Burçlar

24 Ekim Cumartesi 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 24 Ekim Cumartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 24 Ekim Cumartesi 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

İnsanlarla iletişimin kuvvetlendikçe daha güzel başarılar ve kazançlar elde edebilirsin. Hem maddi hem de manevi konularda daha güzel sonuçlar elde etmek için diplomatik olmalı ve kalp kırmamaya özen göstermelisin bugün. 

Sağlık

Çok fazla hareket vücudunun gereksiz yere yorulmasına sebep olabilir. Bugün vücudunu dinlendirmek için kendine zaman ayırmalısın. Vücudunun dengesini korumak ve bünyeni kuvvetlendirmek için kendine zaman ayırman daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki uyumun ve dengenin bozulabileceği bir gün. Aranızda yaşanabilecek durumları engellemek veya önüne geçmek yerine bazı şeyleri oluruna bırakmak iki taraf için de iyi olabilir. Bugün birbirinize ters düşmekten korkmamalısınız. 

Para

Maddi konularda büyük hedefler koymanın ve onların peşine düşmenin vakti gelmiş olabilir. İleride eline geçebilecek paraları büyük hesap etmen daha güzel sonuçlar elde etmene vesile olabilir bugün.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün kendinden emin olmak senin için zor olabilir. Alacağın kararlar için on kere düşünmek veya bir şeyi etrafındaki insanlara defalarca kez sormak isteyebilirsin. Bu negatif enerjiyi üstünde tutmamak için kendine dikkat etmen gerekecek. 

Sağlık

Stres ve duygusal gerginliklerin vücudunda negatif etkileri olabilir. O yüzden bugün kendine zaman ayırmalı ve bu stresin kaynağını bularak yüzleşmelisin. Canını sıkan mevzuları çözmek sağlığına iyi etkiler getirecek. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin nelerden mutlu olduğunu görmek ve ona göre hareket etmek aranızda daha güzel bir uyum oluşmasına vesile olabilir. Karşındaki insanı tanımak için biraz kurnaz olman gerekecek bugün. 

Para

Maddi konularda pratik yaklaşımlar sana daha iyi gelecek bugün. Gereksiz masraflardan kaçınmak ve lüksün peşine düşmemek pişman olmayacağın kararlar almanda vesile olabilir. Paranı dikkatli harcamalısın bugün.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Dikkatle alacağın kararlar güzel sonuçlar verecek bugün. Bazı konulara daha fazla özen göstermek elde edeceğin sonuçlarda daha keyifli olmana vesile olacak durumlar yaratabilir. O yüzden bol bol düşünerek hareket etmelisin bugün. 

Sağlık

Öz disiplin sağlamak ve günlük bir rutin oluşturmak vücudunda daha iyi etkiler yaratabilir. Bedeninin bu disiplinli hareketlere alışması sağlık açısından kendini daha rahat hissetmene vesile olacak. O yüzden bu konulara özen göstermelisin. 

Aşk

Bugün aşkta sürpriz gelişmelere hazır olmalısın. Değişim havası seni derinden etkileyebilir. Beklenmedik gelişmelerin mevcut durumunu değiştirmesi ve daha iyiye yönlendirmesi olası. O yüzden bu güzel etkilere kendini açmalısın bugün. 

Para

Bugün eyleme geçmen gerekecek. Kafandaki fikirleri tek tek yerine getirmeli ve maddi konularda hareket etmelisin. Parasal olarak aldığın kararları uygulamaya koymak sana daha iyi bir enerji sağlayabilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün keyifli bir gün geçirmek için şartları senin belirlemen gerekebilir. Seni ne mutlu ediyorsa ona vakit ayırmalısın. Daha iyi hissetmek ve bol bol eğlenmek için kendine göre planlar yapman gerekebilir bugün. 

Sağlık

Gün içerisinde biriken stres ve sıkıntılarla başa çıkmak için insanın geri çekilip kendi iç sesini dinlemesi gerekebilir. Bugün kendine özen göstermek ve stresten uzak durmak sana daha iyi bir etki sağlayacak. O yüzden gün içerisinde kendine vakit ayırabilmelisin. 

Aşk

Bugünü kendine ayırmak ve kafanı toparlamak sana daha iyi bir etki sağlayabilir. Eğer bir ilişkin varsa bugün bazı şeyleri zorlamamalı ve kendince bir gün geçirmelisin. Eğer bir ilişkin yoksa romantik bir film izlemek sana daha iyi gelebilir. 

