Burçlar

26 Kasım perşembe 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

26 Kasım perşembe 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi
26 Kasım perşembe 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 26 Kasım perşembe 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 26 Kasım perşembe

26 Kasım perşembe 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün bilgisayar ve telefonla daha fazla vakit geçirmen gerekebilir. Halledilmesi gereken işleri online ortamlarda halletmen gerekecek. Bu konularda özenli olmalı ve gereksiz tekrarlara düşmemelisin.

Sağlık

Günlük rutine uymak bugün senin için önemli olabilir. Yemeklerde kaçamak yapmak veya egzersizden kaçarak tembellik etmek sana yaramayacak. Planlarına sadık kalmalı ve sağlığını düşünmelisin. 

Aşk

Bugün aşk konularında daha atak olabilirsin. Bazı şeyleri içine atmak veya ilgilenmiyormuş gibi yapmak yerine karşı tarafa iletmen gerekecek. Duygularını açmak için güzel bir gündesin. Bu enerjiyi iyi değerlendir.

26 Kasım perşembe 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün evinde sürpriz misafir ağırlayabilirsin. Beklenmedik bir anda daha fazla insan ile muhatap olabilirsin. Bu insanlarla görüşmek seni yormayacak, aksine sana keyif verecek. O yüzden güzel vakitler geçirmeye hazırlıklı olmalısın!

Sağlık

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu enerjiyi daha fazla hareket ederek kullanabilirsin. Gereksiz yere tembellik yapmak yerine daha aktif bir hayat tarzı için bugünden harekete geçmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile güzel vakitler geçirmek isteyebilirsin. Her ikinizi de mutlu edecek şeyler yapmak ve bu aktiviteleri birlikte paylaşmak size çok iyi gelecek. Bugün sevdiğin kişi ile planlar yapabilirsin. 

Para

Biraz para harcayarak bazı işleri yoluna koyabilirsin. İstediğin gibi gitmediğini düşündüğün şeyler için biraz masraf yapman gerekebilir. Yine de bu masrafları bugünden yapmak ilerisi için daha iyi olacak.

26 Kasım perşembe 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün etrafından ilginç haberler alabilirsin. İlgilendiğin bir konu veya kişi ile alakalı kulağına farklı bilgiler gelebilir. Bu durumlarla ilgilenmek gündeminin çoğunu belirleyecek. Bilgileri teyit etmeden bir adım atmamalısın.

Sağlık

Zihnini yeni şeylere açmak için bugünden stresi üstünden atmalısın. Duygusal birikimler ve gerginlikleri üstünden atmak, daha rahat düşünmene ve odaklanmana vesile olacak. O yüzden bugün kafanı toparlamaya vakit ayırmalısın. 

Aşk

Aşk konularında geleceğini düşünerek hareket etmek isteyeceksin. Günlük geçici hevesler yerine ilerisi için daha sağlam bir ilişki düşünebilirsin. Bu şekilde düşünmek, karşına senin gibi düşünen insanları çıkaracak. 

Para

Maddi konularda emeklerinin karşılığını görebilirsin. Parasal açıdan daha keyifli bir gün geçirebilir ve keyfine bakabilirsin. Bugüne kadar ortaya koyduğun emeklerin karşılığını alman daha da kolaylaşacak bugün.

26 Kasım perşembe 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Maddi konularda karşına farklı fırsatlar çıkabilir. Yeni kazanç kapıları, farklı projeler ve emek vermeni sağlayacak şeyler önem kazanabilir. İleriyi düşünerek hareket etmek senin için daha önemli olacak bugün.

Sağlık

Hayatın ile alakalı bazı şeyleri planlamak vücudunun daha az yorulmasına vesile olabilir. Seni yorabilecek etkinlikleri düzenlemek ve bir iş bölümü yapmak, daha rahat hareket etmene vesile olacak. 

Aşk

Aşk konularında değişime gitmek sana iyi gelebilir. Hislerini değiştirmen mümkün olmasa da gidiş yollarını değiştirebilirsin. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi şekillendirmek sana bağlı olabilir. 

Para

Bugün gereksiz masraflardan kaçınman gerekecek. Kişisel konular için yapacağın masraflara ‘gereksiz’ demeyebilirsin. Ancak gerçekten neye ihtiyacın olup olmadığını dikkatle belirlemen gerekecek.

26 Kasım perşembe 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün hem meşgul hem keyifli bir gün geçireceksin. Bazı konuları halletmek için zaman bulabilecek ama aynı zamanda daha farklı şeylere odaklanmak için de harekete geçeceksin. Hem işte hem arkadaşlıkta güzel gelişmeler seni bekliyor.

