Burçlar

25 Ekim Pazar 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 25 Ekim Pazar 2020/ ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 25 Ekim Pazar 2020

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün yaratıcı fikirlere sahip olman olası. Aklına gelenleri bir kağıda geçirmen ileride daha güzel adımlar atmana vesile olabilir. Bugün bu fikirleri gerçekleştirmek için fırsat bulamasan da ilerisi için iyi bir birikim yapabilirsin. 

Sağlık

Dış görünüşüne özen göstererek kendini daha iyi hissedebilirsin bugün. Kişisel bakım ve hijyen konuları sağlığın için güzel adımlar atmana vesile olabilir. Hem mikroplardan arınmak hem de aynadaki insanla barışmak iyi etkiler çekecek hayatına. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda sağlıklı sınırlar çizmen normal. Birbirinize saygı duymak ve hem zaman hem de alan tanımak iki tarafın da mutlu olmasına vesile olacak. Bugünü kendine ayırman daha iyi bir enerji oluşturabilir. 

Para

Bugün maddi konulardaki iletişimine dikkat etmelisin. Yazılı iletişim senin için daha iyi olabilir. Bazı şeylerin yazıda kalması ileride parasal konularda anlaşmazlığa düşmeni engelleyebilir

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün rüyalarına dikkat etmelisin. Rüyalarında göreceğin figürler ve semboller önem taşıyabilir. Bu sembolleri araştırmak ve anlamlarını fark etmek bazı konularda yeni fikirler elde etmene vesile olabilir. 

Sağlık

Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes egzersizleri ciğerlerin için iyi gelebilir bugün. Temiz havayı içine çekmek ve bol bol hareket etmek sağlığında büyük ve güzel etkiler yaratacak. 

Aşk

Yeni insanlarla tanışman olası bugün. Farklı ortamlara girmek ve flörte açık olmak aşk konularında sana güzel etkiler sağlayabilir. Yeni insanlarla muhabbet etmek kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir bugün. 

Para

Maddi konularda güzel gelişmeler görmek için acele etmemelisin bugün. Parasal olarak güzel kazançlar elde etmek için biraz daha zamana ihtiyacın olabilir. O yüzden kendini çok acele ettirmemelisin.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün telefonunu açık tutmalısın! Kimden nasıl bir telefon geleceği belli olmayabilir. Sürpriz ve güzel iletişimlere kendini açmak hayatında daha güzel adımlar atmana vesile olabilir bugün. 

Sağlık

Sağlığına özen göstermek için hem fiziksel hem de zihinsel sağlığına dikkat etmelisin. Zihinsel yorgunlukların kaslarına etki etmesi olası. O yüzden stres ve sıkıntılardan uzak durmak bugün sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmelisin. Birbirinizi doğru anladığınızdan emin olmanız gereksiz alınganlıkların önüne geçebilir. Bazı konularda daha ciddi oluşun karşı tarafı etkileyebilir. 

Para

Parasal konularda güzel fikirler oluşturabilirsin bugün. Tam olarak eyleme geçmek için gereken şartlar sağlanmasa da ileride nasıl adımlar atacağını bilerek hareket edebilir ve öne geçebilirsin.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Yaratıcı düşünceler ve farklı konular gündeminde olabilir bugün. Bu konularda parasal harcamalar yapmadığın sürece daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Bazı şeyleri keşfetmek ve daha keyifli konulara odaklanmak enerjini yenileyecek. 

Sağlık

Bugün daha aktif olmak sana iyi gelebilir. Egzersizleri artırmak ve genel olarak gün içerisinde daha fazla hareket etmek kan dolaşımın için iyi bir etki sağlayabilir. O yüzden hareket konularına özen göstermelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile önemli meseleler konuşmadan önce dikkatli olman gerekebilir. Aranızda yanış anlaşılmaya sebep vermeyecek bir açıklık yakalamalı ve kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz bugün. 

Para

Parasal konularda önemli adımlar atmadan önce iki kere düşünmen gerekebilir bugün. Bu parasal adımları hesap ederken acele etmemeli ve ani kararlarla kendini zora sokmamalısın.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün algıların çok açık olacak. İnsanlar leb demeden sen leblebiyi yemiş yutmuş olacaksın. Birçok konuda diğer insanlardan hızlı davranman sana güzel başarılar kazandırabilir. 

Sağlık

Bugün yeni egzersiz programlarına başlamak veya farklı bir diyet programı izlemek isteyebilirsin. Sağlığını göz önünde bulundurarak yapacağın yeni başlangıçlar uzun süreli ve başarılı olabilir. O yüzden bu konulara özen göstermelisin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiye zaman ve alan tanımak senin için önemli olabilir bugün. Ondan ilgi görmemek kalbini kırmamalı ve olayları kişisel algılamamalısın. Bazen herkesin zamana ihtiyacı olduğunu hatırlaman gerekecek. 

Para

İnsanlarla iş için konuşmak yerine arkadaşlık ilişkilerine odaklanman daha iyi kazançlar elde etmene vesile olabilir. Bugün keyifli vakitler geçirerek daha güzel parasal durumlar yakalayabilirsin.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Evinde değişimler yapmak istiyorsan bugün senin için güzel bir gün olabilir. Değiştirmek istediğin eşyalar için araştırmalar yapabilir ve zevkine göre değiştireceğin şeylere dikkat edebilirsin. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmen senin için iyi olabilir bugün. Düzenli ve sağlıklı yemekler hazırlamak hem kendin için hem de sevdiklerin için iyi etki sağlayacak. Sindirim sistemini düşünerek hareket etmelisin bugün. 

Aşk

Bugün aşkta sürprizlerle karşılaşabilirsin. Beklenmedik olaylarla karşılaşmak seni biraz gerebilir belki ancak günün sonunda yaşananlara adapte olarak iyi kararlar alabileceksin. Yeni etkilere hazırlıklı olmalısın bugün. 

Para

Bugün insanlarla arandaki iletişim parasal konularda nasıl durumlara gireceğini de etkileyecek. O yüzden ne kadar pozitif olursan o kadar iyi ve yapıcı durumlarla karşılaşacaksın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün gözlem yapmak için iyi bir gün. Eyleme geçmeden, sadece olanı biteni izlemek ve insanların hareketlerini düşünmek ileride daha sağlıklı adımlar atmana vesile olabilir. Özellikle para ile alakalı konularda bu gözlem yeteneğinin faydasını göreceksin. 

Sağlık

Yeni egzersiz rutinleri oluşturmak ve sağlığını düşünerek tercihlerde bulunmak sana güzel enerjiler katacak bugün. Kendini düşünerek adımlar atmalı ve sağlığına iyi gelecek şeylere odaklanmalısın. Böylece kendini daha iyi hissetmeye başlayacaksın. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda ciddi konuşmalar olabilir. Birbirinizin gerilmesine sebep olacak cevaplar verebilirsiniz. Olayları yanlış anlaşılmaya vardırmadan sağlıklı bir iletişim kurmak ise sana düşecek. 

Para

Bugün kendine güvenmeli ve maddi konularda sağlam adımlar atmalısın. Seni korkutan veya endişelendiren şey ne olabilir diye düşünmen gerekebilir. İçinden gelen kuvvete ve emeklerine güvenmen gerekecek.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Etrafındaki insanları belli başlı konularda ikna etmen gerekebilir. İletişim kanallarını açık tutmak ve algılarını canlı tutmak bu konuda başarılı olmanı sağlayacak. İnsanlarla arandaki iletişime özen göstermen keyfinin yerine gelmesini sağlayabilir bugün. 

Sağlık

Dış görünüşüne özen göstermek kendini iyi hissetmene vesile olacak. Yeni bir saç kesimi, bakım ve masaj gibi konular hem aynada gördüğün kişiyi beğenmeni hem de kafanı toplamanı sağlayacak. Bugün kendine vakit ayırmalısın. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek için kendi mutluluğundan vazgeçmemelisin bugün. Sadece onun keyfi için kendinden ödün vermemeli ve ilişkileri dengede tutmalısın. 

Para

Bugün harcamalarına özen göstermen gerekecek. Gereksiz masraflardan uzak durmak ve riskli harcamalara yaklaşmamak sana daha iyi gelebilir. İç sesine fazla aldırış etmemeli ve mantığınla hareket etmelisin bugün.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Emeklerinin karşılığını almak için güzel bir gündesin. Uzun vadeli planlarında hem durum kontrolü yapabilir hem de güzel sonuçları yavaş yavaş görmeye başlayabilirsin. Gelişim ve başarının yolda olduğu bir gün! 

