Burçlar

25 Kasım çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

25 Kasım çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi
25 Kasım çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 25 Kasım çarşamba 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 25 Kasım çarşamba

25 Kasım çarşamba 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Sevdiğin bir dostun ile arandaki iletişimi kuvvetlendirmek kendini çok daha iyi hissetmene vesile olabilir. İnsanlarla arandaki muhabbeti artırmanın sana güzel katkıları olacak. Bugün bu konulara odaklanabilirsin.

Sağlık

Derin nefes egzersizleri sana daha iyi gelebilir bugün. Nefesini kontrol etmek kendini iyi hissetmene vesile olacak. Esneme hareketleri ile de kaslarını rahatlatabilir ve stresin etkilerini üstünden atabilirsin bugün. 

Aşk

Kendine vakit ayırmak ve aşk konularında düşünmek sana iyi gelebilir. Günün koşuşturmasından uzaklaşmak ve aşk konularına odaklanmak enerjini yenilemene vesile olacak. Sevdiğin kişiyle vakit geçirmeye odaklanabilirsin bugün. 

Para

Maddi konularda izlediğin yol seni biraz sıkabilir. Her ne kadar daha büyük ve güzel şeylere odaklansan da maddi konularda atacağın adımlara dikkat etmen gerekecek. Daha gerçekçi olman gerekebilir.

25 Kasım çarşamba 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün algıların daha açık olabilir. İnsanlarla arandaki iletişimde içine sinmeyen mevzuları çözmek için daha dikkatli davranabilirsin. Çevrendeki insanların hislerini ve düşünceleri onlar paylaşmadan da görebilirsin.

Sağlık

Evdeki ruh halini düzeltmen gerekebilir! Evinde rahat etmen ve keyifli vakitler geçirmen gerekir. Eğer bu enerjiye sahip olamıyorsan sana rahatsızlık veren şeyleri kaldırmak isteyebilirsin. Temizlik ve düzen sana iyi gelebilir bugün. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha keyifli enerjiler seni bekliyor olacak. Eğer sevdiğin bir insan varsa birbirinize karşı nazik davranışlarınız ile kalbinizi kazanabilirsiniz. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir aşk ufukta olabilir. 

Para

Maddi konularda dikkatli olmalısın. Parasal konularda daha rahat konuşabilirsin. Ancak bu rahat konuşmalar eyleme geçerken seni zorlayabilir. Tutamayacağın sözler vermekten kaçınmalısın bugün.

25 Kasım çarşamba 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

İş ve kariyer konularına daha fazla odaklanabilirsin bugün. Yeni bir proje veya farklı bir iş fırsatı değerlendirmek isteyebilir ve bu konuda kendini güzel bir yola sokabilirsin. Başarı ve mutluluk seni bekliyor olacak.

Sağlık

Bol bol su tüketmen gereken bir gündesin. Vücudunun sıvı ihtiyacını karşılamalı ve enerjini artırmalısın. Gereksiz abur cuburlarla sindirim sistemini yormamalı ve bol bol su tüketmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile keyifli bir vakit geçirebilirsin. Aranızdaki iletişim daha güzel bir hale gelebilir. Birbirinizi çok daha iyi anlayacağınız ve aranızda daha iyi enerjilerin eseceği bir gündesin bugün. 

Para

Maddi konularda zamanla gelişecek bazı durumlarla ilgilenmen gerekebilir. Parasal açıdan biraz vakit alacak projeler üzerinde çalışmak ve geleceğe göre adım atmak sana daha iyi paralar getirebilir.

25 Kasım çarşamba 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bugün halletmen gereken birden fazla sorumluluğun olabilir. Faturalar, ödemeler, yeni iş fırsatları veya insanlarla arandaki iletişimler seni biraz yorabilir. Kafanı veremediğin konuları ertelemek için fırsat yaratman gerekebilir bugün.

Sağlık

Egzersiz ve yediklerine dikkat etmek sana daha iyi sonuçlar getirebilir bugün. Eğer bir süredir diyet ve egzersiz konularında bir değişim içindeysen bugün güzel sonuçlar almaya başlayabilirsin. İstikrarlı olmak sana yarayacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile ortak harcamalar yapmanız gerekebilir. Maddi konularda birbirinizle daha fazla iletişim kurmanız aranızdaki uyumu sağlamak için çabalamanıza vesile olacak. Parasal konularda ortak kararlar almak size yarayacak bugün. 

Para

Maddi konularda biraz tutumlu olman gerekebilir bugün. Eline geçen her parayı harcamak zorunda hissetmemeli ve ileriye dönük yatırımlar yapmalısın. Paranın kıymetini bilmen gereken bir gün olacak.