Sağlık

Bol bol su tüketmek gün içerisinde enerjini korumana vesile olacak. Su miktarını artırarak kendini daha iyi hissedebilirsin. Vücudunun su ihtiyacını dikkatle karşılaman gereken bir gündesin. 

Aşk

Bugün süregelen ilişkinde içine sinmeyen konuları değiştirmek için adımlar atabilirsin. Kendini daha iyi hissetmek ve rahat davranmak için bugünden canını sıkan konuları gündeme getirmen gerekecek. Negatif olandan korkmayacaksın bugün. 

Para

Sevdiğin insanların başarısını kutlamak ve onlarla mutlu olmak için iyi bir gün. Her şey kendi kazancın ile alakalı olmak zorunda değil. Bugün sevdiklerinle daha keyifli vakitler geçirebilirsin.

26 Kasım perşembe 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Parasal konulara özen göstermen gerekebilir. Karşına çıkan konularda iki kere düşünmek ve yatırımlara dikkat etmen gerekebilir. İleriyi düşünerek hareket etmek sana iyi gelebilir.

Sağlık

Vücudunda biriken gereksiz enerjiyi bir şekilde üstünden atman gerekecek. O yüzden egzersiz gibi konuları düşünmen sana iyi gelebilir. Keyif alacağın ve dikkatini dağıtacağın bir egzersiz seçebilirsin kendine. 

Aşk

Aşk hayatında değişime odaklanabilirsin. Kafana yatmayan konuları gündeme getirmek veya daha farklı insanlarla muhatap olmak sana iyi gelebilir. Sana iyi gelmeyen enerjileri hayatından kesip atma günü olacak! 

Para

Bugün parasal konularda durup düşünme zamanı. Ne kadar para harcayabileceğini, bütçenin sınırlarını belirlemen gerekebilir. Maddi konularda adımlarını dikkatle atmak için biraz düşünmen gerekecek.

26 Kasım perşembe 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün sosyal ilişkilerin önem kazanabilir. Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmen gerekebilir. Daha yapıcı etkileri hayatına çekmek için dikkatli olmak ve anlayışlı davranmak sana daha iyi gelecek. Bugün yapıcı olman gereken bir gün.

Sağlık

Kendine yeni hedefler koymak sağlık açısından da daha güzel adımlar atmana vesile olabilir. Kilo vermek, kaslarını kuvvetlendirmek ve daha rahat nefes almak sağlık açısından ihtiyacın olan adımlar olabilir bugün. 

Aşk

Aşk hayatına bir denge getirmek isteyebilirsin. Sevdiğin kişi ile aranızdaki muhabbetin dengeli olması her ikinizi de mutlu edebilir. Bugün kafanıza göre takılmak yerine daha duyarlı olmak size iyi gelecek. 

Para

Maddi konularda değişimlerle karşılaşabilirsin. Kesin olarak gördüğün bazı konularda büyük değişimler olabilir. Kendini mevcut durumlara adapte etmen gerekecek. O yüzden dikkatli adımlar atmalısın.

26 Kasım perşembe 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün kafa karışıklığı yaşaman mümkün. Stresli ve yoğun şeylere odaklanarak üzülebilirsin. Ama aynı zamanda kendini genel olarak daha iyi hissedebilirsin. Bu iki enerjinin çatışması kafanı karıştıracak. Ancak sıkıntılı mevzuları çözmek ve derin nefes egzersizleri yapmak sana iyi gelebilir.

Sağlık

Bugün enerjin yüksek olabilir. Bu güzel enerjiyi iyi şeylere odaklanarak değerlendirmelisin. Açık havada derin nefes alma ve yürüyüş yapma gibi şeyler sana daha güzel etki edebilir. Negatif ve klostrofobik şeylerden uzak durmalısın. 

Aşk

Bugün yeni bir aşka merhaba diyebilirsin. En başta hoşlanmadığın bir insanın enerjisi daha sonradan seni sarabilir. Yeni etkilere ve kişilere kendini açmak daha keyifli bir aşk hayatı oluşturacak. 

Para

Bugün parasal konularda stres seni yorabilir. Masrafları ve kazançları hesaplamak, bir bütçe çıkarmak seni yoracak. Ancak bu durumu negatife çevirmemelisin. Bazı şeylerden ders çıkarmak için iyi bir gün olacak.