Para

İnsanlara maddi konularda fikirler verirken dikkatli olmalısın. Kibarlık ederek seni dinleyen ve kalbini kırmak istemeyen insanlara karşı üstünlük taslamamalı ve herkesin kendi maddi kararına saygı duymalısın bugün.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün fikirlerini etrafındaki insanlarla paylaşman sana daha iyi bir etki sunabilir. Bu fikirleri, gerçekleştirmende sana faydası olacak kişilere anlatman hız kazanmanı ve daha güzel işler başarmanı sağlayacak bugün. 

Sağlık

Uyku düzenine dikkat etmen gereken bir süreçten geçiyor olabilirsin. Vücudunun düzgün bir şekilde dinlenebilmesi ve bir düzene ulaşabilmesi için uyku saatlerine dikkat etmeli ve kendine iyi bir gün planlamalısın. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile aranda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sana çok garip gelecek durumların yaşanması aranızda daha keyifli bir muhabbetin oluşmasına vesile olabilir bugün. 

Para

Bugün maddi konularda seninle bir ilgisi olmayan bir insan ile görüşmen parasal konulardan kafanı uzaklaştırmaya ve daha güzel etkilere kendini açmana fayda sağlayacak. Parasal ortaklıklar haricinde yeni bir etkiyle muhatap olmak enerjini yenileyebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün basit ve ufak şeylerden mutlu olman gerekecek. Kendini büyük konulara şartlamamalı ve biraz zaman tanıyarak daha keyifli şeylere odaklanmalısın. Hiç önemi olmayan konular bile seni eğlendirebilir bugün. 

Sağlık

Vücudunun kuvvetini artırman daha iyi olabilir senin için. Hem bağışıklık sistemini geliştirmek hem de kaslarını kuvvetlendirmek kendini çok daha iyi hissetmene vesile olabilir. Bugün bu meselelere dikkat etmelisin. 

Aşk

Sana mutluluk vermeyen ilişkilerin sonlanması ve daha iyi etkilere kendini açman seni korkutabilir belki. Ancak bugün bu etkilerle karşılaşmak ve onlarla başa çıkmak ilerisi için daha iyi sonuçlar sağlayabilir. 

Para

Sevdiklerinle güzel vakitler geçirmek parasal konularda alacağın kararları da olumlu etkileyecek. Hayatta sadece zorluk ve sıkıntı olmadığını, güzel günlere göre para harcaman gerektiğini görebilir ve daha keyifli bir gün geçirebilirsin bugün.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Havada hızlı bir değişim etkisi olabilir. Bu değişim etkisi hayatında daha güzel etkilerin oluşmasına vesile olabilir. Sana sıkıntı veren konularda bir çözüm üretmen ve daha sağlam adımlar atman kolaylaşabilir bugün. 

Sağlık

Konsantrasyonunu artırmak zihninde stresin etkilerini azaltmak ile mümkün olabilir. Dikkatini daha rahat toparlayabilmek için stres ve sıkıntılardan uzak durmalı ve keyif aldığın konulara odaklanmalısın bugün. 

Aşk

Romantizm konularında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir bugün. Olayları tam olarak algılamak için kendine zaman vermek ve kendi duygularını tanımak önemli olacak senin için. Aşkta aceleci olmamalısın bugün. 

Para

Parasal konularda alacağın kararlarda sevdiğin kişilerin desteğini alman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanların fikrine göre bazı kararlarını gözden geçirmen ileride gereksiz masraflara girmeni engelleyebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün iç sesine güvenmek isteyebilirsin. Ancak etrafındaki insanların fikrini danışmak sana daha iyi gelecek. Bazı konulara duygusal yaklaşman doğru kararlar almanı engelleyebilir. O yüzden sadece iç sesinle hareket etmemelisin bugün. 

Sağlık

Kendinle inatlaşarak sağlıksız tercihlerde bulunmamalısın bugün. Vücudundan atman gereken stres ve gereksiz etkileri inat ve ısrarla kendine çekiyor olabilirsin. Bugün etrafında olan bitene yer vermek ve kafanı toparlamak sağlığın için en önemli adım olabilir. 

Aşk

Bugün heyecanlı ve güzel gelişmeler ile karşılaşabilirsin. Dikkatini tamamen farklı bir konuya yönlendirmen gerekebilir. Yeni bir aşk veya yeni bir insanın etkisi ile oluşan hoşlantılar kafanı kurcalayacak bugün. 

