Burçlar

22 Ocak Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

22 Ocak Cuma 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 22 Ocak Cuma 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 22 Ocak Cuma 2021

22 Ocak Cuma 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

bugün hem Ay burcunda hem de yönetici gezegenin Mars ile olumlu açıda. Haftaya son derece enerjik başlayabilir, yapılacak işlerini yoluna koyabilirsin. Sosyal çevrenden destek görebilir, bu sayede kredi, sigorta, vergi, alım satım işlerini hızlandırabilirsin. Üzerinde duygusal baskı hissetsen de mücadele etmekten vazgeçmemelisin.

22 Ocak Cuma 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

bugün içgüdülerinle hareket edebilir, duygularını saklamak isteyebilirsin. İş hayatında, toplumsal yaşamda ve ikili ilişkilerinde sorumluluklarını üstlenmek isteyebilirsin. Yeni projelerini kolektif alanda duyurmak istesen de gün içinde karamsarlaşabilir, kendini güvensiz hissedebilirsin.

22 Ocak Cuma 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

 haftaya hedeflerine odaklanarak başlayabilir, işlerini daha teknolojik alanlardan destek alarak paralel yürütmeyi planlayabilirsin. Fakat girişimlerinden çıkan mali tablo seni umutsuzluğa düşürebilir. Konu ile ilgili çalışma arkadaşlarının ve akrabalarının desteğini alabilirsin.

22 Ocak Cuma 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

güne yeni başlangıçlar yapmak için ani kararlar alabilirsin. Sosyal hayat, aşk hayatı ve ortaklı işlerde vereceğin kararlar destekleniyor olabilir. Fakat; gün içinde bu kararlarını sorgulamak isteyebilir, emin olmadığın ve güven duymadığın kişiler hakkında tekrar düşünmek durumunda kalabilirsin.

22 Ocak Cuma 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

uzun zamandır arzu ettiğin ancak bir türlü fırsat bulamadığın bir seyahate nihayet sevdiğin kişi ile çıkabilirsin. Duygularını güçlü ve akıcı bir şekilde ifade edebilir, önem verdiğin konuları derinlemesine irdeleyebilirsin. Hava değişiminden kaynaklı hafif baş ağrıları hissedebileceğin gibi ani diş ağrıları da keyfinin kaçmasına neden olabilir.

22 Ocak Cuma 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

 bugün fiziksel görünümüne özen göstermek isteyebilir, yakın çevrenin de fikirlerini dinleyerek alışverişe çıkabilirsin. Maddi olarak risk alabileceğin bugünde alışverişin dozunu kaçırman, eşin veya sevdiğin kişiden tepkiler almana neden olabilir.

22 Ocak Cuma 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

sevdiğin kişi ile yakından ilgilenmeye, ona şefkatle yardım etmeye odaklanmış olabilirsin. İlişkiye girmek, evlenmek ve ortaklık kurmak için güçlü bir istek duyabilirsin. Aile büyüklerinin konu üzerindeki duygusal baskısı senin kararsız kalmana ve şüpheye düşmene neden olabilir.

22 Ocak Cuma 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

günü eğlenerek geçirmeyi, duygu ve düşüncelerini heyecanla ifade etmeyi seçebilir, içinde bulunduğun anı yaşamak isteyebilirsin. Fakat yakın çevrendeki arkadaşların   işin, aile büyüklerin, parasal kaynaklarınla ilgili konularda hoşuna gitmeyen sözler söyleyip enerjini düşürebilir.

22 Ocak Cuma 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

bugüne sezgilerine güvenerek başlayabilirsin. Duyguların bir yere ait olmayı ve sıcak bir eve sahip olmayı arzu ediyor olabilir. Yeni bir ev alma, taşınma gibi fikirlerini yakın çevrenle paylaşıp, destek alabilirsin. Fakat maddi gelirlerinin henüz böyle bir girişim için uygun olmadığını düşünüp demoralize olabilirsin.

22 Ocak Cuma 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

açık sözlü ve konuşkan halin, kendini rahatlıkla ifade etmene yardımcı olacaktır. Yaratıcı yeteneklerini göstermek, düşüncelerini paylaşmak isteyebilirsin. Hedeflerine ulaşmak için çok çalışmış ve emek vermiş olabilirsin. Hedeflerine giden yolda karşılaştığın ufak tefek aksilikler hoşuna gitmese de sonuçta fayda sağlayabilir.

22 Ocak Cuma 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

bugünlerde duygusal değişimler yaşaman söz konusu olabilir. Kendini kimi zaman melankolik, kimi zaman hümanist ve özgür hissedebilirsin. Daha sakin bir ruh haline kavuşmak için; geçmiş olaylara fazla takılmamalı, yeteneklerini görmezden gelmemelisin. Sosyal çevrenden bu gibi konularda rehberlik alabilirsin.

22 Ocak Cuma 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

maddi kaynaklarınla ilgili kendini umutsuz ve çaresiz hissedebilirsin.   Kazançlarını artırmak isteyebilir, bu alanlarda yaratıcı fikirlerinden destek alabilirsin. Sorumluluk bilinciyle adım attığın hedeflerinden maddi ve manevi kazançlar sağlaman mümkün.