Burçlar

18 Şubat Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

18 Şubat Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 18 Şubat Perşembe 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 18 Şubat Perşembe 2021

18 Şubat Perşembe 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

haftaya keyif aldığın konular ve alanlarla birlikte, maddi konulara odaklanarak başlayabilirsin. Bütçeni kontrol altına almayı ve tutumlu olmayı önemseyebilir, kariyer ve bu alandaki sorumluluklarına daha ciddi yaklaşabilirsin. Sıra dışı bir gruba üye olarak farklı bir yönünü keşfedebilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

haftaya ailevi konular ve bir takım sorumluluklarla başlayabilirsin. Eğitim, yayıncılık ve hukuki konularında ciddi gelişmeler olurken sende kendini daha güvende ve iyi hissedebilirsin. Gerek akrabalarınla, gerekse güçlü kişilerle kuracağın güçlü bağlar, farklı bir bakış açısı edinmeni sağlayabilir.

18 Şubat Perşembe 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

hareketli bir güne başlayabilir, sürekli iletişim içerisinde olduğun insanlardan bazı haberler ve dedikodular duyabilirsin. Özel ilişkin bir süreliğine istediğin gibi ilerlemeyebilir veya daha güven duyabileceğin ciddi bir konuma gelebilir. Ödemelerini yapılandırabilir, edineceğin farklı bilgilerle yeni hedef belirleyebilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

sabah saatlerinde beklenmedik bir gelişmeyle gündemin değişikliğe uğrayabilir. Ekonomik konulardan kaynaklı duyduğun endişeden bir an önce kurtulup özgür olmak istiyor olabilirsin. Partnerinle ya da iş birliği içinde olduğun kurumla ortak bir alanda buluşabilir, sorumluluklarının bilincinde olabilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

 yakınlarına karşı bakış açın değişebileceği gibi taşınma, kariyer ve yer değişikliği yapmak için daha istekli olabilirsin. Bu dönem içerisinde sağlığına ve günlük işlerinin düzenine önem verebilir, belirsiz olan koşullarını planlayıp, programlayabilirsin. Detayları incelemen ve zaman zaman da liderlik yapman gerekebilir.

18 Şubat Perşembe 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

kişisel sorunlarına veya sosyal çevrenden kaynaklı problemlere mantıklı ve farklı çözümler üretmenin zamanı gelmiş olabilir. Kendini kapatarak ve gizleyerek sonuca ulaşman zor olabileceği gibi zaman kaybı da yaşayabilirsin. Çocuk sahibi olmak için karar alabilir ya da onların geleceğine yönelik planlar yapabilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

hedeflerine giden yolda hiçbir engelden etkilenmeyecek ve odağından şaşmayacaksın. Partnerinin hiç fark etmediğin yönlerini görmen mümkün. Ailene ait bir mülkün paylaşımı, ortak bir paranın dağılımı gibi konular gündemin olurken, aile büyüklerinin sorumluluklarını üstlenebilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

haftaya güçlü duygular ve hislerle başlayabilirsin. Kendini yenileyebileceğin ve yaratıcı fikirlerinle liderlik yapabileceğin koşullar oluşması mümkün. Yakınların ve kardeşlerinle sevgi bağları güçlenirken, onlara yardımcı ve destek olabilir, akademik kariyerinde yeni bir sorumlukla beraber uzun vadeli işlere imza atabilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

hafta sonunda yaşamış olabileceğin karamsar ve kasvetli duygularından uzaklaşıp, neşeli ve iyimser haline dönebilirsin. Özgür düşüncelerini farklı grup ve dernekler içinde paylaşmaktan büyük haz duyabilirsin. Ancak kazanımlarına ve mali tablona daha objektif bakmanda yarar var.

18 Şubat Perşembe 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

bekleyiş içerisinde olduğun bazı gelişmeler umduğun gibi olmayabilir ve haftaya motivasyonun düşük başlayabilirsin. Ev içinde bulunan elektronik cihazların ani arızalanmalarından kaynaklı masraflarının artması mümkün. Olumlu ve sempatik ilişkilerin, güven uyandıran duruşun önemli fırsatlar getirebilir.

18 Şubat Perşembe 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

yaratıcı fikir ve düşüncelerini, farklı yönlerini arzu ettiğin tarzda sergileyebilir, başkalarının hakkındaki düşüncelerini umursamayabilirsin. Aynı bakış açısına sahip dostlarınla iş birliğinde bulunabilirsin, ama rekabete dikkat etmelisin. Kendini güvende hissetmek isteyebilir, bazı ilişkilerine mesafe koyabilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

haftaya yapılması ve çözümlenmesi gereken işlere yönelerek başlayabilirsin. Çalışma arkadaşlarının çıkarcı tutumlarına karşı farklı stratejiler belirleyebilir, sezgilerinle öncü olabileceğin topluluklarda saygınlık kazanabilirsin. Geleceğe yönelik hedef ve planlarına olgun ve alanında uzman kişilerle birlikte ilerleyebilirsin.

18 Şubat Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi