Burçlar

20 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

20 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 20 Şubat Cumartesi 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 20 Şubat Cumartesi 2021

20 Şubat Cumartesi 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

 hareketli geçen birkaç günün ardından, elinde biriken işleri tamamlamak isteyip, planlama yapabilirsin. Sabah saatlerinde üzerinde ciddiyetle durman gereken konulara odaklanmanda fayda var, zira öğleden sonra konsantrasyon gerektiren alanlarda zorlanabilirsin. Sezgilerine güvenebileceğin bir gündesin.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

dostlarınla veya üyesi olduğun bir grupla birlikte üzerinde titizlikle çalıştığın konuya son noktayı koyabilir, başarınızı kutlayabilirsiniz. Bundan sonra hayatını etkileyecek girişimlerin daha uzun vadeli olmasına özen gösterebilirsin. Romantik ilişkin heyecanlı bir hal alırken, yüksek olan motivasyonun macera isteğini de artabilir.

20 Şubat Cumartesi 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

yakın çevrenle olan iletişim trafiğine biraz ara verip, ailen ve kendinle ilgilenmeye başlayabilirsin. Zihninde kurguladığın birden fazla projeni önemlilik sırasına koyarak akılcı kararlar alabilir ve hesaplı kitaplı olmaya başlayabilirsin. ‘‘Her şey mükemmel olmalı’’ arzunu huzur ve sükûnetinle sağlayabilirsin.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

 yakınların veya birlikte çalıştığın insanlarla ortak bir konu üzerinde çalışma yapıyor olsan da gün içerisindeki performanslarından verim alamayabilir, gereken özveriyi göstermediklerini düşünebilirsin. Yetişmeyen evraklar ve bitirilmeyen işler için sakin ve ılımlı olarak ciddi bir organizasyon şeması hazırlamanda fayda var.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

gereksiz harcamalarının farkına vararak, bütçene göre hareket etme kararı almış olabilirsin. Ancak bu düzeni kurman için yüksek faizli bir kredi alman da doğru bir karar olmayabilir. Öğleden sonra artan endişeni alanında uzman olan insanlarla paylaşman daha sağlıklı kararlar almanı sağlayabilir.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

yaşamını ya da yaşam tarzını ilgilendiren konularda birtakım kararlar almak isteyebilirsin. Fakat şartların sana bağlı olmaması ve belirsizlik içeren koşullar kararlarının bir kısmından vazgeçmene neden olabilir. Öğleden sonra sevdiklerinin desteği ve uzlaşmacı yaklaşımın uzun vadeli projelerde yer almanı sağlayabilir.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

  menfaatlerini koruyup, kollaman ve arkandan dönebilecek olaylara karşı temkinli olman gerekebilir. Yaşamında kontrol etmekte zorlandığın konularda sezgilerini dinleyebilir, bu alana dair ipuçlarını değerlendirebilirsin. Aile büyüklerinin fikir ve desteğiyle, titizlik gösterdiğin konuyu bir sonuca bağlayabilirsin.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

hedef ve ideallerinle ilgili konuda sezgilerinle hareket edebilir ve fikirlerinle de onaylayabilirsin. Romantik ilişkinde çözüme ulaşması gereken konuları sonlandırabilir veya ilişkini farklı bir evreye taşıyabilirsin. Bugünlerde hassas olan duyguların, sosyal çevrenin de dolduruşuna gelerek büyük sözler vermene neden olabilir.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

yaptığın işlerle ön plana çıkmak istediğin günlerdesin. Kariyerinde üzerinde ciddiyet ve titizlikle durduğun bir konuda çalışmanın karşılığını alman mümkün. Yaşadığın yerle veya gayrimenkulle ilgili alınması gereken karaların üzerinde durabilirsin. Ancak beklentilerini karşılamayan durumları kabullenmekte zorlanabilirsin.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

eğitimin ya da yurtdışı bağlantılı işlerinde önemli kararların ve anlaşmaların arifesinde olabilirsin. Yakınlarının bu duruma bakış açısı veya muhalif olmaları düşüncelerinin karışmasına yol açıp, kararsızlık içinde kalmana sebep olabilir. Endişelenmek yerine oluşan koşulları sabırlı bir şekilde tekrar değerlendirmeye çalışmalısın.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

kazançlarını arttırma yönünde fırsat olarak gördüğün bazı gelişmelere hemen sıcak bakmak yerine koşulları detaylıca analiz etmen fayda olabilir. Olayları mantık süzgecinden geçirmen faydalı olacaktır. İhmal ettiğin ödemelerden kaynaklı sorun yaşayabilir veya geri alamayacağını bildiğin bir kişiye borç para verebilirsin.

20 Şubat Cumartesi 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

gün geçtikçe artan motivasyonun, kariyerinde, ortaklı işinde, hedeflerinde disiplin ve ciddiyet gerektiren konulara özen göstermeni sağlayabilir. Sezgi ve yaratıcılığını kullanabileceğin alanlarda uzun vadeli planlar içinde olabilirsin.

20 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi