Burçlar

22 Ekim Perşembe 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 22 Ekim Perşembe 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 22 Ekim Perşembe 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün ilgini çeken konulara odaklanmak ve yeni şeyler öğrenmek önceliğin olabilir. İlgili olduğun konularda araştırmalar yapmak ve kendini geliştirmek sana daha iyi enerjiler katacak ve daha keyifli şeylere odaklanabileceksin bugün. 

Sağlık

Bugün sağlığına öncelik vermelisin. Herkesin yediği yemekleri yemek yerine kendine iyi geleceğini bildiğin gıdalar tüketmek sana daha iyi bir enerji katabilir. Başkalarının standartlarına göre yaşamamalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Aranızdaki şakalaşmalara dikkat etmeli ve birbirinize kullandığınız kelimeleri dikkatle seçmelisiniz. Karşındaki insanın kafasını karıştırabilirsin bugün. 

Para

Bugün kendini işine vermen daha iyi olacak senin için. Üretken olmak ve kafanı iş ve parasal konulara yormak daha güzel kazançlar elde etmeni sağlayabilir. O yüzden öncelik verdiğin konuları dikkatle seçmelisin bugün.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün aşk konularında daha keyifli bir enerjin olacak. Gerek kendini ifade etmede gerekse aşkını yaşamada bir sıkıntı çıkmayacak. Sevdiğin kişinin ilgisini çekecek güzel konular bulabileceksin. 

Sağlık

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu güzel enerjiyi sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için egzersizlerle kullanabilirsin. Bol bol hareket etmek ve derin nefesler almak sağlığına çok daha iyi gelecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişinin ilgisini artırmak ve aranızdaki aşkı çoğaltmak için senin bazı planlar yapman gerekebilir. Sevdiğin kişiye karşı düşünceli hareketlerde bulunmak sana ve ilişkinize daha iyi gelecek bugün. 

Para

Fiziksel enerjini koruman maddi konularda daha sağlıklı kararlar almanı da etkileyecek. Yorgunluktan veya bir şeyin çabucak bitmesini isteyerek gereksiz masraflara girebilirsin. O yüzden kendi sağlığına odaklanman daha iyi olabilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün etrafındaki insanların hatalarını görmekte zorlanmayacaksın. Yapılan yanlışları fark etmek ve bunları düzeltmeye çalışmak önceliğin olacak. Ancak başkalarına odaklanmışken kendi hatalarını görmezden gelebilirsin. 

Sağlık

Bedensel ve zihinsel dengeyi yakalaman gerekecek bugün. Zihnindeki gerginlikleri vücudundan atmalı ve daha fazla hareket edebilmelisin. Bugün yapacağın egzersizleri sadece kasların için değil stresle başa çıkabilmek için de yapmalısın. 

Aşk

Sürprizlere alışkın olsan da aşk konusunda yaşanacak gelişmeler seni şaşırtacak bugün. Güzel ve farklı etkilere kedini açman gerekebilir. Aşk konusunda beklenmedik durumlar yaşanabilir bugün. 

Para

Maddi konularda yapıcı olman gerekebilir. Hayallere ve beklentilere kapılarak kararlar almak yerine gün içerisinde halledebileceğin konulara odaklanmalı ve “yapamam” kelimesini lügatından çıkarmalısın bugün.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

İş hayatınız ve günlük rutinleriniz konusunda umut dolusunuz. Kendinizi hem iyi hem de işe yarar hissediyorsunuz. Evinize, ailenize olan bağlılığınızın arttığını hissediyorsunuz. Çok fazla hareket etme ihtiyacı içindesiniz. İşlerinizi, ilişkilerinizi düzene koymak konusunda ısrarcısınız. Uzun mesafeli yolculuklarda veya hukuki konularda bazı problemler yaşanabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün sosyal aktiviteler keyfini yerine getirebilir. Günün erken saatlerinde iş ve sorumluluklarını yerine getirmek ve ardından sevdiğin kişilerle vakit geçirmek için güzel planlar yapmak enerjini çok ama çok artıracak. 

Sağlık

Gün içerisinde koşuşturman bol olabilir. Bu koşuşturma içerisinde hissetmesen de günün sonunda kendini yorgun bir şekilde bulabilirsin. Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden emin olman gerekecek bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımak bugün önceliğin olabilir. Bu kişiye karşı bir adım atmadan önce sana karşı tavırlarını ve sözlerini incelemek isteyeceksin. Bugün gözlem için iyi bir gün olabilir. 

Para

Bugün çok güzel bir kaynak keşfedebilirsin parasal açıdan. Güzel kazançlar elde edebilir ve kimsenin fark etmediği konulara odaklanabilirsin. Maddi konularda karşına güzel fırsatlar çıkabilir bugün.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün keyifli bir gün geçireceksin. Konuştuğun kişilerle aranda güzel bir muhabbet olacak. Bazı işleri yoluna koymak için gereken enerjiyi kendinde bulabileceksin. Daha rahat bir gün seni bekliyor olacak. 

Sağlık

Zihnini boşaltmalı ve vücudunu yeterince dinlendirebilmelisin bugün. Özellikle uyku düzenine dikkat etmeli ve gece daha rahat uykuya dalmanı sağlayacak şeylere odaklanmalısın. Sıcak bir bitki çayı sana çok etkili gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile sosyal bir ortama girmek aranızdaki gerginliği atmanızı sağlayabilir. Eğer aranızda güzel bir iletişim kurulamadıysa henüz, kalabalığın gücünden faydalanabilirsiniz. Kalabalık ve keyifli ortamlar aşk konularında sana daha iyi gelecek. 

Para

Bugün parasal konularda kendine bir sınır çekmen gerekecek. Gerek harcamalar gerekse birikimler olsun, parasal olarak aşırıya kaçmaman gerekebilir. Kime ne kadar para verdiğinin hesabını tutman da işine yarayabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün dikkat konuları senin için önemli olacak. Ufak detayların önemini daha çok görebileceksin. Etrafında olan bitenler hakkında adım atmadan önce bu detayları incelemek isteyebilirsin bugün. 

Sağlık

Günün sonunda dinlenmek ve vücudunun yeteri kadar enerji topladığından emin olmak için uyku düzenine dikkat etmen gerekebilir bugün. Vücudunu çok fazla yormaman gereken bir gün olabilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişinin duygularını görmek bugün biraz zor olabilir. Birbirinizi anlamak ve aşk konusunda aynı fikirlere sahip olduğunuzu görmek zorlaşabilir. Birbirinize zaman tanımak sizin için daha iyi olacak bugün. 

Para

Bugün maddi konularda dikkatini toplaman gerekecek. Bir harcama yapmadan önce paranın nerede olduğundan emin olmalı ve etiketleri doğru okumalısın. Dikkatsizlikle fazla masraf yapmaya meyilli olabilirsin bugün.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Aşk konularında gergin hissedebilirsin kendini. Eski aşk mevzuları gündeme gelebilir tekrar. Ve bu konuların gündeme gelmesi seni biraz gerebilir. Sakin kalmak ve daha rahat adımlar atmak önceliğin olmalı bugün. 

Sağlık

Bugün enerjini kendine saklamak ve biraz dinlenmek daha iyi olabilir. Meşguliyeti bol olan bir günde kendine gereksiz yorgunluklar yaratmamalısın. Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden emin olman gerekecek. 

Aşk

Aşk konularında kafan karışabilir bugün. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişi ile ne durumda olduğunuzu görmek isteyebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa aşk konularında kendine biraz fazla yüklenebilirsin. 

Para

Bugün daha fazla eşyaya sahip olmak yerine sahip olduklarına şükretmek sana daha iyi gelebilir. Gereksiz masraf ve harcamalardan uzak durmak ve alışverişten uzak durmak senin için daha iyi bir tercih olacak.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Bugün iş ve yeni insanlarla iletişim kurmak seni biraz gerebilir. Ancak farklı konulara odaklanmak ve yeni adımlar atmak seni heyecanlandıracak da. Günün erken saatlerini iş ve parasal konularda halletmen gerekenlere ayırman, günün geri kalanını daha iyi geçirmeni sağlayacak. 

Sağlık

Stresi vücudundan atmak için kendine zaman ayırman gerekebilir. Kendini fazla yormadan, stresin kaynağından uzak kalacak şekilde bir gün geçirmek senin için ve sağlığın için daha yapıcı olacak bugün. 

Aşk

Aşk konusunda farklılıklar dikkatini çekebilir bugün. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişiyle vakit geçirmek için farklı konulara odaklanabilirsiniz. Eğer hayatında kimse yoksa aşkı hiç beklemediğin bir yerde bulabilirsin. 

Para

Etrafındaki insanların ilgisini ve dikkatini kazanmak için çaba göstermen gereken bir gün olacak. Parasal konularda ilerisi için bir adım atmadan evvel birlikte iş yaptığın kişilerle arandaki iletişimi artırman gerekebilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün hem şans hem de güzel enerjiler seninle olacak. Halletmek istediğin konularda cesur adımlar atabileceksin. Kendinden emin bir şekilde yoluna devam edebilir ve mutlu olacağın kararlar alabilirsin bugün. 

Sağlık

Bugün sağlığına öncelik vermen gerekebilir. Hem yediklerine hem de hareketlerine dikkat etmen gerekebilir. Sindirim sistemini zora sokmamalı ve daha aktif bir gün geçirerek kaslarını kuvvetlendirmelisin. 

Aşk

Bugün ince detaylara özen göstereceksin. Sevdiğin kişi ile aranda geçen kelimelere, bakışlara ve imalara gereğinden fazla önem verebilirsin. Sevdiğin kişi ile iletişimini kuvvetli tutman gerekecek bugün. 

Para

Zihnini boşaltmak ve enerjini yükseltmek bugün önceliğin olmalı. Sağlığını ön plana alarak hareket etmelisin bugün. Kendini çok fazla yormamalı ve daha enerjik hissetmek için kendine vakit ayırabilmelisin.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Hayatına denge getirmen gereken bir gündesin. Gerek iş gerekse sosyal hayatında bu dengeyi kurmak ve onu korumak senin için önemli olacak. Parasal konularda kararlarını bu dengeye göre almak hayatını daha da kolaylaştırabilir. 

Sağlık

Zihnini toparlamak senin için önemli olacak bugün. Stresin etkilerini atmak ve duygusal olarak kendini daha sakin ve rahat hissetmek için biraz daha fazla egzersiz yapabilirsin. Esneme hareketleri ve açık hava yürüyüşleri sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin kişinin keyfini yerine getirmeye çalışabilirsin bugün. Sahip olduğun yüksek enerjyi onunla paylaşmak isteyebilirsin. Ancak bazı şeyleri zorlamamalı ve oluruna bırakmayı öğrenmelisin bugün. 

Para

Bugün işine daha rahat odaklanabileceksin. Verdiğin emeklerin karşılığını da güzel bir şekilde alabileceksin. Üretken olduğun kadar karşılığını da alabilecek ve içini rahatlatabileceksin bugün.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Bugün mantık ve hisler birbirine girebilir biraz. Etrafındaki insanlarla mantık çerçevesinde konuşurken onların duygularını gözardı edebilirsin. Bu konulara özen göstermek ve karşı tarafın ne düşündüğünden çok ne hissettiğine odaklanmak sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Bugün enerjin yüksek olacak. Ancak bedensel enerjinle zihinsel enerjin uyuşmayabilir. Bu uyumu tekrar yakalamak için açık hava yürüyüşleri ve esneme hareketleri sana daha iyi gelecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile farklı şeylere odaklanabilirsiniz. İkinizin de ilgisini çekecek ancak daha önceden deneyimlemediğiniz maceralara atılabilirsiniz. İkinizin de enerjinizin yüksek olacağı bir gün geçirebilirsiniz. 

Para

Bugün parasal konularda farklı fikirler üretebilirsin. Ancak gerçekçi olmak ve mantığınla hareket etmek sana daha fazla şey kazandıracak. Hayal alemine dalıp gitmemelisin bugün.