Burçlar

14 Ocak Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

14 Ocak Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 14 Ocak Perşembe 2021 ) yorumlarına bakalım.

14 Ocak Perşembe 2021

14 Ocak Perşembe 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün hayatında şans rüzgarları esecek. Bu şansı, işin veya okulun ile alakalı bazı konularda kullanabilirsin. Hayatını şekillendirmek için güzel kararlar alabilirsin. Bugün bu güzel havayı iyi kullan.

Sağlık

Havada aşk kokusu varken insan vücuduna daha dikkat etmeli. Farkına varmadan, hafife aldığın bazı şeyler daha sonra sıkıntı çıkarabilir. Bağışıklık sistemini sağlam tutmalısın bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyle derin mevzular konuşabileceğin bir gün. Kendini ifade etmekten çekinmemeli ve dürüstlüğü elden bırakmamalısın. Sadece karşındakinin kalbi kırılmasın diye bir şeyler saklamamalısın bugün. 

Para

Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsin. Bunları çözebilmek için elinden geleni yapacaksın. Özellikle tüketici hakları gibi mevzularda daha atak olacağın bir gün olabilir.

14 Ocak Perşembe 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün elini attığın birçok konuyu bitireceksin. O yüzden bir süredir yapman gereken ancak üşendiğin konulara el atabilirsin. Ayrıca bazı kişilerle arandaki fikir ayrılıklarını çözmek için de iyi bir gün olacak.

Sağlık

Enerjinin düşük olduğunu hissediyorsan evine kapanıp dinlenmek yerine bir yürüyüşe çıkmayı denemelisin. Egzersiz sayesinde kendini çok daha enerjik hissedebilirsin bugün. 

Aşk

Aşk hayatına inişler ve çıkışlar olabilir bugün. Aşkta duygu yoğunluğu dolayısı ile normalde söylemeyeceğin şeyleri söyleyebilirsin. Bugün sevdiğin kişi ile birbirinizi daha fazla dinlemeniz gerekebilir. 

Para

Eline henüz geçmemiş paralar için hayal kurmamaya çalış bugün. Bazı konularda harcama yapma hayalini abartabilir ve paranın bereketini azaltabilirsin. Eline geçecek olan parayı biriktirmeyi düşünmelisin.

14 Ocak Perşembe 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Enerjinin düştüğünü hissedebilirsin bugün. Bu enerji düşüklüğünün kaynağını iyice araştırman gerek. Bir insanın varlığı yüzünden mi kendini kötü hissediyorsun yoksa sadece yatağın ters tarafından mı kalktın bilinmez ancak bunu düzeltmek elinde olacak.

Sağlık

Egzersize daha fazla vakit ayırabileceğin bir gün. Bugün odak noktanı sağlığına çevirirsen daha sonradan oluşabilecek gereksiz sıkıntıların önünü alabileceksin. O yüzden bol bol su iç ve egzersizden kaçma. 

Aşk

Karşındaki insanın seni etkilemek için yalan söyleyebileceğini göz önünde bulundurmalısın. Aşkta kalbini kazanmak için olur olmaz hareketlere girebilir karşındaki insan. O yüzden algılarını açık tut. 

Para

Beklenmedik yerlerden maddi konularda güzel kazançlar elde edebilirsin. Ayrıca elindeki parayı daha iyi değerlendirme şansı da bulabilirsin bugün. Kazanç seninle olacak.

14 Ocak Perşembe 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Arkadaşlarınla güzel vakitler geçirebileceğin bir gün. Birlikte bazı aktivitelere katılabilir ve birlikte daha güzel eğlenebilirsiniz. Bugün arkadaşlarına bol bol vakit ayır.

Sağlık

Hayatında daha fazla aktivitenin olması lazım! Daha fazla egzersiz, daha fazla spor, daha fazla hareket! Ne kadar hareket o kadar bereket lafını unutma bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranda bir soğukluk yaşanabilir. Senin, onu artık sevmediğini düşünebilir bu kişi. Eğer hoşlandığın bir insan varsa ona gereken ilgiyi göstermiyor da olabilirsin. Bugün biraz daha açıkça ifade edebilmelisin duygularını. 

Para

Maddi kaygılarla kararlar almamalısın bugün. Parasal konularda kendini her zaman düze çıkarabiliyorsun. Bugün kaygılarla hareket etmek yerine daha sağlam planlar yapmak için zaman kazanmaya bak.

