Burçlar

20 Ağustos Perşembe 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burç Yorumları analizi
Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 20 Ağustos Perşembe 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi Bugün 20 Ağustos Perşembe 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bir şeylerin tam planladığın gibi gitmemesi seni üzebilir. Ancak önemli olan şey kendini yeni durumlara adapte edebilmek olacak. Bazı durumları çözebilmek için daha sağlıklı hareket etmen gerekebilir

Sağlık

Bol bol su tüketmek ve sağlıklı beslenmek midene iyi gelebilir. Sindirim sistemini fazla yormamak ve daha iyi bir hale gelmek için bugün bu konulara özen göstermelisin. İşlenmiş gıdalar ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında çok iyi etkiler beklemek seni hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve kendince sakin bir vakit geçirmek sana daha iyi gelecek. Aşkta bir şeyleri zorlamamalısın. 

Para

Daha iyiye odaklanmak sana güzel gelişmeler getirebilir. Parasal açıdan yeni kararlar alabilir, kendine daha güzel hedefler seçebilirsin. Daha iyiye odaklanacağın ve güzel gelişmeler göreceğin bir gün olacak.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bir şeylerin gecikmesi seni üzebilir. Ancak planlarını esnek tutmak ve yarına, öbür güne bir şeylerin sarkmasına izin vermek sana daha iyi gelecek. Bazı konularda sadece olanlarla uyum sağlamalısın. 

Sağlık

Uyku düzenini planlamak ve erkenden yatağa girmek çok şeyi değiştirebilir. Sağlıklı hareket edebilmen için bugün uykunu düzenlemen gerekecek. Böylece enerji seviyeni tekrar artırabileceksin. 

Aşk

Bir ilişkinin daha sağlıklı ilerlemesi için iki tarafın da isteğinin olması gerekir. Eğer hep sen emek veren taraf oluyorsan bugün bu duruma bir dur demen gerekebilir. Tek başına çaba sarf etmek seni mutlu etmeyecek. 

Para

Maddi açıdan alçak gönüllü davranmak sana yarayabilir. Kendi değerini görmek için maddi konulara odaklanmak yerine sahip olduklarına şükredip diğer konulara odaklanmak sana daha iyi gelecek. Sürekli kendini kanıtlamak zorunda hissetmemelisin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Eleştirilere kendini kapatmak kötü bir fikir olabilir. Çevrendeki insanların düşmanın olmadığını ve senin iyiliğin için bir şeyleri düzeltmeni istediğini unutmamalısın. Sağlıklı bir gelişme görmek için eleştirilere kendini açman gerekecek. 

Sağlık

Esneme hareketleri kaslarına çok daha iyi gelebilir. Kaslarını ve eklemlerini hareket ettirmek, vücudunda biriken gerginliği atmana ve ağrıların önüne geçmesine vesile olacak. O yüzden bu hareketlere odaklanmalısın. 

Aşk

Aşkta beklenmedik durumlarla karşılaşabilir ve bunu hazmetmek için biraz zamana ihtiyaç duyabilirsin. Bir şeylerin daha iyi bir hale gelmesi için kendine zaman ayırman gerekecek. 

Para

Bir şeylerin değişmeye başladığını görebilirsin. Eğer bir durağanlık olduysa bu durum düzelebilir, maddi bir hareket gelebilir. Kendini değişime açman gerekecek.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Farklı fikirlere kendini açmak ve olan biteni gözlemlemek bugün sana daha iyi gelebilir. Sağlıklı kararlar almak için acele etmemeli ve her şeyi bugünden sonlandırmamalısın. Etrafındaki insanları dinlemek sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Diş sağlığına özen göstermen gerekebilir. Daha sağlıklı bir ağız için bugün harekete geçmen gerekecek. Doktora gitmek için ille de ağrıdan ölmen gerekmiyor, bugün önlem almak için bu aşamayı düşünebilirsin. 

Aşk

Bazen aşkta bir şeyler inadına zora girer. Böyle günlerde bir şeyleri gereksiz yere zorlamamalısın. Karşındaki insan ile iletişim kurmak için çok çaba göstermek düşündüğün etkiyi yaratmayabilir. 