25 Kasım çarşamba 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün okuyacağın veya dinleyeceğin şeyler kendi fikrini oluşturman için sana ilham olabilir. Algılarının daha açık olacağı bir gündesin. Bugün karşına çıkan her şeyden mantıklı çözümler üretebileceksin.  

Sağlık

Sağlıklı kararlar almak için yarını beklememelisin. Bugünden alacağın kararlar daha kalıcı olabilir. Özellikle yeme ve içme konularında göstereceğin özen daha kalıcı olacak. O yüzden bugünden bu konulara odaklanmalısın. 

Aşk

Bugün sosyal ortamlara girmek aşk konusunda daha keyifli etkileri hayatına çekmene vesile olabilir. Gireceğin bir ortamda ilgini çeken ve muhabbetiyle seni kendine odaklayan birisi ile tanışabilir ve dikkatini bu kişiye verebilirsin. 

Para

Daha rahat hareket edebileceğin bir gündesin. Maddi konularda seni kısıtlayan şeyler gündemden kalkabilir. Daha güzel ve keyifli bir gün için para harcayabileceksin.

25 Kasım çarşamba 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün okuduklarından ve dinlediklerinden çok etkileneceksin. Etrafında olan bitene karşı ilgin artabilir. Gördüğün ve duyduğun konulara dikkat etmek ve bazı konuları çözmeye çalışmak enerjini daha da artırabilir bugün.

Sağlık

Bugün daha fazla hareket etmeli ve yediklerine dikkat etmelisin. Hem aktif olmak hem de düzenli beslenmek enerjini artırmana ve fazla kiloları vermene yarayacak. Bugünden bir rutin oluşturmak isteyebilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konuları sana keyifli gelecek. Ancak aceleci olmamalı ve bazı şeyleri zorlamamalısın. Güzel konulara odaklanmak biraz zaman alabilir. Ama genel olarak aşkın fikri bile sana keyifli gelecek. 

Para

Bugün para ile aran iyi olacak. Gerek kazanmada gerekse harcamada başarılı olacaksın. Parayı istediğin gibi yönlendirmek kendine olan güvenini artırmayı da sağlayacak. O yüzden bugün maddi konularda geri durmamalısın.

25 Kasım çarşamba 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Yeni bir insana ilgi duyabilirsin bugün. Bu kişi ile benzer zevkleriniz olabilir. Bu tür konulara odaklanmak ve güzel muhabbetler etmek senin için daha keyifli bir gün demek olacak. O yüzden kendini içine kapatmamalısın bugün. 

Sağlık

Sakin kalmak ve uzun yürüyüşlere çıkmak zihnini boşaltmana yarayacak. Aynı zamanda bitki çayları içebilir ve kafanı toparlamak için biraz yalnız kalabilirsin. Bugün duygularını ve düşüncelerini kontrol altına alman daha sağlıklı olabilir

Aşk

Eğer sevdiğin birisi varsa ve aranızda keyifli bir muhabbet varsa, karşı tarafın senin için bir şeyler yapmasına fırsat tanıman gerekecek. Eğer hoşlandığın ancak açılamadığın birisi varsa o kişinin, kendi duygularını anlaması için zaman tanıman gerekebilir. 

Para

Masraflara karşı dikkatli olmalısın. Ani kararlarla büyük masraflara girmemelisin. Parasal konularda daha dikkatli davranman sana paranın kıymetini gösterecek. Alışverişlere bir bütçe ile girmeli ve fazlasını harcamamalısın.

25 Kasım çarşamba 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Etrafındaki insanların fikirlerine gereğinden fazla önem vermemelisin. Kendine göre bir hayat tarzı belirlemek ve kendi adımlarını atmak sana daha iyi gelebilir. Kendi mutluluğun için içinden geldiği gibi davranmalısın. (Falcihane.com) 

Sağlık

Duygusal bütünlüğün, genel sağlığın için önemli olabilir. Kendini nasıl hissettiğin, fiziksel olarak halihazırdaki durumunu da etkileyebilir. O yüzden keyfini yerine getirecek şeylere odaklanmak sana daha iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile farklı şeylere yönelmeniz size daha iyi gelebilir. Eğer bir süredir birlikteyseniz ve olaylar monotonlaştıysa bugün adım atmalı ve daha farklı olan konulara odaklanmalısınız. 

Para

Kendin için masraflar yapabilirsin bugün. Kendine para ayırmak ve seni mutlu edecek şeylere para harcamak sana daha iyi gelebilir. Bugün parasal konularda kendine nazik davranmalı ve istediğin gibi hareket etmelisin.

