Burçlar

24 Kasım Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burç Yorumları
Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 24 Kasım Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 24 Kasım Salı

24 Kasım Salı 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: Sevgili Koç;

Genel

Bugün insanlarla arandaki iletişimi değiştirmek isteyebilirsin. Daha önceden çok duygusal baktığın konulara biraz daha mantıkla bakabilir ve daha iyi kararlar alabilirsin. Çok duygusal olmayacağın bir gündesin. 

Sağlık

Bugün duygusal bütünlüğünü sağlamak genel olarak sağlığında daha iyi etkiler oluşturabilir. Stresten uzak durmak ve esneme hareketleri yapmak kaslarında biriken negatifliği atmanı sağlayacak. 

Aşk

Bugün aşk konularında kendini çok yeterli hissetmeyebilirsin. Ancak yine de tek başına oturup kendi içini negatiflikle doldurmamalısın. Sosyal ortamlara girmek ve insanlarla muhabbet etmek sana daha iyi gelebilir. 

Para

Bugün paranı kendine saklaman gerekebilir. Bazı şeyleri tam anlamadan elini cebine atmamalısın. Eğer bir para harcanması gerekiyorsa dikkatle ne olduğunu görmen gerekecek.

24 Kasım Salı 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: Sevgili Boğa;

Genel

Bugün kendini biraz daha açmak isteyebilirsin. Eğer bugüne kadar geriye attığın isteklerin varsa bugün şahlanarak geri gelebilirler. Kendini mutlu etmek için kontrolü bırakman gerekecek. 

Sağlık

Endişe ve kaygılarla başa çıkmanın bir yolunu bulman gerekecek. Endişelerle yaşamak stresin hayatında daha fazla etkisi olması demektir. Stresin sağlığına negatif etki etmemesi için bugün duygusal ve düşünce açısından daha dikkatli olmalısın. 

Aşk

Bugün yeni insanlarla tanışabilirsin. Daha rahat davranacağın ve aşk konularına daha açık olacağın bir gündesin. Bu güzel enerjiyi yeni bir aşkı hayatına çekmek için kullanabileceksin. 

Para

Bugün ani kararlarla para harcamak bütçeni yorabilir. Parana sahip çıkmak ve daha sonra önemini yitirecek şeyler için servet harcamak yerine dikkatle düşünmek sana iyi gelebilir.

24 Kasım Salı 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler;

Genel

Bugün hayatında sana iyi gelmeyen şeyleri kesmek için iyi bir gün. Eğer bir arkadaşlık seni eskisi kadar mutlu etmiyorsa bunun sebeplerini öğrenmek isteyebilirsin. Bazı gereksiz durumları sonlandırmak kendini daha iyi hissettirebilir. 

Sağlık

Sağlık açısından neyin sana yarayıp yaramadığını gözlemlemek için iyi bir gündesin. Daha sağlıklı kararlar almak ve kendini iyi hissetmek için biraz daha fazla sorumluluk alabilirsin. Sana iyi gelen şeyler için yeni kararlar almalısın. 

Aşk

Aşk konularında daha keyifli bir enerjin olabilir bugün. Eğer sevdiğin bir kişi varsa aranızdaki muhabbet daha da artabilir. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın birisi varsa o zaman bugün aranızda daha iyi bir iletişim olacak. 

Para

Bugün parasal konularda etrafındaki insanlarla iletişimini artırmalısın. Eğer halledilmesi gereken bir maddi sorumluluk varsa çevrendekilerle ortak bir anlayışa sahip olarak bu sorumluluğa girişmen gerekecek.

24 Kasım Salı 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün etrafındaki insanlarla daha mantıklı bir iletişimin olabilecek. Eğer ortada çözülmesi veya halledilmesi gereken bir mevzu varsa yeteneklerini konuşturabileceksin. Etrafındaki insanlara örnek olabileceğin bir gündesin. 

Sağlık

Bol bol su tüketmen gereken bir gündesin. Kaslarında biriken negatifliği atmak ve sindirim sistemini hafifletmek için su tüketimini artırman gerekecek. Bol bol su tüketerek gün içerisinde daha enerjik kalabileceksin. 

Aşk

Aşk konusunda değişimlere hazır olmalısın. Eğer bir süredir negatif bir şekilde ilerleyen bir muhabbet varsa bugün bu durumu çözebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir aşka merhaba diyebilirsin. 

Para

Bugün parasal konularda bir yetişkin gibi davranman gerekecek. Çocuksu isteklerle geçici heveslere para harcamamalısın. Parana sahip çıkmak her zamankinden daha önemli olabilir bugün.

