliğin sebebi senin modunun sürekli olarak değişmesi olabilir. Bazı konularda birbirinize zaman vermek daha iyi olacak sizin için. 

Para

Bugün tasarruf konularına öncelik verebilirsin. Para harcamamak ve gereksiz masrafları kısmak için önemli adımlar atabilirsin. Maddi konularda daha mantıklı adımlar için dikkatli davranmalı ve tasarruf etmelisin.

13 Aralık Pazar 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bazı konularda hislerinin ve inançlarının değiştiğini düşünebilirsin. Bir süredir devam eden bir değişim sürecinden geçmektesin. Bugün bazı konularda artık ne kadar farklı düşündüğünü fark edebileceksin.

Sağlık

Yeni bir egzersiz programı ihtiyacın olan bir şey olabilir. Sağlığını düşünerek aldığın kararlarda daha aktif olmaya özen göstermelisin. Daha farklı egzersizlere odaklanmak sana iyi gelebilir. 

Aşk

Bugün daha hassas olacağın bir gün olabilir. Bazı konularda kendi düşüncelerinin değişmesi aşkta da kendini gösterebilir. Kendi düşünce ve hislerini görmek için kendine zaman tanımalısın. 

Para

Kariyer ve iş konularında bazı şeylerin yolunda gittiğini görmek için sadece kazançları göz önünde bulundurmamalısın. Bazı şeylerin sakin ve huzurlu gidişi de bu konularda başarılı olduğunu gösterecek bugün.

13 Aralık Pazar 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Duyguların yoğun olacak bugün. Bazı konularda hislerini dile getirmek önceliğin olabilir. Ancak bu konularda konuşurken sakin kalmak ve yapıcı olmak sana daha iyi gelecek. Konuştuğun insanları kırmamalısın bugün.

Sağlık

Bugün vücudunu fazla yormamak senin için önemli olabilir. Daha sağlıklı hareketler etmek için bugün biraz dinlenmeye özen göstermelisin. Vücudunu gereksiz yere yoracak hareketlerden kaçınmak bugün önceliğin olmalı. 

Aşk

Söylemek istediğinden daha fazlasını söyleyebilirsin. Aşk konusunda biraz yıpratıcı etkiler üstünde olabilir. Sevdiğin kişiye karşı düşüncelerini açıkça dile getirmek isterken karşındaki insanın kalbini kırabilirsin. 

Para

Değişime karşı ayak uydurman gereken bir gün olabilir. Maddi konularda yaşanacak değişime karşı çıkmamalı ve bazı konularda daha yapıcı olmalısın. Para ile daha iyi anlaşabilmek için biraz esnek davranman gerekebilir.

13 Aralık Pazar 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Verdiğin sözleri tutmak önemli olabilir. Bu sözleri tutmak insanlarla arandaki iletişimi kuvvetlendirecek. Halledemediğin mevzuları ise açık açık dile getirebilmeli ve kendini bu konuda ezdirmemelisin.

Sağlık

Stresten kurtulmak için bol bol gülmen gerekecek. Sadece kas ağrılarına özen göstermen yeterli olmayabilir. Kafanı toparlamak ve duygusal yüklerden kurtulmak için eğlenmelisin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda bir gerginlik olabilir. Dile getirilmeyen bir mevzu yüzünden iki taraf da kendini sıkkın hissedebilir. Bu durumu çözmek için ikinizin de keyif aldığı şeylere odaklanması gerekecek. 

Para

Maddi konularda etrafındaki insanlarla nasıl anlaştığına dikkat etmen gerekebilir. Kendini bu tür konularda eksik hissetmemen için daha özgüvenli davranmalısın. Etrafındaki insanların parasal konularda senin yerine karar vermesine fırsat vermemelisin.