Burçlar

16 Ocak Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

16 Ocak Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 16 Ocak Cumartesi 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 16 Ocak Cumartesi 2021

16 Ocak Cumartesi 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Sevdiklerinle keyifli bir vakit geçirmek için iyi bir gün. Ailene ayıracağın vakit seni çok mutlu edecek. Bugün mutlaka sevdiklerine vakit ayırmalısın. Bu güzel durumun etkisi senin üstünde çok fazla olacak.  

Sağlık

Dikkat dağınıklığına karşı bazı önlemler alman gerekebilir. Zihninin yorgunluğunu gidermek ve odak sorununu çözmek için fiziksel egzersizler ve bol su tüketimine dikkat etmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda daha önceden karar verdiğiniz şeyleri konuşurken olabildiğince net olmalı ve fikrinden şaşmamalısın. Sevdiğin kişiye bazı konularda yol gösterebilirsin, o yüzden tutarlı kalman gerekiyor. 

Para

Sadece alışkanlıktan dolayı yaptığın bazı gereksiz harcamaları bugün tespit etmen gerekecek. Bazı konularda ne kadar gereksiz yere para harcadığını fark edebilir ve bu durumu düzeltebilirsin.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Kendini iyi hissettiğin zaman çevrendeki insanlara daha düşkün oluyorsun. Ve etrafındaki insanların derdine bir çözüm arayarak enerjini daha da yükseltiyorsun. Bugün bu güzel enerjileri çevrendekilere yansıtmalısın.

Sağlık

Bel ağrılarına karşı dikkatli olmalısın. Sürekli olarak oturman gerekiyorsa hem ağrılara hem de kambur bir duruşa sahip olabilirsin. Bugün bu durumu engellemek için bazı egzersizler yapabilirsin. 

Aşk

Bugün biraz kendi başına vakit geçirmek isteyebilirsin. Sakin kafayla düşünmek, aşk konularında daha dikkatli kararlar almanı sağlayacak. Kendine vakit ayırarak hem kendine hem de sevdiğine iyilik yapacaksın. 

Para

Parasal konularda ani kararlar almaman gereken bir gün. Bazı harcamaları yapmak için acele etmemeli ve biraz daha düşünmelisin. Para dengelerini korumak için dikkatli olmalısın

16 Ocak Cumartesi 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

İlgini çeken bazı sanatlara karşı bugün daha düşkün olabilirsin. Bir film izlemek, sevdiğin bir müziği dinlemek veya güzel sanatlarla ilgilenmek sana çok iyi gelecek. Enerjini daha da arttırmak için ilham alacağın şeylere odaklanmalısın.

Sağlık

Sindirim sistemine dikkat etmen gereken bir gün. Bugün vücudun neyin sana dokunduğunu belli edebilir. Bu yiyeceklere uzak durmalı ve sana daha iyi geldiğini bildiğin gıdalara odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün sosyalleşmen gerekiyor. Eğer hayatında kimse yoksa, arkadaşlarınla bol bol vakit geçirebilirsin. Eğer sevdiğin bir insan varsa onunla birlikte kalabalık ortamlara girebilirsin. Her şekilde keyfin yerinde olacak. 

Para

Maddi konularda beklediğin gelişmelerin yaşanması biraz daha gecikebilir. Bugün eline geçmesini beklediğin paraların bir süre daha eline geçmemesi seni sıkabilir. Ancak yakında düzelecek olan bu durum için bugün bu kadar üzülmemelisin.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Etrafındaki insanlarla bazı şeyleri paylaşmak istemiyorsan zorlamamalısın kendini. Bazı şeyleri tek başına değerlendirmen gerekebilir. Bu konularda iç sesine güvenmelisin.

Sağlık

Vücudunun istediğin gibi görünmesi senin için önemli olmamalı. Burada önemli olan sağlıklı ve seni yormayan bir bünyeye sahip olmak. Amacını sağlığa çevirdiğin zaman aynada gördüğün kişiyi daha çok seveceksin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile yapacağınız planlara uymakta biraz zorlanabilir ve tembellik yapabilirsin. Ancak kendini bu görüşme için zorlamalısın. Gideceğin ortam sana çok daha iyi gelecek ve daha rahat hissedeceksin. 