24 Kasım Salı 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: Sevgili Aslan;

Genel

Bugün duygusal davranmamalısın. Gereksiz duygusallıklarla gününü şekillendirmemen gerekecek. Mantığını konuşturman çok daha keyifli bir gün geçirmene vesile olabilir. 

Sağlık

Açık havaya çıkmak, derin nefes egzersizleri yapmak ve bol bol yürümek sana kendini daha iyi hissettirecek. Sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da kendini toparlayabileceksin. 

Aşk

Bugün aşk konularında kendini daha iyi hissedeceksin. Kendini bu tür konulara daha fazla açabileceksin. Sevdiğin insana kendini daha rahat ifade etmen sana çok iyi bir etki katacak. 

Para

Bugün maddi konularda içine sinen veya sinmeyen şeyleri dile getirmekte zorlanmayacaksın. Kendi beklentilerini belirlemede ve bu yolda ilerlemede bir sıkıntın olmayacak. Durumları dikkatle gözlemleyebileceksin.

24 Kasım Salı 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: Sevgili Başak;

Genel

Bugün birçok şeyin kontrolü sende olacak. Bu kontrolü iyi değerlendirmeli ve güzel kararlar almalısın. Ancak parasal konularda biraz daha esnek olman gerekebilir. Genel olarak insanlarla daha iyi anlaşacağın bir gündesin. 

Sağlık

Etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat ederek vücudunda biriken stres düzeyine dikkat edebilirsin. Gerginlik ve yorgunlukları kontrol ederek gün içerisinde daha iyi hissetmeye başlayacaksın bugün. 

Aşk

Bugün aşk konularında şansın yaver gidebilir. Eğer hayatında kimse yoksa ve duygusal anlamda bir boşluktaysan bu konuları değiştirecek bir insan ile tanışabilirsin. Hayatına daha iyi etkileri olan insanlarla karşılaşman olası. 

Para

Bugün maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Planlarında olmayan bir durum parasal konularda yeniliklere adapte olmana sebep olabilir. Kendini sıkmamalı ve gerektiği yerde para harcamayı bilmelisin.

24 Kasım Salı 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: Sevgili Terazi;

Genel

Bugün gerçekten nasıl hissettiğini ortaya koyabileceksin. Bir durum veya olay karşısında kendini düşünebilecek ve kendini ezdirmeyeceksin. İnsanlarla arana daha sağlıklı sınırlar çekmek için iyi bir gün. 

Sağlık

Sağlıklı tercihler yapmak için bir şeyleri bekliyor ve bazı şartların gerçekleşmesini öne sürüyorsan kendine kötülük yapıyorsun demektir. Daha sağlıklı olmak için yarını beklememeli ve bugünden kararlar alarak uygulamaya başlamalısın. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile kalbini kıran konularda daha fazla konuşabilirsin. Aşk konularında iki tarafın da birbirine sakince yaklaşacağı bir gün. Bugün içinde biriken kırgınlıkları dile getirmek kendini daha iyi hissettirecek. 

Para

Bugün parasal konularda büyük masraflara girmemek ve sadece elindekiyle yetinmek iyi bir tercih olabilir. Maddi konularda büyük şeyler hedeflemek veya bu yolda fazla para harcamak sonradan seni pişman edebilir.

24 Kasım Salı 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: Sevgili Akrep;

Genel

Bugün mantığın, duygularının önüne geçebilir. Ama bu durum seni kalpsiz bir insan yapmayacak. Sadece gereksiz duygu yoğunlukları ile hareket etmeyecek ve mantıklı olacaksın. Bu durum sana daha iyi düşünceler getirebilir. 

Sağlık

Bugün egzersize önem vermek kendini daha iyi hissettirebilir. Sadece fiziksel açıdan değil, zihinsel açıdan da kendini iyi hissetmek için spor yapabilirsin. Gereksiz endişe ve kaygılardan kurtulmak için daha fazla fiziksel işlere girmelisin. 

Aşk

Bugün kendin için daha cesur adımlar atmalısın. Duygusallığa sığınarak değil, aşk konusundaki beklentilerini mantıklı bir şekilde çerçeveleyerek adım atmalısın. Kendin için cesur adımlar atmak sana güzel etkiler kazandıracak. 

Para

Bugün yemeklere daha fazla para harcamak isteyebilirsin. İstediğin şeyleri tüketmek veya keyfini yerine getirmek için para harcamak isteyeceksin. Özellikle keyif aldığın bir yemek için güzel bir masrafa girebilirsin.

