Burçlar

28 Eylül 2023 perşembe Günlük Burç Yorumları ve analizi

Günlük Burç Yorumları

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız

Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (28 Eylül 2023 perşembe ) yorumlarına bakalım.

Günlük Burç Yorumları

Burçların analizi 28 Eylül 2023 perşembe

28 Eylül 2023 perşembe-Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bazı şeyleri kutlama havasında olabilirsin bugün. Ortada tam bir sebep olmasa bile daha keyifli bir gün geçirmek için kendini gaza getireceksin. Sevdiklerinle keyifli vakitler geçirmek için vakit ayırmak sana daha iyi gelecek. 

Sağlık

Vücudunda biriken fazla enerjiyi üstünden atmak için daha geniş çaplı bir egzersiz programına odaklanabilirsin bugün. Vücudundaki enerji akışını düzgün bir şekilde sağlamak için daha fazla hareket etmen gerekecek. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile çok keyifli bir gün geçirmen olası. Aranızdaki muhabbetin artması kendini mutlu hissetmeni kolaylaştıracak. İki tarafın da keyif alacağı konulara odaklanmanız size daha iyi bir enerji sağlayabilir. 

Para

İnatçılık belki maddi konularda iyi bir şey değil ama bugün kararlarında ısrarcı olmak daha iyi olabilir. Emin olduğun, bildiğin konular hakkında geri çekilmemeli ve sözünü geçirmelisin. Böylece daha iyi maddi kazançlar elde edebileceksin.

28 Eylül 2023 perşembe-Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Kendini kelimelerle ifade etmek için iyi bir gündesin. Bugün bir şeyler yazmak veya kendini başkalarına ifade etmek daha da kolaylaşabilir. İnsanlarla arandaki iletişimde daha kuvvetli bir enerjin olacak. Bu enerjiyi iyi değerlendirmelisin. 

Sağlık

İş bölümü yapmak ve dinlenmeye vakit ayırmak daha sağlıklı tercihler yapman için sana fırsat tanıyacak. Her şeyi bir an evvel bitirip gün sonunda çok yorulmak yerine gün içerisinde düzgün bir iş bölümü yapmak ve her şeye ayrı bir zaman vermek sana daha iyi gelebilir. 

Aşk

Hem kendin için hem de sevdiğin kişi için bazı sürprizler yapabilirsin bugün. Birlikte daha keyifli vakitler geçirmek için birbirinizi gaza getirebilirsiniz. Düşünceli hareketleriniz ile aranızdaki muhabbeti artırmanız olası. 

Para

İnsan ilişkilerinde araya para girerse durumlar karışabilir. O yüzden dikkati olmalısın bugün. İnsanlarla maddi konuları konuşurken kelimeleri dikkatle seçmeli ve onların fazla müdahaleci olmasına izin vermemelisin.

28 Eylül 2023 perşembe-İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün keyifli bir gün geçirmek için şartları senin belirlemen gerekebilir. Seni ne mutlu ediyorsa ona vakit ayırmalısın. Daha iyi hissetmek ve bol bol eğlenmek için kendine göre planlar yapman gerekebilir bugün. 

Sağlık

Gün içerisinde biriken stres ve sıkıntılarla başa çıkmak için insanın geri çekilip kendi iç sesini dinlemesi gerekebilir. Bugün kendine özen göstermek ve stresten uzak durmak sana daha iyi bir etki sağlayacak. O yüzden gün içerisinde kendine vakit ayırabilmelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişinin nelerden mutlu olduğunu görmek ve ona göre hareket etmek aranızda daha güzel bir uyum oluşmasına vesile olabilir. Karşındaki insanı tanımak için biraz kurnaz olman gerekecek bugün. 

Para

Maddi konularda büyük hedefler koymanın ve onların peşine düşmenin vakti gelmiş olabilir. İleride eline geçebilecek paraları büyük hesap etmen daha güzel sonuçlar elde etmene vesile olabilir bugün.

