Burçlar

13 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

13 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 13 Şubat Cumartesi 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 13 Şubat Cumartesi 2021

13 Şubat Cumartesi 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

hem bedenen hem de zihnen hızlı ve hareketli geçecek bir güne başlayabilirsin. Öğle saatlerine kadar boşlukta olacak olan Ay, girişimlerini desteklemediği gibi birtakım problemler yaşamana da neden olabilir. Önünü göremediğin konularda kararlar almaktan ziyade beklemede kalman yararına olabilir. Sürpriz yolculuklar yapabileceğin bir gündesin.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

kendi iç dünyana dönerek yeni farkındalıklar edinebilirsin. Maddi ve manevi açıdan genel durumunun analizini yapabilir, planlarını ve projelerini hayata geçirmek için dayanılmaz bir istek duyabilirsin. Gün içerisinde yaşayabileceğin kararsızlık, beklediğin somut sonuçlara ulaşmanı engelleyebilir. Daha sakin ve kontrollü olmaya çalışmalısın.

13 Şubat Cumartesi 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

burcunda seyrine başlayan Ay, enerji ve motivasyonunu arttırırken, gün ortasına kadar boşlukta olacağından,  bazı işlerinin askıda kalmasına neden olabilir. Değişen koşullar karşısında ikilem içinde kalabilirsin ve fikir ayrılıkları planlarını bozabilir. Sosyal ortamlarda söylem ve tepkilerinde sakin kalmanda fayda olabilir.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

oldukça yoğun ve bir o kadar da yorucu bir gün olabilir. İş hayatındaki sorumlulukların, elindeki işleri bir an önce bitirmeni gerektirdiği için gergin olabilirsin. Ayrıca sosyal ve özel hayatında gelişebilecek ani fırsatlar farklı bir bakış açısı kazandırsa da harekete geçmeni engelleyen kişi ve durumlarla karşılaşabilirsin.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

eğitim ya da akademik kariyerinle ilgili gelişebilen ani bir değişimin avantaj veya dezavantaj olduğuna karar veremeyebilir, ikilemde kalabilirsin. Ortaklı gelirlerinde aklına yatmayan koşullara karşı temkinli olmanda fayda var. Spontane gelişebilecek bir seyahatin iş ortaklığına dönüşmesi de mümkün.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

sabah saatlerinde alabileceğin kararları uygulamakta zorlanabilirsin. Kariyerini ilgilendiren sunum, anlaşma ve bir takım evraklarda aksilikle karşılaşabilir, kendini ifade ederken bocalayabilirsin. Ortak bir paradan ya da gayrimenkulden kaynaklı gerginlik yaşaman muhtemel. Düşünmeden verebileceğin bir karar, ekonomik durumunu etkileyebilir.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

yazılı ve sözlü fikirlerinin yanlış anlaşılmasına veya anlamaya müsaitsin. Yerine getiremeyeceğin büyük vaatlerden uzak durmaya bakmalı, beklemede kalmalısın. İkili ilişkilerinde ya da iş birliklerinde beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Hakkını savunurken yapıcı olmaya da özen göstererek sorununu kolaylıkla çözümleyebilirsin.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

ekonomik konularla ilgili girişimlerin hız kazanırken, seni yoran ve yıpratan koşullara karşı temkinli olman gerekebilir. Birikmiş işlerini kısa sürede yapmak için hızlı hareket edip, kararlar vermek isteyebilirsin. Ufak tefek kazalara açık olabilirsin; sağlığınla veya finansal durumunla ilgili radikal kararlardan kaçınman gerekebilir.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

yakınlarının söz ve eylemleri senin de karar almanı zorlaştırabilir, verilen sözlerin tutulmaması koşulları kontrol edememene yol açabilir. Şans oyunlarından para kazanabileceğin gibi ani bir aşk ilişkisine başlaman, çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler yaşaman da mümkün olabilir.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

çalışma ortamındaki hareketlilik, kontrolün dışında gelişebilir. İletişimine dikkat ederek, çok fazla iş üstlenmekten kaçınmalısın. Ani bir kararla ev içi tadilat dekorasyon ve taşınma kararı alabileceğin gibi aile arasında yaşanabilecek gerginliklerden kaçınmakta yarar var.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

bugün çalışmaktan ziyade sevdiklerinle iletişim halinde olabilir, alışveriş yapıp, entelektüel organizasyonlar içinde bulunabilirsin. Bol seyahat edebileceğin ticari bir iş birliğine girebilir, sosyal çevrende ses getirebilirsin. Bazı arkadaşlarınla yaşayabileceğin fikir ayrılığı yol ayrımına kadar gidebilir.

13 Şubat Cumartesi 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

kişisel ya da ailenle ilgili düşüncelerini tekrar gözden geçirmek isteyebilir,  özellikle maddi kaynaklarınla ilgili konularda objektif olmakta zorlanabilirsin. Duyguların yerine mantığınla hareket ederek, finansal konularına çözüm bulabilir ya da gereksiz harcamaların maddi sıkıntısını yaşamayabilirsin.

13 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi