Burçlar

15 Ocak Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

15 Ocak Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 15 Ocak Cuma 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 15 Ocak Cuma 2021

15 Ocak Cuma 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bazı arkadaşlarınla arana sağlıklı bir mesafe koyman gerekebilir. Bu mesafe onlara karşı ilgisiz olduğun anlamına gelmiyor. Karşındaki insana da kendine de farklı şeyler için fırsat bırakman gerekecek bugün.

Sağlık

Etrafında olana bitene koştururken kendini ihmal edebilirsin bugün. Bünyeni zayıflatmamalı ve kendini çok yormamalısın. Kimse sana “dur” deyip sağlığını düşünmeyebilir bugün. O yüzden dikkatli olmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanıyabileceğin bir gündesin. Karşındaki insanın farklı yönlerini görmen ve bunu kabul etmen biraz zaman alabilir. Anlayışlı olmak ve karşındaki insanı olduğu gibi kabul etmek sana çok daha iyi gelecek. 

Para

Parasal konularda kendini etrafındaki insanlarla kıyaslayabileceğin bir gündesin. Başkasında olan şartları kendin için isteyebilirsin. Ancak bu tutumun seni çok yoracağını göz önünde bulundurmalısın.

15 Ocak Cuma 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Arkadaşlıklarında, iş ilişkilerinde, ailende veya sevdiğin kişi ile arandaki iletişimde istediğin noktaya gelememiş olabilirsin bugün. Karşındaki insanın seni daha iyi anlaması için sadece biraz daha zaman tanıman gerekli. Bazı şeyleri aceleye getirme.

Sağlık

Vücudumuzda fazla enerjinin birikmesi bizi daha aktif yapmaz her zaman. Bazen bu gereksiz enerjiyi atmazsak vücudumuzda kasların gerilmesine yol açabiliriz. Bugün bu fazla enerjiyi atmak için açık hava egzersizlerine çık. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile güzel yemekler yapabileceğin bir gün. Eğer yemek yapmaya fırsatınız yoksa bile güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Güzel sofralarda keyfiniz yerine gelecek. 

Para

Parasal konularda hevesli davranabileceğin bir gün. Henüz eline geçmemiş paraları harcama hayalleri kurabilirsin. Bu konuda daha dikkatli ol ve harcamalarını elindeki parana göre yap.

15 Ocak Cuma 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

İletişim kuracağın insanlarla kafanda yer edinen mevzuları çözmeye çalışacaksın bugün. İleride daha büyük sıkıntılar yaşamamak için bugünden önlem almayı deneyecek ve insanlarla iletişimini arttıracaksın. Bugün yapıcı olmakta fayda var.

Sağlık

Duygusal olarak yorgun hissedebileceğin bir gün. Bu duygusallığı düzeltmek için vücuduna daha dikkat etmen ve dengeyi koruman gerekiyor. Bugün vücudunun dengesine ekstra bir çaba ile dikkat edebilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda ego savaşları yaşanabilir bugün. “Benim dediğim, benim istediğim” gibi ifadeler havada uçuşabilir. Bu konularda daha anlayışlı davranmanız gerekecek. 

Para

Hayatında yeni şeylere odaklanmak istiyorsan bugün bunlara para ayırmaya başlayabilirsin. Bazı şeylere para ayırmak fikri seni başta tedirgin etse de bugün yapacağın planlar çok daha etkili olacak

15 Ocak Cuma 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Etrafındaki insanlara destek olurken kendini ihmal edebilirsin. Bugün insanlarla arana daha iyi bir sınır koyman gerekebilir. Bu sınırı korumak senin iyiliğin için gerekli olacak.

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen gerekecek bugün. Hem sindirim sistemini yormamak hem de vücudunun dengesini korumak için mideni yoracak yiyeceklerden uzak durmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiye karşı inatçılık edebileceğin bir gün. Ancak bu inatçılığın yıkıcı olmaması gerekiyor. Aranızdaki iletişimi dengede tutman ve bu konuda daha dikkatli olman gerekecek. 

Para

Maddi konularda aklındakileri tam olarak yerine getiremeyebilirsin. Bu konuda kendine çok yüklenmemeli ve paranın birikmesi için biraz zaman tanımalısın. Bu zaman içerisinde daha sağlam planlar yapabilirsin.