28 Eylül 2023 perşembe-Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Dikkatle alacağın kararlar güzel sonuçlar verecek bugün. Bazı konulara daha fazla özen göstermek elde edeceğin sonuçlarda daha keyifli olmana vesile olacak durumlar yaratabilir. O yüzden bol bol düşünerek hareket etmelisin bugün. 

Sağlık

Öz disiplin sağlamak ve günlük bir rutin oluşturmak vücudunda daha iyi etkiler yaratabilir. Bedeninin bu disiplinli hareketlere alışması sağlık açısından kendini daha rahat hissetmene vesile olacak. O yüzden bu konulara özen göstermelisin. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile aranda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sana çok garip gelecek durumların yaşanması aranızda daha keyifli bir muhabbetin oluşmasına vesile olabilir bugün. 

Para

Sevdiklerinle güzel vakitler geçirmek parasal konularda alacağın kararları da olumlu etkileyecek. Hayatta sadece zorluk ve sıkıntı olmadığını, güzel günlere göre para harcaman gerektiğini görebilir ve daha keyifli bir gün geçirebilirsin bugün.

28 Eylül 2023 perşembe-Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün telefonunu açık tutmalısın! Kimden nasıl bir telefon geleceği belli olmayabilir. Sürpriz ve güzel iletişimlere kendini açmak hayatında daha güzel adımlar atmana vesile olabilir bugün. 

Sağlık

Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes egzersizleri ciğerlerin için iyi gelebilir bugün. Temiz havayı içine çekmek ve bol bol hareket etmek sağlığında büyük ve güzel etkiler yaratacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda sağlıklı sınırlar çizmen normal. Birbirinize saygı duymak ve hem zaman hem de alan tanımak iki tarafın da mutlu olmasına vesile olacak. Bugünü kendine ayırman daha iyi bir enerji oluşturabilir. 

Para

Bugün kendine güvenmeli ve maddi konularda sağlam adımlar atmalısın. Seni korkutan veya endişelendiren şey ne olabilir diye düşünmen gerekebilir. İçinden gelen kuvvete ve emeklerine güvenmen gerekecek.

28 Eylül 2023 perşembe-Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün yeni bir konuya odaklanman kolaylaşabilir. Hayatına keyif ve eğlence getirecek mevzulara odaklanmak kendini daha iyi tanımana vesile olacak. Bugün kendine odaklanmak daha kolay olabilir. 

Sağlık

Bugün egzersize özen göstermelisin. Eğer egzersizler seni sıkıyorsa o zaman sevdiğin birisini yanına dahil etmelisin. Hem eğlenerek hem de bol bol hareket ederek enerjini yenileyebilirsin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiyi mutlu etmek için kendi mutluluğundan vazgeçmemelisin bugün. Sadece onun keyfi için kendinden ödün vermemeli ve ilişkileri dengede tutmalısın. 

Para

Bazı planlar hakkında çok fazla konuşma ve harekete geçmeme seni sıkabilir. Bugün kendi adımlarını atmak isteyebilirsin. Parasal konularda sadece kendine güvenmen daha iyi olabilir bugün.

28 Eylül 2023 perşembe-Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Etrafındaki insanlarla aranda fikir ayrılıkları olabilir. Ancak yapıcı olmak ve herkesin fikrine saygılı olmak önemli olacak. Sadece aranızda daha sağlıklı sınırlar olması için kendini biraz zorlayabilirsin bugün. 

Sağlık

Kafanı toparlamak ve kendine vakit ayırmak stresin getirdiği sıkıntıları üstünden atmanı kolaylaştıracak. Bu sıkıntıları üstünden attıkça hem zihinsel hem de bedensel sağlığın daha iyiye gidecek. O yüzden bugün kendine vakit ayırabilmelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile aranda daha güzel bir iletişim olabilir. Muhabbetinizin artması duygularınızı daha iyi ifade etmenize vesile olabilir. O yüzden bugün iletişim kanallarınızı açık tutmalısınız. 

Para

Maddi konularda güzel gelişmeler elde etmek için çevrendekilerin desteğini alman gerekebilir. Fikirlerini etrafındakilerle paylaşarak daha iyi yol kat edebilirsin. O yüzden paylaşmaktan korkmamalısın bugün.