Sağlık

Uyku düzenine özen göstermek gün içerisindeki enerjini de iyi etkileyecek. Bugün daha sağlıklı kararlar almadan önce önceliği uykuna vermelisin. Düzenli ve istikrarlı bir uyku düzeni enerjini toplamanda önemli olacak. 

Aşk

Yeni ortamlara girmek, farklı insanlarla iletişim kurmak sana iyi gelebilir bugün. Daha sağlıklı ve güzel iletişimler kurmak aşk konularında şansının açılmasına vesile olabilir. Bugün yeni etkilere kendini açmalısın. 

Para

Bugün üretken olacağın bir gün olacak. İşine ve emeklerine odaklanman maddi konularda güzel kazançlar getirebilir. O yüzden ne kadar meşgul olursan o kadar iyi sonuçlar elde edebilirsin bugün.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Yazılı iletişim sana daha iyi getiriler sunacak bugün. Yeni şeyler öğrenmek, farklı konular okumak ve kendini yazılı olarak ifade etmek daha da kolaylaşabilir. Bugün bu konulara özen göstermelisin. 

Sağlık

Gereksiz konulara fazlaca odaklanmak vücudunda gereksiz yere negatif enerji birikmesine sebep olabilir. Sana daha iyi gelecek şeylere odaklanmalısın. Yediklerine, içtiklerine ve uyku düzenine özen göstermelisin bugün. 

Aşk

Aşk konularında içinde bulunan korkularla yüzleşmen gerekebilir. Reddedilme veya terk edilme gibi konulardan kaçabilirsin. Ancak bugün bazı konularla kendin için yüzleşmelisin. 

Para

Bugün konuştuğun insanların maddi konularda sana güzel etkiler vermesine izin vermelisin. Evren sana bir ayna tutacak. İyi insanlarla görüşmen iyi kazançlar elde etmene vesile olabilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Sosyal ortamlara girmen ve arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmen sana daha iyi gelebilir. Sosyal ortamların enerjini artırması ve daha iyi şeylere odaklanmana vesile olması olası. O yüzden kendini eve kapatmamalısın bugün. 

Sağlık

Sevdiğin insanlarla keyifli vakitler geçirmek ve güzel yemekler yemek enerjini yenileyebilir. Sadece yemek veya sadece güzel muhabbetler tek başına bu kadar etkili olmayabilir. O yüzden sevdiğin insanlarla yemek masasında buluşmalısın. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile keyifli ve samimi ortamlarda bulunmak aranızdaki soğukluğu ve mesafeyi ekarte etmenize yarayabilir. İkinizin de keyif aldığı bir ortam yaratmak ve keyifli muhabbetler kurmak ikinize de iyi gelecek. 

Para

Bugün yeni fikirler üretebilir ve para kazanmak için daha farklı yollara başvurabilirsin. Etrafındaki insanlardan farklı şeylere odaklanmak sana daha iyi bir etki sağlayabilir. Yeni konulara odaklanmak için iyi bir gün olacak.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Hedeflerine sağlam adımlarla ilerleyeceğin bir gün olacak. Henüz sonuçları somut olarak göremesen de kendini daha iyi anlayacağın ve hedeflerin yolunda neler yapabileceğini göreceğin bir gün olacak bugün. 

Sağlık

Stres ve gerginlikler karşı dikkatli olmak ve kendine vakit ayırmak daha iyi etkiler sağlayabilir. Sağlığını göz önünde bulundurarak alacağın kararlar seni stresten uzak tutacak kararlar olmalı bugün. Bu konulara dikkat etmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile fikir ayrılıklarına düşmen olası. Bazı konularda farklı düşündüğünüzü fark edebilir ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. İletişiminizi kuvvetli tuttuğunuz sürece sizi sıkan bir durum olmayacak bugün. 

Para

Maddi konularda büyük masraflardan kaçınmak ve elindekilerle yetinmek sana iyi gelebilir. Bugün önemli ve büyük kararlar almak için acele etmemelisin. Kendine zaman vermek daha iyi olabilir.