24 Kasım Salı 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: Sevgili Yay;

Genel

Bugün enerjin yükselebilir. Birden fazla konuya odaklabilirsin. İnsanlarla aranda daha farklı bir iletişim olacak. Bazı konularda kendi yerini anlamak ve onların yerini belirlemek sana daha iyi bir anlayış sağlayabilir. 

Sağlık

Derin nefes egzersizleri ve açık hava yürüyüşleri kendini daha iyi ve rahat hissetmene vesile olabilir. Günlük hareket miktarını artırarak fiziksel sağlığın için daha iyi etkiler çekebilirsin. Bugün hareket etmekten ve derin nefesler almaktan çekinmemelisin. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha keyifli etkiler seni bekleyecek. Bir anda gözler senin üstüne çevrilebilir. Aşk konularında ilgisini çekmek istediğin kişi ile daha keyifli muhabbetlerin olabilir. 

Para

Maddi konularda sadece senin bir şeylerden ödün vermen iyi olmayabilir. Eğer ortak sorumluluklar alınıyorsa o zaman çevrendekilerin de en az senin kadar sorumluluk alması gerekecek. Aksi takdirde kendini maddi ve manevi bir şekilde yorulmuş bir durumda bulabilirsin.

24 Kasım Salı 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün denge kurmak senin için önemli olacak. Hem zihinsel hem de fiziksel bir denge kurmalısın. Daha fazla hareket etmekten çekinmemeli ve stresi vücudundan atmak için derin nefes egzersizlerine odaklanmalısın. 

Sağlık

Daha rahat odaklanabilmek ve dikkatini toparlayabilmek için zihnini boşaltman gerekebilir bugün. Son zamanlarda yaşanan gerginlikleri ve stresi üstünden atmak için güzel bir gün olacak. 

Aşk

Bugün sosyal olmak sana daha iyi gelebilir. İnsanlarla güzel muhabbetlere girmek aşk konularında daha keyifli etkileri hayatına çekmene vesile olacak. Bu tür konularda kendini daha iyi ifade edebileceksin bugün. 

Para

Sadece pratik olmaya yönelerek veya sadece hayatını idame ettirmek için para harcamak seni mutlu etmeyebilir. Keyifli vakitler geçirmek için parasal konularda daha esnek olman gerekebilir. Bu esneklik için kesenin ağzını açabilirsin bugün.

24 Kasım Salı 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kova;

Genel

Yeni insanlarla tanışmak ve onlarla güzel muhabbetler kurmak hoşuna gidiyor. Ama bazen kendine bir sınır çekebiliyorsun. Kendini fazla kaptırmamak için çektiğin sınırlar bugün kafana takılabilir. Kendini bazı insanlarla daha yakın olmaya zorlayabilirsin. 

Sağlık

Stres ve gerginlik yaratan durumlarla başa çıkabilmek için kendi aklında kurduğun senaryolardan uzaklaşmalısın. İnsanlarla daha fazla iletişim kurmak ve seni sıkan durumları paylaşmak vücudundaki stresin azalmasına vesile olabilir. 

Aşk

Aşk konularında kendini iyi hissetmediğin bir gün olabilir. Ama bu durumun seni aşağı çekmesine izin vermeyeceksin. Keyif aldığın şeylere odaklanmak ve iyi insanlarla muhabbet etmek aşk konularında da daha pozitif olmanı sağlayacak. 

Para

Bugün paranı fazla harcamamaya çalışmalısın. Parasal konularda kendi üstüne yüklenmek pek iyi bir fikir olmayabilir. Öz disiplinini konuşturmalı ve gerekmeyen durumlarda elini cebine atmamalısın.

24 Kasım Salı 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Bugün hayatında bir denge kurmak ileride alacağın kararların şekillenmesine vesile olabilir. Gerek aşk gerekse iş konularında daha güzel bir karara varmak için bugünden kafanı toparlaman gerekecek. 

Sağlık

Fiziksel ve zihinsel bütünlüğün için meditasyon ve yoga gibi konulara özen göstermelisin. Hem daha fazla hareket edebilmek hem de zihnini boşaltmak önemli olacak. Bu konularda egzersizin önemini görebilirsin bugün. 

Aşk

Bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişi ile keyifli sohbetlere girmen olası. Beklentilerini büyük tutmadıkça keyifli bir gün geçirebileceksin. 

Para

Bugün kendin için biraz ara vermen gerekebilir. Dinlenmek, kafayı toparlamak ve parasal mevzuları düşünmemek sana daha iyi gelecek. Kendini maddi durumlar için fazla yormamalısın bugün.