Burçlar

2 Aralık Çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

2 Aralık Çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi
2 Aralık Çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 2 Aralık Çarşamba 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 2 Aralık Çarşamba 2020

2 Aralık Çarşamba 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Maddi konularda karşına farklı fırsatlar çıkabilir. Yeni kazanç kapıları, farklı projeler ve emek vermeni sağlayacak şeyler önem kazanabilir. İleriyi düşünerek hareket etmek senin için daha önemli olacak bugün.  

Sağlık

Zihnini yeni şeylere açmak için bugünden stresi üstünden atmalısın. Duygusal birikimler ve gerginlikleri üstünden atmak, daha rahat düşünmene ve odaklanmana vesile olacak. O yüzden bugün kafanı toparlamaya vakit ayırmalısın. 

Aşk

Aşk konularında geleceğini düşünerek hareket etmek isteyeceksin. Günlük geçici hevesler yerine ilerisi için daha sağlam bir ilişki düşünebilirsin. Bu şekilde düşünmek, karşına senin gibi düşünen insanları çıkaracak. 

Para

Bugün parasal konularda durup düşünme zamanı. Ne kadar para harcayabileceğini, bütçenin sınırlarını belirlemen gerekebilir. Maddi konularda adımlarını dikkatle atmak için biraz düşünmen gerekecek.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün etrafından ilginç haberler alabilirsin. İlgilendiğin bir konu veya kişi ile alakalı kulağına farklı bilgiler gelebilir. Bu durumlarla ilgilenmek gündeminin çoğunu belirleyecek. Bilgileri teyit etmeden bir adım atmamalısın.

Sağlık

Bol bol su tüketmek gün içerisinde enerjini korumana vesile olacak. Su miktarını artırarak kendini daha iyi hissedebilirsin. Vücudunun su ihtiyacını dikkatle karşılaman gereken bir gündesin. 

Aşk

Aşk hayatında değişime odaklanabilirsin. Kafana yatmayan konuları gündeme getirmek veya daha farklı insanlarla muhatap olmak sana iyi gelebilir. Sana iyi gelmeyen enerjileri hayatından kesip atma günü olacak! 

Para

Maddi konularda değişimlerle karşılaşabilirsin. Kesin olarak gördüğün bazı konularda büyük değişimler olabilir. Kendini mevcut durumlara adapte etmen gerekecek. O yüzden dikkatli adımlar atmalısın.

2 Aralık Çarşamba 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

İlgini çeken konulara vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir. Gereksiz konulara vakit ayıracağına bir şeyler öğrenerek kendini geliştirebileceğin konulara odaklanmalısın. Böylece ilgin dahilinde güzel bilgiler elde etmiş olacaksın.  

Sağlık

Dinlenmek, iyi beslenmek ve aktif olmak… Bu üçü enerjini toplamana fayda edecek. Hem yeteri kadar dinlenebilmeli hem de kaslarını çalıştırmalısın. Dinlenmenin tembellikten farkı olduğunu gözlerinle görmen gerekecek. 

Aşk

Bugün süregelen ilişkinde içine sinmeyen konuları değiştirmek için adımlar atabilirsin. Kendini daha iyi hissetmek ve rahat davranmak için bugünden canını sıkan konuları gündeme getirmen gerekecek. Negatif olandan korkmayacaksın bugün. 

Para

Bugün parasal konular seni mutlu edebilir. Daha rahat edeceğin ve keyfine bakacağın bir gündesin. Çok büyük ve önemli masraflara girmeden rahat ve huzurlu bir gün geçirebilirsin.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Etrafındaki insanların kavgalarına veya iletişimlerine dahil olmamalısın. Bazı şeyleri kenardan izlemek ve onlar istemeden bu olaylara karışmamak senin için daha iyi olabilir. Gereksiz mevzular için enerji harcamamalısın bugün.

Sağlık

Tembellikten kaçınmak ve daha sağlıklı gıdalar tüketmek vücudunun ihtiyacı olan şey olabilir. Enerji seviyeni artırmak için dinlenmek yerine daha fazla hareket etmen gerekecek. Daha sağlıklı adımlar sana iyi gelebilir. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile daha keyifli bir iletişim kurmak için onun manevi tarafını bilmen gerekebilir. Duygular yerine idealleri konuşmak size daha iyi gelecek. O yüzden karşı tarafı tanımak için biraz zaman tanımalısın kendine. 