26 Kasım perşembe 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

İlgini çeken konulara vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir. Gereksiz konulara vakit ayıracağına bir şeyler öğrenerek kendini geliştirebileceğin konulara odaklanmalısın. Böylece ilgin dahilinde güzel bilgiler elde etmiş olacaksın.

Sağlık

Dinlenmek, iyi beslenmek ve aktif olmak… Bu üçü enerjini toplamana fayda edecek. Hem yeteri kadar dinlenebilmeli hem de kaslarını çalıştırmalısın. Dinlenmenin tembellikten farkı olduğunu gözlerinle görmen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin insan ile arandaki iletişim önem kazanabilir bugün. Aranızdaki mevzuları halletmeniz için dikkatli konuşmalısınız. Ancak bütün olayları hemen dramatize edip abartmamalısınız. Sakin kalmak ve yapıcı davranmak ikinize de iyi gelebilir. 

Para

Bugün parasal konular seni mutlu edebilir. Daha rahat edeceğin ve keyfine bakacağın bir gündesin. Çok büyük ve önemli masraflara girmeden rahat ve huzurlu bir gün geçirebilirsin.

26 Kasım perşembe 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün erişilebilir olmaya dikkat etmelisin. İnsanlarla iletişimini artırmalı ve gelen telefonları mutlaka açmalısın. Nereden nasıl bir gelişme yaşayacağını tahmin edemeyeceksin bugün. O yüzden insanların sana ulaşabilir olduğundan emin olmalısın. 

Sağlık

Bol bol su içmek ve daha fazla hareket etmek sana iyi gelebilir. Enerjini yenilemek için hem su miktarını artırmalı hem de daha fazla hareket etmelisin. Aktif bir yaşam tarzı kaslarını daha rahat kullanmanı sağlayabilir. 

Aşk

Aşk konusunda agresif davranmana gerek yok. Bazı şeyleri istediğin hale getirmek için zorlamamalısın. Biraz sakin kalmak ve bazı şeyleri oluruna bırakmak aşkta sana daha keyifli etkiler sağlayabilir. Bugün aceleci olmamalısın. 

Para

Bugün parasal konularda kimle ne paylaştığına dikkat etmelisin. Çevrendeki insanların senden faydalanmasından ve senin masraflarını olması gereken bir şey gibi görmesinden çekinmelisin. İnsanlarla paran arasına bir sınır çekmelisin.

26 Kasım perşembe 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Farklı yerlere gitmen olası bugün. Eğer bugünden hareket etmeyecek olsan bile ilerisi için yol planı yapabilirsin. Farklı ortamlara girmek enerjini yenilemeni sağlayabilir. O yüzden bu tür planlar yapmak sana iyi gelecek.

Sağlık

Bugün tükettiğin gıdalara ve içeceklere dikkat etmelisin. Enerjinin sürekli olması için mideni yoracak şeylerden uzak durman gerekebilir. Bugün tüketeceğin gıdalar kendini nasıl hissettiğini anlamanda faydalı olacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda bir dürüstlük yakalamak ilişkinize iyi gelebilir. Olaylara pozitif bakmak yeterli olmayabilir. Yapıcı davranmak ve sıkıntıları çözmek için biraz negatif konulara odaklanman gerekecek bugün. 

Para

Bugün hayatında olan biten maddi konuları gözden geçirebileceksin. Kendi hayatına odaklanmak ve bütçeni belirlemek için önceden yaşadıklarından ders çıkarman gerekecek. Parasal konularda düşünme vakti.

26 Kasım perşembe 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Bugün güzel haberler almaya kendini hazırlamalısın. Bir süredir gerçekleşmesini beklediğin bazı konular bugün gündeminde güzel bir şekilde yer edinebilir. Başarılarının ve mutluluklarının artacağı bir gündesin. Bu keyifli günü iyi değerlendirmelisin.

Sağlık

Bol bol su tüketmelisin bugün. Böylece gün içerisinde enerjini koruyabileceksin. Halledilmesi gereken mevzularla başa çıkabilmek için enerjini üst seviyede tutmak sana daha iyi gelebilir. Bugün içtiğin suya dikkat etmelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile alakalı bilgiler almak, onu tanımak isteyebilirsin. Bu konu için sevdiğin arkadaşlarından destek isteyeceksin. Aşk ve ilişkiler konusunda içinde yeni bir heves oluşabilir. 

Para

Bugün günlük masraflara ve sorumluluklara odaklanman gerekebilir. Keyif ve eğlence için para harcamak yerine önemli konular için kesenin ağzını açabilirsin. Daha rahat etmek için adımlar atmalısın bugün.