Burçlar

14 Mayıs Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

14 Mayıs Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (14 Mayıs Cuma 2021. yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 14 Mayıs Cuma 2021

14 Mayıs Cuma 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

çalışma ortamında uyumlu ve keyifli bir gün geçirebilirsin. İş arkadaşlarınla ilişkilerinde görüş ayrılıkları yaşasan bile huzurunu kaçırmamak için taviz verebilir, kısa süreli alınganlık gösterebilirsin. Değişime ve yeniliği olan açıklığın, kariyerine dair gelişmelere hız kazanabilir. Geçmiş tecrübelerin de işine yarayabilir.

14 Mayıs Cuma 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

gökyüzü bugün girişimci duygularını harekete geçirebilir ve ertelediğin plan ve projeleri tekrar gündeme getirmeni sağlayabilir. Çevrendeki insanları fikirlerin ve azminle büyüleyebilir, eline geçen bu fırsatı değerlendirebilirsin. Bu olumlu gelişmelerle hayallerine bir adım daha yaklaşıp, güçlü insanları ve sevdiklerini yanında bulabilirsin.

14 Mayıs Cuma 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

güne sakin ve huzurlu bir başlangıç yapabilir, ailenle birlikte vakit geçirmeyi planlayabilirsin. Diğer taraftan zihninde şekillendiremediğin zor meselelerini güçlü bir iradeyle çözüme ulaştırman, var olan koşulları lehine çevirmen mümkün. Köklü değişimler yapmak için güçlü bir istek duyduğun günlerden geçmektesin.

14 Mayıs Cuma 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

bugün, yakın çevrenle kuracağın diyaloglar sana fikir verebilir ve iş birliği gerektiren konularda girişimde bulunabilirsin. Konsantrasyonunu yükselterek projelerine hız vermen, hedef ve ideallerinde yeni yol ve yöntemler izlemeni gerektirebilir. Rakiplerinle uzlaşma yoluna giderek büyük avantaj sağlayabilirsin.

14 Mayıs Cuma 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

bugün kendini geliştirmen için her türlü olanak ayağına gelebilir. Cesur olmalı ve önüne gelen fırsatları değerlendirmelisin. Korkuya kapılıp kendini geri planda tutarsan fırsatlar geldiği gibi gidebilir ve sana yardım eden insanların ağır eleştirilerine maruz kalabilirsin. Harcamalarında ve ilişkilerinde kontrollü olmaya bakmalısın.

14 Mayıs Cuma 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

bugün olduğundan fazla enerjik olabilir ve cesaretini ortaya koyman gereken konularla ilgilenebilirsin. İsteklerini gerçekleştirmek için ısrarcı olmalı ve iletişim gücünü göstermelisin. Duygusal ilişkilerinde beklentilerin yükselirken, çeşitli sorgulamalar içinde olabilir, durum analizi yapmaktan kendini alamayabilirsin.

14 Mayıs Cuma 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

bugün sezgilerin yoğun ve yol gösterici yönün yüksek olabilir. Maddi konularda beklediğin ya da beklemediğin gelirler edinmen mümkün. Gün ortasında iletişim trafiğin yoğunlaşabilir. E-mailler, bildirilmesi gereken haberler, onaylanacak veya onaylatılacak resmi evraklarla fazlasıyla meşgul olabilirsin.

14 Mayıs Cuma 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

 şu ara bir süredir yaptığın planlar için hedeflerini yükseltebilirsin. Dostlarınla ile birlikte olmak ve ilişkilerini güçlendirmene yardımcı olacak ortamlar keyfini yerine getirecek. Gün sonunda karşılaştığın olaylar ve kişiler seni heyecanlandırabilir ve daha önce farkında olmadığın bazı ayrıntılar dikkatini çekebilir.

14 Mayıs Cuma 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

toplum içinde kendini güven ve cesaretle ifade edeceğin, işinle ilgili konularda yaptırım gücünün yüksek olduğu bir gündesin. İsteklerini ve sana doğru gelmeyen konuları dile getirmekten çekinmeyebilirsin. Finansal konularında yaşanan hareketlilik daha da hırslanmana neden olabilir.

14 Mayıs Cuma 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

bugün hedef kıldığın hiçbir mücadeleden çekinmeyecek, bildiğin, kendine inandığın ve güvendiğin yolda ilerlemek isteyeceksin. Özel ilişkinde ufak detaylar dikkatini çekerken, radikal değişimler yapma niyetinde olabilirsin. Bu ara bireyselliğin, özgürlüğüne, bağımsızlığına engel olan olay ve konuların önüne duvar örebilir.

14 Mayıs Cuma 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

sabah saatlerinde umutsuz ve isteksiz bir ruh haline sahip olabilirsin. Çevrendeki bazı kişiler bu halinden faydalanmaya çalışabilir. Özellikle iş hayatında gerginliklerle karşılaşabilirsin ancak bulunduğun ortamı terk edip gitmen hata olabilir. Finansal krizine kolay yoldan çözüm bulabilirsin ancak gelir gider dengene dikkat etmelisin.

14 Mayıs Cuma 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

motivasyonunun yüksek olması seni maddi ve manevi daha güçlü hissettirirken, iş birliklerinde istediğin noktaya birkaç adım daha yaklaşabilirsin. Bugün seni destekleyen kişilerin, aralarında çözmeleri gereken problemlerde seni sığınak olarak seçmelerinin faydasını görebilirsin. Cesur adımlarla istediklerine koşar adım gidebileceğin bir gündesin.