Burçlar

20 Temmuz 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi

20 Temmuz 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi
20 Temmuz 2022 Çarşamba Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. 
Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 20 Temmuz 2022 Çarşamba ) yorumlarına bakalım.
20 Temmuz 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları analizi
Bugün Tüm Burçların 20 Temmuz 2022 Çarşamba gününe ait Yorumularını inceleyelim.

Sevgili Koç; yakın çevre, arkadaş ve kardeşlerinle diyalogların pozitif gelişimler gösterecekse de sorumluluklarını artıracak durumlar ortaya çıkabilir. Yurt dışı ve eğitim planlarıyla ilgili yerine getirmen görevler olabilir, seyahatlerin sıklaşabilir. Aşk hayatın hareketlenebilir, hobilerine daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsin.

Sevgili Boğa; parasal konulardaki işlerin yoğunlaşabilir, aracıya ya da komisyona dayalı işlerden ve eğitimsel konulardan kazanç sağlamak için girişimde bulunabilirsin. Ancak seni zorlayan ve belli kurallara göre davranmanı gerektiren durumlar biraz uğraş isteyebilir. Evin ve ailenle ilgili yaşayacağın gelişmeler seni ay boyunca uğraştırabilir.

Sevgili İkizler; isteklerinin yerine gelmesini arzularken abartılı davranışlarda bulunabilir ancak beklediğin ilgiyi bulamayabilirsin.  İlişki ve iş birliklerinde karşına engeller çıkabilir. Burç değiştiren Mars ile fikir ve düşüncelerini özgüvenle hatta ısrarla ifade edebilirsin.

Sevgili Yengeç; bilinçaltını kurcalayan birçok düşünce içindesin. Yakın çevren veya kardeşlerinle ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirsin. Burç değiştiren Mars ile maddi konular ay boyunca gündemden düşmeyeceğe benziyor. Kazanç ve harcamalarını arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsin.

Sevgili Aslan; bugün burcuna ilerleyen Mars ile kendini her zamankinden özgüvenle ortaya koyabilir, isteklerinin peşinden engelleri aşarak ilerleyebilirsin. Ancak bu yoğun tempoda sağlığına dikkat etmen gerekebilir. Gün içinde ise grup çalışmaları, dernek faaliyetleri bir hayli vaktini alabilir.

Sevgili Başak; önümüzdeki bir ay boyunca kontrolün dışında gelişebilecek olaylara açıksın. İç dünyana çekilebileceğin gibi sana ihtiyacı olanlara yardım ve hizmet edebilirsin. Bugün ise ailen, sorumlulukların veya sosyal bir proje, vaktinin çoğunu alabilir. Karşına çıkan engeller ise uğraştırabilir.

Sevgili Terazi; yurt dışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işlerinde bazı engellerin yanı sıra sana sorumluluk yükleyen gelişmeler olabilir. Anlaşma ve kontratlarda ise bazı değerlendirmelerde bulunabilir, karşındakilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Burç değiştiren Mars seni hedeflerinle ilgili dinamik kılacaktır.

Sevgili Akrep; burç değiştiren Mars ile gerek özel yaşamın gerekse de sorumluluklarınla ön planda olabilirsin. Özgüvenli ve  kontrollü hal ve hareketlerinle dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bugün ise parasal bir konu veya ilişkilerin duygusal boyutu seni zorlayabilir.

Sevgili Yay; kurduğun ilişkiler sana yeni fırsatlar sağlayacak gibi görünüyor. Yeni teklif ve öneriler alabilir, yeni bir sürece adım atabilirsin. Ancak gün içinde seni uğraştıracak bazı gelişmeler de ortaya çıkabilir. Burç değiştiren Mars ile yurt dışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni planlar gündeme gelebilir.

Sevgili Oğlak; burç değiştiren Mars finansal konularına ve duygusal paylaşımlarına hareket getirebilir. Gelişmeler seni güç savaşlarına sürükleyebileceği gibi kendi isteklerinde ısrarcı kılabilir. Bugün iş ev sosyal yaşamın oldukça hareketli geçebilir. Ancak kontrol dışı ortaya çıkabilecek bazı gelişmeler seni yıpratabilir.

Sevgili Kova; karşıt burcuna geçen Mars ile önümüzdeki ay ilişki ve iş birlikleri adına hareketli geçebilir. Olumlu gelişmelerin yanı sıra seni rekabete sürükleyecek gelişmeler de yaşanabilir. Bugün aşk hayatını renklendiren hoş gelişmeler olmakla birlikte zaman zaman bazı kısıtlamalar neşeni kaçırabilir.

Sevgili Balık; evde hareketli günler yaşanabilir, arkadaşların, kardeşlerin gibi konuklar ağırlayabilirsin. Bulunduğun ortamı güzelleştirecek işlerle ilgilenebilirsin. Ancak yakın çevrenle aranda kontrolün dışında gelişebilecek durumlar ortaya çıkabilir. Burç değiştiren Mars ile sağlığını korumak için adımlar atabilirsin.