15 Ocak Cuma 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün seni sıkan mevzulardan kurtularak kendini daha iyi hissedeceksin. Bazı konularda kendine güvenin artacak ve geleceğini daha iyi bir gözle görebileceksin. Yeni şeyler hedeflemen ve kendin için yeni planlar yapabilirsin bugün.

Sağlık

Bugün bol bol su tüketmen gerekecek. Vücudunun ne kadar suya ihtiyacı olduğunu fark edebilirsin. Su tüketimini arttırarak kendini daha iyi hissedeceksin ve vücudunun dengesini de koruyabileceksin. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye duygularını açabilirsin. Karşındaki insana kendini daha iyi ifade edebileceksin bugün. Aranızda geçecek olan konuşmalar seni çok keyiflendirecek. Bu konularda şansın yerinde olacak. 

Para

Parasal konularda etrafındaki insanların senden daha fazlasını bekleyebileceği bir gündesin. Sen, kendi başarından memnun olsan da bazı insanları mutlu etmen zor olabilir. Bugün parasal konularda etrafındakilerle konuşma.

15 Ocak Cuma 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün uğraşman gerekenler ve konuşman gereken insanlar seni yorabilir. Özellikle insanlarla arandaki iletişim seni biraz zorlayabilir. Sakin kalarak bazı şeyleri ağırdan alabilirsin bugün.

Sağlık

Duygu karmaşası yaşayabilirsin bugün. Bu gelgitli durumlar enerjini tüketebilir. Biraz zihnini dinlendirmen gerekecek. Zihinsel olarak dinlendiğin zaman çok daha sağlıklı bir denge yakalayacaksın. 

Aşk

Sevdiğin kişiye kendini ifade etmekte zorlanabilirsin bugün. Bu histen kurtulmak için biraz kendine vakit ayırman gerekecek. Kendini toparladığın zaman çok daha yapıcı bir iletişim kurabileceksin. 

Para

Parasal konularda daha dikkatli olman gereken bir gün. Gözünden bazı şeylerin kaçmaması için bazı harcamalara daha dikkatli bakabilirsin. Bazı şeylere iki kere bakmak seni bugün büyük zararlardan koruyabilir.

15 Ocak Cuma 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Aşk konularında daha açık olabilirsin bugün. Hiç beklemediğin bir anda yeni bir insan ile tanışabilir ve onunla alakalı bazı hayallere kapılabilirsin. Bu konuda aceleci davranmamaya çalış bugün.

Sağlık

Sevdiklerinle vakit geçirmek de insanın vücudunu dinlendirir. Güzel ve keyifli sohbetlerin psikolojine ne kadar iyi geleceğini görebilirsin bugün. Hem vücudunu dinlendirecek hem de huzurlu olacaksın bugün. 

Aşk

Sevdiğin bir kişi varsa onunla arandaki iletişime dikkat etmen gereken bir gün. Eğer hayatında birisi yoksa yeni birisinden etkilenebilirsin. Ancak iletişime geçmeden önce kendi hislerinden emin olman gerekecek. 

Para

Bazı şeylerin kendiliğinden düzelmesini beklememelisin. Özellikle maddi konularda senin daha aktif olman gereken konular olabilir. Eğer bir hata görüyorsan bunu senin düzeltmen gerekebilir.

15 Ocak Cuma 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Çevrendeki insanlarla konuşurken daha net olman gerekebilir bugün. Kendini daha iyi ifade etmen ve derdini tam olarak dile getirmen gerekecek. Yoksa yanlış anlaşılmalara fırsat çıkarabilirsin. 

Sağlık

Hayatında olan biten bir sürü şeye karşı sağlığını ön planda tutmayı unutmaman gerekiyor. Vücudunun dengesini korumak için öz disiplinine dikkat etmeli ve takip ettiğin egzersiz programlarını devam ettirebilmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir bugün. Bu konuda dikkatli davranmalı ve aranızdaki konuşmalarda daha yapıcı olmalısın. Derdini daha iyi ifade etmek için biraz zamana yayabilirsin bazı şeyleri. 

Para

Bugün maddi konularda risk alabileceğin bir gün. Ancak bu riskin kayıplarla sonuçlanmasını göz ardı etmemelisin. Senin sözünü dinleyip seninle aynı harcamaları yapan kişileri de bu konuda riske atabilirsin.