Para

Bugün hayatındaki bazı önem teşkil eden şeylerin önceliğini belirlemen gerekebilir. Parasal konularda neye öncelik vereceğine karar vereceksin. Seni sıkan ve sana bir faydası olmayan konulara para akıtmayı kesebilirsin.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

İnsanlarla arandaki iletişimi kuvvetlendirmen gerekecek. Ancak bazı gereksiz iletişimleri sürdürmek için çaba göstermemelisin. Kimin gerçekten bir arkadaşlığa değer olduğunu görmek ve etrafındaki insanları değerlendirmek sana iyi gelecek bugün.  

Sağlık

Enerjini daha keyifli şeylere harcayabileceksin. Daha aktif bir gün geçirmek ve bol bol hareket etmek sana iyi gelebilir. Güzel yürüyüşler ve derin nefes egzersizleri ile gün içerisinde güzel bir enerji yakalayacaksın. 

Aşk

Aşk konularında daha farklı şeylere odaklanabileceksin bugün. Eğer bir ilişkin varsa, bu ilişkide daha önceden görmediğin bir duruma dikkatle bakabileceksin. Bu durumu irdelemek ileride daha pozitif adımlar atmana vesile olabilir. 

Para

Etrafında daha fazla insan olması ve insanların seni genel olarak sevmesi için elini cebine atman gerekmez. Bugün parasal konularda etrafındakileri sevindirmek için hareket etmene gerek olmadığını görebilirsin. İnsanların seni paran için sevmesi iyi olmayabilir.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün bazı şeyleri üstelemek sana iyi gelmeyebilir. İçinden gelen ile dışarıdan söylenen farklı geliyorsa eğer biraz durup düşünmen gerekebilir. Önemli konularda karar almadan önce dikkatli düşünmen gerekecek.  

Sağlık

Stres ve gerginliği üstünden atmanın bir yolu da hislerini ve düşüncelerini karşı tarafa açabilmektir. Eğer içinde tuttuğun bazı hisler varsa bunu karşı tarafa açabilmelisin. Sağlıklı bir iletişim, vücudundaki gerginliği atmana yarayabilir bugün. 

Aşk

Bugün güzel enerjiler etrafında olacak. Aşk konusunda son zamanlarda canın sıkıldıysa eğer bu durumu düzeltmek için daha keyifli olabilirsin. Yeni etkiler, yeni insanlar aşk konusunda daha baskın olabilir. 

Para

Bugün parana sahip çıkmak ve kesenin ağzını hemen açmamak senin için önemli olacak. Karşına halletmen gereken mevzular çıkabilir. Ama bunlar için daha yaratıcı çözümler bulman daha kalıcı olabilir.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Yanlış anlaşılmalar gününü zedeleyebilir. İnsanlarla arandaki iletişimi kuvvetli tutman gerekebilir. Gereksiz yere sıkıntı çıkmaması için bazı şeyleri iki kere teyit etmek sana daha iyi gelebilir.

Sağlık

Nasıl hissettiğin, sağlığında etkili olacak. Duygusal ve zihinsel gerginlikleri üstünden atmak, daha iyi şeylere odaklanmak, genel olarak sağlığını da olumlu bir yönde etkileyebilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile inatlaşabilirsin bugün. Aranızda gereksiz bir gerginlik olabilir. Bazı konularda haklı çıkmak, mutlu olmaktan önce gelebilir senin için. İki tarafın da kalbinin kırılmaması için biraz daha yapıcı olmalısın. 

Para

Etrafındaki insanların ilgisini kazanmak için biraz para harcaman gerekebilir. Ancak bu durumu abartmamalı ve gereksiz yere bütçeni yormamalısın. İnsanların ilgisini çekmek için çok fazla para harcamamalısın bugün.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün bazı konularda yeni fikirler geliştirmek seni yoracak. Yaratıcı olmak bugün senin için zor olabilir. Bu tıkanıklığı çözmek için keyif aldığın konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

Sağlık

Vücudunun bağışıklığını artırmak önceliğin olmalı. Mikroplara karşı daha sağlam durabilmen için gereken vitamin ve mineralleri tüketebilmelisin. Bugün kendini sağlam tutma günü. 

Aşk

Bugün aşk konularını bir kenara bırakabilirsin. Senin için daha önemli olan konulara odaklanmak, duygusal anlamda bir şeylerle ilgilenmenin önüne geçebilir. Biraz kafanı dinlemek sana daha iyi gelecek. 

