Burçlar

13 Mayıs Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

13 Mayıs Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (13 Mayıs Perşembe 2021. yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 13 Mayıs Perşembe 2021

13 Mayıs Perşembe 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Duygusal sorunlar yaşadığın günlerin ardından artık dışarıya karşı daha dik bir duruş sergileyebileceğin bir gündesin. Sorunlarının üzerini örtmeden duygusal ve finansal krizlerle başa çıkabilirsin. Bugün artık olumsuz duyguları bir kenara bırakıp hayatın tadını çalışıp, üreterek çıkarmanda fayda var.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

bugün hayatını düzene sokmak için çaba harcayabilirsin. Her şeyin ters gittiğini düşünebilir ve motivasyonunu kaybedebilirsin. Öğleden sonra kendini daha rahat hissedebilir; yeteneklerinin farkına varabilir ve güven seviyende yükselme yaşayabilirsin. Tutkuların yaşantına yön verirken, seni etkileyecek duygusal gelişmeler de yaşayabilirsin.

13 Mayıs Perşembe 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

kararsızlıklar içinde kaldığın bir güne daha merhaba diyebilirsin. Geri dönülemez kararlar alman ve uygulaman mümkün. Acele etmemeli; fikir almaktan, yardım istemekten çekinmemelisin. Evinle ilgili bir takım uğraşlar içerisinde olabilir, ailevi bir konuda ortak karar alabilirsin.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

bugün insanlara hiç olmadığın kadar şüpheci yaklaşabilirsin. Özgürlüğünü önemseyebilir, konuşulanlara kulak tıkayabilirsin. Fakat doğru bir planlamayla hareket edersen ve topladığın verileri detaylı bir şekilde değerlendirmeyi başarırsan, ivmeyi kendine doğru çevirerek yeni adımlar atabilir, ikili ve sosyal ilişkilerini canlanabilirsin.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

haftanın bu ilk gününde iş yerindeki performansınla alakalı gündeme gelebilirsin. Yeteneklerinin herkesin gözünde üst seviyede olması hem gururunu okşayacak hem de motivasyonunu arttıracak. Ciddi, bağımsız ve yaratıcı yönün ön planda. Karşı cinsle olan ilişkilerde bugün oldukça şanslısın.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

burcunda hareket etmeye başlayan Ay, daha verimli olman ve üzerine aldığın işlerde sonuca ulaşman için çaba göstereceğine işaret ediyor. Geçmiş tecrübelerinle karşındaki insanların yardımcı olabilir, akılcı hesaplar yaparak, hedeflerine ulaşabilirsin. Arkadaşlarınla zaman geçirip dertlerine ve sevinçlerine ortak olabilirsin.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

bugün etrafındaki bazı insanların hal ve hareketleri yüzünden zorlanabilir, üzerine aldığın işlerin planlaması, detaylandırılması ve organizasyonuyla meşgul olabilirsin. Kelimelerini dikkatli seçmelisin, zira yanlış anlaşılmalardan ötürü başın ağrıyabilir. İlerleyen saatlerde duygu ve düşüncelerin paralel ilerlerken daha sağduyulu bir tavır benimseyebilirsin.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

hedeflerine varmak için başkalarını ikna etmen gerektiğinden akıllıca hesaplar yapıp, odaklanarak harekete geçebilirsin. Para ve finans gibi maddi konularda maceracı davranabilir ve kazançlı çıkabilirsin. Özellikle akşama doğru romantik ilişkinde duygu ve düşüncelerinde dalgalanmalar olabilir.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

bugün üstlerinin seni desteklemesi için sorumluluklarına odaklanmalı, en küçük bir detayı bile gözden kaçırmamaya dikkat etmelisin. İlişkilerinde sınırlarını korumakta zorlandığın zamanlar söz konusu olabilir. Geçmişten aklına gelmiş bir olay bugün canını sıksa da hemen toparlayabilir, duygusallıktan sıyrılıp neşeli kimliğine bürünebilirsin.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

farkındalığının yüksek olduğu sabah saatlerinde stratejik davranman, değişik çözümler üretmen ve detayları irdelemen mümkün. Düşünce ve görüşlerini paylaşırken kendini sürekli ön plana çıkarman, birilerinin çok hoşuna gitmeyebilir. Fazla iddialı olmaktan kaçınmanda fayda var, çünkü bazı konularda yanılma ihtimalin yüksek.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

gizli bir gündeminden dolayı net kararlar vermeye şu ara daha fazla ihtiyaç duyabilirsin. Değerlerin konusunda daha realist olursan finansal konularını en kısa sürede çözüme ulaştırıp, detaylandırabilirsin. Olası krizleri seni yargılamadan dinleyen ailenin yardımıyla dikkatli ve titizlikle sonuçlandırabilirsin.

13 Mayıs Perşembe 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

hayallerini gerçekleştirmene olanak sağlayacak önemli insanlarla bir araya gelebilir, işlerini ertelemeyi bırakıp, hedeflerine yönelebilirsin. Sevdiğin işi, dostlarınla organize ediyor olsan da koşulları senin belirleyememen motivasyonunu düşürebilir.  Hislerini ölçülü tutmalı ve sakinliğini korumalısın.