15 Ocak Cuma 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Aşk konularında önemli kararlar almaman gereken bir gün. Gönül meselelerinde bazı şeyleri aceleye getirebilirsin. Bu konularda daha sakin kalman ve daha dikkatli davranman gerekebilir bugün.

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen ve bol bol su tüketmen enerjinin yükselmesini sağlayacak. Bu konulara dikkat ederek daha iyi hissedeceksin kendini. Ağır şeyler yememeli ve daha fazla su tüketebilmelisin. 

Aşk

Aşkı aceleye getirmemelisin. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın bir insan varsa ona karşı daha dikkatli davranman gerekiyor bugün. 

Para

Parasal konularda başkalarıyla iş yapıyorsan bugün kafan biraz karışabilir. Karşındaki kişinin senin gibi düşünmemesi seni biraz gerebilir. Ancak farklı bakış açılarını da kabul etmen iyi gelecek sana.

15 Ocak Cuma 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün bazı konulara odaklanmakta sıkıntı yaşayabilirsin. Dikkatini vermen gereken önemli mevzuları biraz erteleyebilirsin. Daha büyük hatalardan kaçınmak için bugün kendine zaman tanımalısın.

Sağlık

Yürüyüş ve egzersiz seni çok daha enerjik hissettirecek. Açık havada yürüyüş yapman enerjinin artmasını sağlayacak. Hem enerjinin artması hem de temiz hava alman sana çok daha iyi gelecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle arandaki iletişimi daha sağlam tutman gerekecek. Aranızda yanlış anlaşılmalara fırsat bırakmamalısın. Birbirinizden beklentileriniz farklı olabilir. Bunları konuşmak size çok daha iyi gelecek. 

Para

Paranın nasıl geleceğini, ne zaman geleceğini, nereye gideceğini hesap ederken gerilebilirsin. Bazı şeyleri oluruna bırakman daha iyi olacak bugün. Parasal konuların çözülmesi için acele kararlar almamaya bak.

15 Ocak Cuma 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Hayatını daha farklı bir yere taşımak için yeni kararlar alabileceksin bugün. Bu kararları aldığın gibi uygulamada da bir sıkıntı yaşamayacaksın. O yüzden seni en çok düşündüren konulara odaklanabilirsin.

Sağlık

Dinlenmek ve kendini toparlamak senin için önemli olacak bugün. Sakin bir kafa ile düşünmen gereken şeylere vakit ayırmak seni daha iyi hissettirecek. Zihinsel olarak kendini yormamak bugün senin için önemli bir konu. 

Aşk

Karşındaki insana kendini ifade etmekte zorluk çekebilirsin. Sevdiğin kişiye karşı yaşadığın duyguların yoğunluğu ve zihnindeki kalabalık seni bugün biraz sıkabilir. Bu konularda dikkatli olmalısın. 

Para

Parasal konularda yeni planlar yapabileceğin bir gün. Bu planlarda harcamalar kadar birikimler de yer alacak. Bazı şeylerin kafana daha çok yatması seni çok rahatlatacak.

15 Ocak Cuma 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Arkadaşlarınla vakit geçirmek için güzel bir gün. Bir süredir vakit ayıramadığın arkadaşların varsa onlarla bir plan yapabilirsin. Bugün sevdiklerinle vakit geçirmek seni çok keyiflendirecek.

Sağlık

Uyku düzenine dikkat etmen gereken bir gün. Bu düzeni sağlamak ve kendini daha iyi hissetmek için uyumanı kolaylaştıracak şeyler yapabilirsin. Temiz bir yastık çarşafı, bir kese lavanta ve güzel bir bitki çayı sana iyi gelecek. 

Aşk

Aşk konusunda kafanın karışık olabileceği bir gün. Karşıdaki insana karşı nasıl hissettiğini anlamak için kendine biraz zaman tanıman gerekecek. Aşk konularında kafa karışıklıkları ile karar almaktan çekinmelisin. 

Para

Para konularında fikirlerin değişebilir. Bu değişimler sırasında ciddi kararlar almamalı ve harcamalardan kaçınmalısın. Bu konuda daha dikkatli ve sakin davranmalısın.