Para

Bir şeyleri değiştirmek için acele etmemelisin. Özellikle de maddi konularda gelişmeler görmek istiyorsan. Bir şeyleri zamana bırakmak ve düzgün kararlar alabilmek için kendine vakit vermek daha iyi olabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Kariyere odaklanman, günün daha farklı geçmesine sebep olabilir. Başka şeyler için plan yapmışken işe odaklanman gerekecek. Bugün kariyer için daha fazla karar alabilirsin. 

Sağlık

Hareket kabiliyetini tek bir günde artıramayabilirsin. Bir günde maraton koşman imkansız. Bugün yavaş yavaş, ufak adımlarla hareket edebilmelisin. İyi bir egzersiz için güzel bir başlangıç yapabilirsin. 

Aşk

Aşk konusunda eğlenceli bir gün olabilir. Eğer hayatında birisi yoksa yeni birisinin ilgisiyle karşılaşabilirsin. Flörtleşme ve muhabbet seni çok daha mutlu edecek. 

Para

Bugün maddi konularda şansına güvenmen gerekecek. Bu durum seni başta tedirgin etse de bir şeylerin kendiliğinden daha iyi bir hale gelmesi seni daha mutlu edebilir. Hayatına ve şansına güvenebilmelisin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Beklediğin önemli haberler olabilir mi? Özellikle kariyer ve eğitim konularında? Bugün bu konularda daha iyi haberler alabilir veya kendini daha iyiye hazırlayabilirsin. Bir şeyler senin için daha iyi ilerleyebilir. 

Sağlık

Temizlik ve hijyen sana daha iyi gelebilir. Sadece bağışıklığını kuvvetlendirmek ve mikroplara karşı daha sağlam durmak için de değil, zihnini boşaltmana da yarayabilir bu temizlik. Yaşam alanını düzenlemeye çalışabilirsin. 

Aşk

Aşk konusunda keyifli gelişmeler görebilirsin. Sevdiğin kişiyle daha samimi olman olası. Bir şeyleri daha iyi bir tonda görmek, hayatına renk katabilir. Aşkta kendini güzel etkilere açmalısın. 

Para

Bugünü geçmişle kıyaslamamalısın. Bir şeylerin değiştiğini kendine hatırlatman gerekecek. Maddi açıdan eskisi gibi olacağını düşünmek sana hata yaptırabilir. Dikkatli olmalısın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Harekete geçmek için pek de iyi bir gün olmayabilir. Özellikle de farklı bir yere gitmen gerekiyorsa… Bir şeylerde aksilik olabilir veya gecikmeler yaşanabilir. Kendini yeni durumlara adapte edebilmelisin. 

Sağlık

Tembelliği alışkanlık haline getirmemelisin. Dışarı çıkmak zorlaşmış olsa da ve spor salonları hayal olmuş olsa da ev içinde hareket edebilmek önemli olacak. Evde yapılabilecek egzersizlere odaklanabilirsin bugün. 

Aşk

Aşkta hırsla hareket etmemelisin. Bir şeylerin daha iyi olmasını düşünerek hareket etmen daha kötü sonuçlanabilir. Bazı olayları oluruna bırakmayı ve sabretmeyi öğrenmen gerekebilir. 

Para

Maddi konular üzerinde gereksiz tartışmalara girmemelisin. İlle de kendini kanıtlamak için paraya sarılmamalısın. Bir şeyleri zamana bırakmak ve kendi önceliklerine dikkat etmek daha doğru olabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Beklenmedik gelişmeler ve farklı insanlarla muhatap olman ileriyi iki kere düşünmene vesile olabilir. Alacağın kararlarda başka kişilerin etkisini görebilir, kendini ona göre adapte edebilirsin. Yeniliklere kendini açman gerekecek. 

Sağlık

Kafanı toplamak için biraz yalnız kalman gerekebilir. Duygusal gerginlikleri üstünden atmak için keyfine göre bir gün planlaman gerekecek. Sağlığın için kafanı toparlaman önemli olabilir. 

Aşk

Aşk konusunda daha hareketli bir gün olabilir. Tutku ve enerji yüksek olacak. Bu güzel etkileri iyi konulara odaklamak gerekecek. Sevdiğin kişi ve kendin için daha samimi şeylere odaklanabilirsiniz. 