Para

Maddi konularda dikkatli ve tutumlu olma zamanı. Bugün planlarını ve stratejilerini iyi yapacaksın. Sadece para harcamak için değil aynı zamanda yatırım konularına da özen göstereceksin.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Dikkatini toplamak biraz zor olabilir ancak bu durumun geçici olduğunu bilmelisin. İnsan ilişkilerinden çok iş ilişkileri sana daha iyi gelebilir. Parasal konular ve kariyer daha fazla getiride bulunacak bugün.

Sağlık

Bugün biraz sakinleşmek ve yavaşlamak sana iyi gelebilir. Yoga gibi egzersizler sana daha iyi gelecek. Vücudunu çok fazla yormadan, esneme hareketlerine odaklanarak bir gün geçirebilirsin. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile bir iletişime geçmek seni zorlayabilir. Kendini tam olarak ifade edemediğini düşünebilirsin. Aşk konularında bazı şeyleri zorlamamak bugün daha iyi olabilir. 

Para

Maddi konularda bir düzen oluşturmak ve hareketlerini bir rutine bindirmek sana daha iyi gelebilir. Her ay nasıl harcamalar yapacağını kestirmek senin daha rahat hareket etmeni sağlayacak. Bugün bu konulara odaklanabilirsin.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün etrafında olanlara merakın artacak. Kendini heyecanlı ve enerji dolu hissedeceksin. Yeni şeylere odaklanmak ve farklı projelere başlamak seni mutlu edecek. Kendini kariyer konularına daha fazla verebileceksin.

Sağlık

Etrafındaki insanlarla daha dikkatli bir anlayışa sahip olmak stres seviyeni azaltabilir. Bazı şeyleri kafanda kurarak strese yenilmek yerine daha açık fikirli olmalısın. Stresin vücudundaki etkilerini azaltman gerekecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile keyifli vakitler geçirmek için senin planlar yapman gerekebilir. Aranızda daha güzel durumlar oluşması için kendi gözlem yeteneğine ve organizasyon kuvvetine güvenmelisin. Bugün güzel planlar senden çıkacak. 

Para

Parasal konularda hislerine yenik düşmemen gereken bir gün. Hırslarını bir kenara bırakmalı ve daha paylaşımcı olmalısın. Etrafında gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar olabilir.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

İnsanlarla arandaki iletişim daha kuvvetlenecek. Ortak işler yapmak konusunda sıkıntı yaşamayacaksın. Sosyal ortamlara girmek ve keyifli vakitler geçirmek genel olarak enerjini çok yükseltecek.

Sağlık

İletişim konularında sıkıntı yaşıyorsan eğer bir duygusal tıkanıklık yaşıyor olman mümkün. Kendini daha rahat ifade etmek için yoga ve esneme hareketleri gibi konulara odaklanman gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bol bol güleceğiniz etkinliklere girmek size iyi gelecek. Her ikinizin de kafasını dağıtmaya ihtiyacı olabilir. Bunun için bol kahkahalı bir gün geçirmeye çalışmalısınız. 

Para

Bugün ev ile alakalı harcamalar yapabilirsin. Maddi konularda yaşadığın alanlara öncelik vermek senin için önemli olabilir. Bozulan cihazları değiştirmek veya yeni eşyalar almak dikkatini çekebilir.

2 Aralık Çarşamba 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün güzel telefon haberleri alabilir ve keyfini yerine getirebilirsin. Daha keyifli olaylara odaklanmak enerjini yükseltecek. Daha güzel olaylara odaklanarak geleceğin için keyifli adımlar atabilirsin. (Falcihane.com) 

Sağlık

Yoga ve meditasyon gibi etkinlikler sana daha iyi gelebilir. Hem zihnini boşaltacağın hem de daha fazla hareket edeceğin bir gündesin. Bugünün güzel etkilerini sağlığını bir bütün olarak değerlendirmek için kullanman gerekebilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında bazı engellerle karşılaşabilirsin. Sevdiğin kişi ile sağlam iletişimler kurmak senin için zor olabilir. Aşk konularında bazı şeyleri oluruna bırakmalı ve zorlamamalısın bugün. 

Para

Bugün sorumluluklarını halletmek e harcaman gereken paraları harcamak sana daha iyi gelecek. Kendini maddi konularda daha iyi hissetmek için önceliklerini sağlam belirlemelisin bugün.