Para

Harcamalar yaparken kendini biraz fazla kaptırabilirsin bazı şeylere. Aceleci kararlar almamalı ve ani harcamalardan uzak durmalısın. Birikimlerini alışverişe dökmemeye çalış bugün.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Kendi başına vakit geçirmek isteyeceğin bir gün. Evinde, sakince, huzurlu bir şekilde vakit öldürmek isteyeceksin. Bu zaman içerisinde etrafındaki negatif enerjiden kurtulmak için biraz temizlik yapabilirsin.

Sağlık

Sağlığını daha ciddiye alman gerekecek bugün. Kendin için hazırladığın planlara ne kadar uyduğunu, nasıl bir egzersiz planına sahip olduğunu gözden geçirebilirsin. Yeni düzenlemeler için iyi bir gün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye açılmak için iyi bir gün. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişiyle daha yakın olabilirsin. Eğer hayatında hiç kimse yoksa o zaman sürprizlere hazır ol! 

Para

Maddi kaynaklarını öğrenmek için can atanlar olabilir bugün. Ne kadar paran olduğunu, nasıl bir birikim yaptığını sorgulayabilirler. Seni örnek almak isteseler de bu konularda biraz daha ketum olmalısın.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Yeni insanlarla tanıştığın zaman onları değerlendirmek için fazla çaba sarf etmiyor olabilirsin. Bugün bu konuda daha dikkatli olmalı ve karşındaki insanı kendi değer ve yargılarınla değerlendirmelisin. Böylece daha iyi bir kanıya varabilirsin.

Sağlık

Egzersiz programlarına arkadaşlarını katarsan daha keyif alacaksın. Bugün çevrendekilerle birlikte sağlığınız için bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Bu güzel enerjiyi başkaları ile paylaşmak isteyeceksin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile birlikte sosyal aktivitelere katılabilirsin bugün. Birlikte dışarıda vakit geçirebilir ve çok eğlenebilirsiniz. Eğer ortada bir plan yoksa o zaman bu planı sen yapabilirsin. 

Para

İş konularında kendini kanıtlaman gereken bir gün. Kazancını korumak ve kendi ederini insanlara göstermek için özellikle dikkat etmelisin. Senin emeğini ucuza kapatmaya çalışanlar olabilir. Aman dikkat!

16 Ocak Cumartesi 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Herkesin yaptığı şeyleri merak edeceğin bir gün. Herkesin izlediği filmi görmek isteyebilirsin veya herkesin bayıldığı yemekleri denemek isteyebilirsin. Ancak kendi zevklerini göz ardı etmemelisin bugün.

Sağlık

Kalp sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Yediğin et miktarını azaltmak veya daha fazla egzersiz yapmak gibi konular gündemde olabilir. Kendini daha iyi hissetmek için bazı değişimlere gidebilirsin. 

Aşk

Bulunduğun ortamdaki en popüler insan olabilirsin. Enerjinin yüksekliği sevdiğin kişiyle arandaki muhabbetlere de yansıyacak. Birlikte sosyal ortamlarda bulunmaktan çekinmeyin. 

Para

Maddi konularda fikirlerini bir eyleme dökmek istiyorsan bugün tam zamanı. Atacağın adımlar sana güzel birikimler ve kazanç artışları getirecek. Bugün harekete geçme günü.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün geçmişte yaşadığın mevzuları aklına getirebilirsin. Bir anda daha önceden başına gelenler aklına gelebilir. Gireceğin bu nostaljik havanın seni üzmemesine dikkat etmelisin.

Sağlık

Uyumadan önce yediklerine dikkat etmelisin. Eğer çok fazla kabus görüyorsan, sebeplerinden bir tanesi de yediğin ağır yemekler olabilir. Sindirim sistemini dinlendirmek, uyku düzenine de iyi gelecek. 

Aşk

Sakin bir kafa ile düşünmek istediğin mevzulara bugünü ayırabilirsin. Sevdiğin kişiyle vakit geçirmek yerine evinde sakince oturmak sana daha cazip gelebilir. İçinden geldiği gibi davranmak en iyisi. 