Para

Hayallere dalmak kolay ama bunları bir yola koymak çok zaman alabilir. Bugün maddi açıdan isteklerine odaklanmak için detaylı planlar yapabilirsin. İsteklerini gerçekleştirmek için harekete geçmelisin.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bir şeylerin gecikmesi canını sıkabilir. Ancak kontrol edemediğin şeyler üzerinden büyük üzüntülere girmek sana iyi gelmeyecek. Bugün bir şeylere karşı daha anlayışlı yaklaşmalısın. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek sana daha iyi gelebilir. Hem zihnini boşaltmak hem de enerji seviyeni artırmak için su tüketimini artırmalısın. Bu sıcak günlerde vücudunun ihtiyaçlarını boşlamamalısın. 

Aşk

Bugün biraz ilgiye ihtiyaç duyabilirsin. Sevdiğin kişiyle vakit geçirmeye çaba göstermen daha iyi olabilir. Sakin konuşmalar, keyifli muhabbetler enerjini artırabilir. 

Para

Bugün sahip olduklarına odaklanırsan çok keyifli bir gün geçirebilirsin. Maddi açıdan elindekilerle yetinmek sana çok daha iyi bir keyif sağlayabilir. Başka şeyler yerine elindekilere odaklanmalısın.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Beklenmedik durumlar bazı planları ertelemene sebep olabilir. Bunu bir aksilik olarak değil de eksik kalan şeyleri yoluna koymak için bir fırsat olarak değerlendirmelisin. Bir şeyleri yoluna koymak için ekstra zaman olabilir. 

Sağlık

Sabrını zorlayan şeylerle uğraşmak için yoga ve meditasyon gibi konulara öncelik verebilirsin. Bir şeylere karşı tepkilerini düzenlemek zihinsel sağlığın için önemli olabilir. Bunu boşlamamalısın bugün. 

Aşk

Her şeyi aynı anda halletmeye çalışmak kalbini kırabilir. Bazen ilişkilerde bir şeyleri zamana bırakmak daha doğru olabilir. Kendini çok fazla zorlamamalısın. 

Para

Güvendiğin insanlarla maddi konularda iletişimini artırmak isteyebilirsin. Eğer geleceğini garanti altına almak istiyorsan tek başına çabalamak yerine sevdiklerinden destek almak daha iyi olabilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Canın biraz sıkkın olabilir, kendini yalnız hissedebilirsin. Ancak kendini içine kapatmak veya tamamen gemileri yakmak yerine yapıcı olmayı kendine öğretmen gerekecek. İnsan ilişkilerinde bir denge kurmalısın. 

Sağlık

Yeme içme durumlarını planlamak ve önceden hazırlık yapmak sana daha iyi gelebilir. Sağlıklı beslenmek için önden bir plan hazırlayabilir ve buna yatırım yapabilirsin bugün. 

Aşk

Kötü giden şeyleri sonlandırmaktan çekinmemelisin. Eğer seni mutlu etmesi gereken bir şey artık eskisi gibi etki etmiyorsa, bugün bunu çözmeye çalışman gerekebilir. Kendi mutluluğuna öncelik vermen gerekecek. 

Para

Kimle ne konuştuğuna dikkat etmek maddi açıdan seni daha da rahatlatabilir. Kelimeleri dikkatle seçmek ve her şeyi anında herkesle paylaşmamak maddi olarak elinin kuvvetlenmesini sağlayacak.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Canını sıkan şeylerle karşılaşman olası. Önemli olan bu konularda nasıl tepkiler vereceğin. Sağlıklı ve yapıcı düşünmek için acele hareket etmemek sana daha iyi gelebilir bugün. 

Sağlık

Hijyene özen göstermen gereken bir dönemden geçiyor olabilirsin. Sağlığın için temizliğe özen göstermelisin. Bir şeyleri dezenfekte etmek ve sağlığına özen göstermek için önemli bir gün olabilir. 

Aşk

Mutlu olmak için kendinden ödün vermek o kadar da iyi bir durum olmayabilir. Bir şeylere karşı hevesin dindiğinde geride kalanlara odaklanman gerekecek. Seni neyin gerçekten mutlu edip etmediğine bakmak biraz kalbini kırabilir. 

Para

Maddi olarak daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Keyfine göre masraf yapabilir ve kendine öncelik tanıyabilirsin. Bir şeyler senin için daha rahat ilerleyebilir parasal olarak.