25 Kasım çarşamba 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Aşk konusunda daha fazla adım atman gerekebilir bugün. İçinde bulunduğun durumu anlamak ve ona göre hareket etmek aşk konularında daha keyifli etkileri hayatına çekecek. Kendi mutluluğun için dikkatli davranmalısın.

Sağlık

Egzersiz ve uyku düzenine daha fazla odaklanman gerekecek bugün. Daha düzgün bir rutin oluşturmak için bu ikisine özen göstermeli. Egzersiz konularında tembellik yapmamalı ve uyku düzenin için erkenden yatağa girmelisin. 

Aşk

Bugün aşkı farklı ortamlarda bulabilirsin. Daha farklı bir gün geçirmen aşk konularını hayatına daha hızlı çekebilir. Her zamankinden farklı şeylere odaklanman karşına daha keyifli insanları çıkarabilir bugün. 

Para

Maddi konularda sadece eskiden gelen inanışlarınla fazla yol kat edemeyeceksin bugün. Geleceğe dönük yeni adımlar atmak ve parasal açıdan daha farklı stratejiler geliştirmek seni daha rahat ettirebilir. Kendini yenilemen gerekecek bugün.

25 Kasım çarşamba 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün etrafındaki insanlarla daha mantıklı bir iletişimin olabilecek. Eğer ortada çözülmesi veya halledilmesi gereken bir mevzu varsa yeteneklerini konuşturabileceksin. Etrafındaki insanlara örnek olabileceğin bir gündesin.

Sağlık

Bugün duygusal bütünlüğünü sağlamak genel olarak sağlığında daha iyi etkiler oluşturabilir. Stresten uzak durmak ve esneme hareketleri yapmak kaslarında biriken negatifliği atmanı sağlayacak. 

Aşk

Aşk konusunda değişimlere hazır olmalısın. Eğer bir süredir negatif bir şekilde ilerleyen bir muhabbet varsa bugün bu durumu çözebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir aşka merhaba diyebilirsin. 

Para

Bugün ani kararlarla para harcamak bütçeni yorabilir. Parana sahip çıkmak ve daha sonra önemini yitirecek şeyler için servet harcamak yerine dikkatle düşünmek sana iyi gelebilir.

25 Kasım çarşamba 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün hayatında sana iyi gelmeyen şeyleri kesmek için iyi bir gün. Eğer bir arkadaşlık seni eskisi kadar mutlu etmiyorsa bunun sebeplerini öğrenmek isteyebilirsin. Bazı gereksiz durumları sonlandırmak kendini daha iyi hissettirebilir.

Sağlık

Endişe ve kaygılarla başa çıkmanın bir yolunu bulman gerekecek. Endişelerle yaşamak stresin hayatında daha fazla etkisi olması demektir. Stresin sağlığına negatif etki etmemesi için bugün duygusal ve düşünce açısından daha dikkatli olmalısın. 

Aşk

Bugün aşk konularında kendini daha iyi hissedeceksin. Kendini bu tür konulara daha fazla açabileceksin. Sevdiğin insana kendini daha rahat ifade etmen sana çok iyi bir etki katacak. 

Para

Bugün parasal konularda bir yetişkin gibi davranman gerekecek. Çocuksu isteklerle geçici heveslere para harcamamalısın. Parana sahip çıkmak her zamankinden daha önemli olabilir bugün.

25 Kasım çarşamba 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Bugün insanlarla arandaki iletişimi değiştirmek isteyebilirsin. Daha önceden çok duygusal baktığın konulara biraz daha mantıkla bakabilir ve daha iyi kararlar alabilirsin. Çok duygusal olmayacağın bir gündesin.

Sağlık

Sağlık açısından neyin sana yarayıp yaramadığını gözlemlemek için iyi bir gündesin. Daha sağlıklı kararlar almak ve kendini iyi hissetmek için biraz daha fazla sorumluluk alabilirsin. Sana iyi gelen şeyler için yeni kararlar almalısın. 

Aşk

Bugün yeni insanlarla tanışabilirsin. Daha rahat davranacağın ve aşk konularına daha açık olacağın bir gündesin. Bu güzel enerjiyi yeni bir aşkı hayatına çekmek için kullanabileceksin. 

Para

Bugün parasal konularda büyük masraflara girmemek ve sadece elindekiyle yetinmek iyi bir tercih olabilir. Maddi konularda büyük şeyler hedeflemek veya bu yolda fazla para harcamak sonradan seni pişman edebilir.