14 Ocak Perşembe 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Evinde bazı değişikliklere gidebilirsin bugün. Gözüne kötü gelen yerleri tekrar dekore etmek veya yeni eşyalar almak isteyebilirsin. Aklına hemen para harcamak gelmesin, bazı şeyleri yaratıcılığın ile çok daha güzel halledebilirsin.

Sağlık

Duygu karmaşası yaşayabileceğin bir gün. Fiziksel olarak enerjin yerinde olsa da zihinsel olarak yorgun hissedebilirsin. Bu yorgunluğu atmak için daha fazla egzersiz yapabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranda bazı gerginlikler yaşanabilir. Aranızda gerçekleşen fikir ayrılıklarını çözebilmek için daha objektif olman gerekecek. Hata veya suçlu aramak yerine orta yolu bulmaya çalışmalısın. 

Para

Eline geçen parayı nasıl değerlendireceğine dair kafan karışabilir bugün. Bir süredir almak istediğin bir şey için harcamak veya harcamamak konusunda kararsız kalabilirsin. Ancak ne olursa olsun zararda olmayacaksın bugün.

14 Ocak Perşembe 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün halletmen gereken bir sürü iş olabilir. Yapacağın işlerin çokluğu enerjini düşürmesin. Arada bir nefeslenmeyi unutma. Enerjini günün sonuna kadar saklaman ve devam ettirmen gerekecek.

Sağlık

Bugün normalden fazla insanla muhatap olman sinirlerini yıpratabilir. Bu durumu engellemek için sabahın erken saatlerinde derin nefes egzersizleri yapabilirsin. Günün sonunda da sıcak bir banyo, enerjini toplamanda yararlı olacak. 

Aşk

Eğer bir ilişkiye yeni başladıysan, kafanda bu kişi ile alakalı bazı sorular olabilir. Bazı şeyleri kafanda kurmak veya hayal gücüne bırakmak yerine karşındaki insana sormalısın. Daha açık olman gerekebilir bugün. 

Para

Parasal konularda kararlılık ve devamlılık önemli. Ve bunun ne kadar önemli olduğunu da bir Başak olarak sen biliyorsun. Harcamalar yerine yatırımlara odaklanacağın bir gün.

14 Ocak Perşembe 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Kariyer söz konusu olduğunda yeni kararlara açık olacağın bir gün. Bir süredir kafanda var olan bazı yeni kararları alarak daha farklı bir kariyer yolu çizebilirsin. İş veya eğitim konuları senin için ağır basacak.

Sağlık

Zihinsel olarak yorgun hissettiğin bir anda bununla başa çıkabilmenin yolu kabuğuna çekilmek değil, kendini daha da aktif bir hale getirmektir. O yüzden enerjini egzersizlere yönlendirebilirsin. 

Aşk

Aşk konularında yalanlarla ilgini çekmeye çalışanlar olabilir bugün. Algılarını olabildiğince açık tutmalı ve karşındaki insanın sana söylediklerini iyi analiz edebilmelisin. Aşk konusunda bugün her duyduğuna inanma. 

Para

Maddi konularda sana kazanç sağlaması gereken bir mevzuyu kafanda çok büyütüyor olabilirsin. Para kazanma hırsı iyidir ancak fazlası zarardır. Bugün bu konularda kendi üstüne çok gitmemeye çalış.

14 Ocak Perşembe 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Hayattan istediğin şeyleri elde etmek için türlü türlü yollar üretebilen bir burçsun. Ancak hayattan istediğin şeyi belirlemede kafan bazen karışabiliyor. Bugün kendine zaman ayırmalı ve geleceğin ile alakalı daha güzel planlar yapmalısın.

Sağlık

Bugün dinlenmek sana çok iyi gelecek. Hem zihnini hem de vücudunu dinlendirmek için güzel planlar yapabilirsin. Mümkün olduğunca dinlenmeye bak bugün. Faydasını hemen göreceksin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda güzel bazı konuşmalar geçebilir. Kendini ona ifade etmede zorlandığını hissedebilirsin başlarda. Ancak ikiniz için de önemli olan konularda çok daha iyi konuşmalar yapabileceksiniz. 