Para

Bugün etrafındaki insanlarla parasal mevzulardaki olaylara dikkat etmen gerekecek. Herkese hemen güvenmemeli ve kendi kesene hakim olmalısın. Sana aba altından sopa göstererek paranı elinden almak isteyenlere karşı dikkatli olman gerekecek.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Bugün istediğin konulara odaklanmak için bir şansın olacak. Hayatında görmek istediğin değişimler için kendini ifade etmek çok önemli olabilir. O yüzden neler istediğine odaklanarak adımlarını ona göre seçmelisin. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmek ve bol bol yeşil sebze tüketmek sana daha iyi bir etki sağlayacak bugün. Yediklerine dikkat ederek sindirim sistemine iyi gelecek seçimler yapabilir ve enerjini yükseltebilirsin. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek bugün seni mutlu edebilir. Bu kişi ile daha fazla vakit geçirmek aranızda daha iyi bir iletişim kurulmasına vesile olacak. Bu kişinin ilgisini çekmek enerjini yükseltecek bugün. 

Para

Bugün analitik düşünmek ve masraflara karşı mantıklı yaklaşmak daha iyi olabilir. Duygusal kararlarla ileride pişman olacağın masraflara girmemeli ve kendi parana hakim olmalısın bugün.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün etrafındaki ufak tefek şeylere odaklanmak ve hiç beklemediğin yerlerde güzellikler görmek kendini daha iyi hissettirecek. Büyük planlar yapmadan da mutlu olabileceğini görebilirsin. Genel olarak enerjinin yüksek olacağı bir gün olabilir. 

Sağlık

Daha sağlıklı tercihler yapmak ve daha aktif olmak sana iyi etkiler sağlayabilir bugün. Spor ve egzersiz konularına özen göstererek kendi enerjini artırman mümkün. Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes egzersizleri sana iyi bir başlangıç sağlayabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda güzel gelişmeler olabilir. Sizi daha fazla bir araya getirecek güzel muhabbetler edebilirsiniz. Aranızda geçecek bazı konuşmalar sizin için unutulmaz olabilir. 

Para

Para biriktirme ve yatırım konularına özen gösterebilirsin bugün. İleriyi düşünerek atacağın adımlar sana daha iyi kazançlar sunabilir. Harcamamak ve ileriyi düşünmek bugün önemli olacak.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Vücuduna özen göstermek kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Gerek bakım gerekse diyet gibi konulara özen göstererek görünüşünde değişim yapmak sana çok daha iyi etkiler katacak. Bugün kendine daha sağlıklı bakacağın bir gündesin. 

Sağlık

Bol bol hareket etmek ve daha sağlıklı tercihler yapmak kendine olan güvenin artmasına vesile olabilir. Dış görünüşünü etkileyecek kararlar almak ve bu kararları istikrarlı bir şekilde uygulamak için güzel bir başlangıç yapabilirsin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişinin kafası farklı bir yerde olabilir bugün. Ne yaparsan yap onun ilgisini çekemeyebilirsin. Bu durum kalbini kırmamalı ve birbirinize farklı konulara odaklanabilmek için zaman ve alan tanımalısınız. 

Para

Bugün yeni şeylere odaklanmak ve farklı hedefler koymak sana daha iyi bir parasal enerji sağlayabilir. Geleceğinde daha keyifli konulara odaklanarak para kazanmak için bugünden adım atman gerekebilir.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Bugün büyük adımlar atabilirsin. Hayatında görmek istediğin değişim için kendine daha dikkat edebilirsin. Seni sıkan mevzuları sonlandırmak ve daha güzel kararlar almak sana çok daha iyi gelecek bugün. 

Sağlık

Uyku düzenine dikkat ederek vücudunun ihtiyacı olan enerjiyi sağlayabilirsin. Kendi uyku düzenini oluşturmak ve bu düzene uyum sağlamak biraz zaman alabilir belki ancak sağlığın için alacağın en iyi kararlardan bir tanesi olabilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda var olan sıkıntıları çözmek için iyi adımlar atabilirsin bugün. İki tarafın da sıkıntıları çözmek için hevesli olması bu konuda daha iyi etkiler oluşmasını sağlayabilir. 

Para

Sorumlulukları paylaşmak ve parasal konularda daha fazla iletişim kurmak sana daha iyi gelebilir. Maddi konularda kendini zorlamamalı ve altına girdiğin sorumlulukları paylaşmalısın. Etrafındaki insanların da senin kadar sorumluluk alması önemli olacak bugün.