Para

Para harcamak için içinde çok büyük bir istek duyabilirsin. Ancak gereksiz şeylere para harcamadan önce elindeki paranın kıymetini daha iyi bilmen gerekiyor.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Etrafındaki insanlar seni çok kolay anlayacak bugün. Sen daha leb demeden leblebi dediğini anlayacaklar. İletişimin çok kuvvetli olacak. Bu güzel enerjiyi sevdiklerinle birlikte geçireceğin vakitte kullanabilirsin.

Sağlık

Doğaya daha fazla çıkman gerekiyor. Bugün bunu çok daha açık bir şekilde fark edeceksin. Açık havada bol bol nefes almak ve yürüyüşler yapmak seni çok daha iyi hissettirecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle güzel sohbetler yapabileceğiniz bir gün. Baş başa vakit geçirmek ve konuşmak istediklerinize odaklanmak sizi çok daha iyi bir yere taşıyacak ilişkide. 

Para

Bugün paranın kontrolünü başkasına bırakmamalısın. Kendi parana sahip çıkmalı ve kendi masraflarını kendin karşılamalısın. Daha sonra bu konularda başının ağrıması için dikkatli olman gerekecek.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Duygularınla hareket edebileceğin bir gün. İnsanlarla arandaki konuşmalarda yaşayacağın bu duygu yoğunluğu seni zora sokabilir. Karşındaki insanın hareketlerini düşünürken daha analitik olmalısın.

Sağlık

Kan dolaşımını arttırmak ve vücudunun hareketini arttırmak sana iyi gelecek bugün. Bu konularda daha dikkatli olmalı ve egzersize daha fazla önem vermelisin. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile arandaki muhabbetin daha da artması olası. Yavaş yavaş karşındaki insanın kalbini daha da kazanacaksın. Bugün sevdiğin kişiye vakit ayırmak sana çok iyi gelecek. 

Para

Parasal konularda biraz daha hızlı kararlar alman gerekebilir bugün. Elindeki işleri bitirmek ve kazancını elde etmek için biraz daha hızlı hareket etmelisin. “Daha sonra hallederiz” lafı bugün senin düşmanın.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

İletişime dikkat etmen gereken bir gündesin. Karşındaki insan kim olursa olsun kendini daha iyi ifade edebileceksin. Bu durumu, bir süredir sana sıkıntı yaşatan kişilerle arayı düzeltmek için kullanabilirsin.

Sağlık

Bazı şeylere fazlaca odaklanmak duygusal yükü görmezden gelmek için olabilir. Ancak bu yükü atmanın bir yolu daha var: egzersiz. Daha çok egzersiz yaparak vücudunun dengesini sağlayabilirsin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle arandaki muhabbetleri çok ciddiye alacaksın. Arada şakalaşmalar olsa da “her şakanın altında bir gerçek var” diye düşünebilirsin. Ancak kendini bu düşüncelerle yormamalısın. 

Para

Bugün alışveriş yapman gerekecek. Yenilemen gereken eşyaları değiştirebilir ve kendini daha konforlu bir hale sokabilirsin. Bu konuda cimri olmamalısın.

16 Ocak Cumartesi 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Eğer sevdiğin bir kişi varsa ona duygularını açmalısın bugün. O kişiye karşı net bir tavır sergilemen her şeyin gidişatını değiştirebilir. Kendinde bu cesareti bulmalı ve bir adım atabilmelisin. (Falcihane.com) 

Sağlık

Kafandakileri boşaltmak için egzersize odaklanabilirsin. Daha fazla hareket ederek hem zihinini boşaltacak hem de vücuduna bir iyilik yapacaksın bugün. 

Aşk

Karşındaki kişi ile alakalı kararlarını alacağın bir gün. Bu kişiye karşı duyguların çok netleşecek. Bu netliği “iyi düşün” diye bozmaya çalışanlar olabilir. Ancak sen ne istediğini çok iyi biliyorsun. 

Para

Parana sahip çıkman gereken bir gün. Dikkat dağınıklığı yüzünden paranı düşürme riskin var. Veya farkına varmadan çok fazla harcama yapabilirsin. Aman dikkat!