Para

Parasal konularda daha maceracı olabilirsin. Beklenmedik harcamalar veya daha sonra gereksiz bulacağın masraflar bugün sana daha keyif verebilir. Yerine koyabildiğin sürece kendine para konusunda daha da güvenmelisin.

14 Ocak Perşembe 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Kendinle alakalı yeni şeyler keşfedebilirsin bugün. Hiç bilmediğin yönlerinin ortaya çıkması seni çok heyecanlandıracak. Bazı konularda ne kadar başarılı olduğunu etrafa göstermek isteyebilirsin.

Sağlık

Duygularını kontrol almak istiyorsan sağlığını daha dengede tutman gerekiyor. Zihinsel ve fiziksel sağlığını iyi bir dengeye oturtmak için güzel başlangıçlar yapabilirsin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda bazı anlaşmazlıklar varsa bugün bunları çözmek için uğraşabilirsin. Günün başlarında bu konulara vakit ayıramasan da akşam olduğunda sevdiğine vakit ayırmaktan kaçınma. 

Para

Parasal konularda kendini gereksiz yere sıkabileceğin bir gün. Bazı maddi mevzuları düşünürken kendine daha çok güvenmeli ve daha sağlam adımlar atmalısın. Daha fazla para kazanmak için yeni kararlar alabilirsin.

14 Ocak Perşembe 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Hayatında büyük değişimlere gidebilirsin. Yaşayacağın bu güzel gelişmelerin önemini en başta anlayamasan da günün sonuna doğru alacağın kararlar ile fikrin daha da netleşebilir.

Sağlık

Bol bol su içmen gerekecek bugün. Bunun sebebini kilo kontrolü olarak görmemelisin. Bazen vücudumuzun ne kadar suya ihtiyacı olduğunu, sıkıntılı durumlarda fark ederiz. Bugünden önlem alman senin için daha iyi olacak. 

Aşk

Senden hoşlanan bir kişi varsa bugün seninle konuşmak isteyebilir. Genel olarak çevrene daha yapıcı ve sakin bir tavır sergileyeceksin ve bu da insanların sana yaklaşmasını kolaylaştıracak. 

Para

Etiketlere ve faturalara daha dikkatli bakman gereken bir gün. İlk başta çok fazla gibi gözükmeyen masraflar daha sonra can yakabilir. Bugün harcamalarını gözden geçirmelisin.

14 Ocak Perşembe 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün birçok işi halledebileceksin. Gerekli konularda yeterince kendini ifade edebilecek ve başarıyı elde edeceksin. Ancak bu durumun seni zihinsel olarak çok fazla yormamasına dikkat etmelisin.

Sağlık

Hayata dair kaygıların vücudunda stres yaratmaya başladığını görebilirsin. Ufak ufak başlayan ağrıları gözardı etmemeli ve bugünden bu konularda önlem almalısın. 

Aşk

Duyguların yoğun olacağı bir gün. Sevdiğin bir kişi varsa aranızdaki konuşmaların ani duygu patlamaları ile şekillenmesine izin vermemelisin. Sakin kalmalı ve bazı şeyleri daha iyi kontrol edebilmelisin. 

Para

Maddi konularda kendini daha iyi ifade etmen gerekebilir bugün. Daha iyi kazanç elde etmek veya elindeki parayı kullanmak için senin alacağın kararların önemli olacağı kesin. Bugün bu tür konularda dikkatli olmalısın.

14 Ocak Perşembe 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Daha önceden yaşadığın kötü olayların etkisini atmak isteyeceğin bir gün. Nostaljik bir havaya girerek başına gelenleri düşünüp üzülmek yerine geleceğine odaklanıp daha pozitif kararlar alabilirsin.

Sağlık

Aile ve arkadaş konularında hassas olabiliyorsun. Bu hassasiyet duygularında gelgitlere sebep olabilir. Dengeyi yakalayabilmek için fiziksel olarak daha aktif olman gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki mevzuları çözmek için bir adım atabilirsin bugün. Bu konulara üzülüp kenarda beklemek yerine hayatının kontrolünü ele alabilir ve aşk konularında daha mutlu olabilirsin. 

Para

Parasal konularda değişim yaşayacağın bir gün. Bu değişimler seni korkutmasın, çünkü paranın bir akış içerisinde olduğu ortada. Giden paranın yerine yenisini koyabileceksin.