28 Eylül 2023 perşembe-Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Etrafındaki insanlar seni biraz fazlaca eleştirebilir bugün. Bunun sebebi de o insanlara bu fırsatı vermen olabilir. O yüzden insanlarla sağlıklı sınırlar çizmek bugün senin için önemli olabilir.. 

Sağlık

Bugün daha aktif olmak sana iyi gelebilir. Egzersizleri artırmak ve genel olarak gün içerisinde daha fazla hareket etmek kan dolaşımın için iyi bir etki sağlayabilir. O yüzden hareket konularına özen göstermelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi fazla zorlamamak senin için daha iyi olabilir. Aranızda sağlıklı sınırlar olması ve muhabbetin dozunu ayarlamanız her ikiniz için de iyi olacak. Birbirinize fazla odaklanmamalısınız bugün. 

Para

Bugün kendini yeterince üretken hissetmeyebilirsin. Ancak daha önceden attığın adımların işlemesi için kendine fırsat tanıman gerekecek. Parasal konularda sürekli ve düzenli hareketler sana daha iyi getiriler sağlayabilir bugün.

28 Eylül 2023 perşembe-Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Yaratıcı düşünceler ve farklı konular gündeminde olabilir bugün. Bu konularda parasal harcamalar yapmadığın sürece daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Bazı şeyleri keşfetmek ve daha keyifli konulara odaklanmak enerjini yenileyecek. 

Sağlık

Dış görünüşüne özen göstererek kendini daha iyi hissedebilirsin bugün. Kişisel bakım ve hijyen konuları sağlığın için güzel adımlar atmana vesile olabilir. Hem mikroplardan arınmak hem de aynadaki insanla barışmak iyi etkiler çekecek hayatına. 

Aşk

Yeni insanlarla tanışman olası bugün. Farklı ortamlara girmek ve flörte açık olmak aşk konularında sana güzel etkiler sağlayabilir. Yeni insanlarla muhabbet etmek kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir bugün. 

Para

Bugün maddi konulardaki iletişimine dikkat etmelisin. Yazılı iletişim senin için daha iyi olabilir. Bazı şeylerin yazıda kalması ileride parasal konularda anlaşmazlığa düşmeni engelleyebilir.

28 Eylül 2023 perşembe-Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün kendinden emin olmak senin için zor olabilir. Alacağın kararlar için on kere düşünmek veya bir şeyi etrafındaki insanlara defalarca kez sormak isteyebilirsin. Bu negatif enerjiyi üstünde tutmamak için kendine dikkat etmen gerekecek. 

Sağlık

Çok fazla hareket vücudunun gereksiz yere yorulmasına sebep olabilir. Bugün vücudunu dinlendirmek için kendine zaman ayırmalısın. Vücudunun dengesini korumak ve bünyeni kuvvetlendirmek için kendine zaman ayırman daha iyi gelebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki uyumun ve dengenin bozulabileceği bir gün. Aranızda yaşanabilecek durumları engellemek veya önüne geçmek yerine bazı şeyleri oluruna bırakmak iki taraf için de iyi olabilir. Bugün birbirinize ters düşmekten korkmamalısınız. 

Para

Parasal konularda alacağın kararlarda sevdiğin kişilerin desteğini alman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanların fikrine göre bazı kararlarını gözden geçirmen ileride gereksiz masraflara girmeni engelleyebilir.

28 Eylül 2023 perşembe-Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün maddi konularda dikkat gerektiren konulara özen göstermelisin. Kağıt işlerine özen göstererek ne yazıldığını dikkatle okuman ileride gereksiz masraflara girmeni engelleyebilir. Yapacağın harcamalarda özenli davranmalısın. 

Sağlık

Duygusal dengeni sağlamak, fiziksel kuvvet kadar önemli olabilir bugün. Kendini daha iyi ifade etmek stresi azaltmanda faydalı olacak. O yüzden bugün stres kaynağı konulara odaklanabilir ve onlarla yüzleşebilirsin. 

Aşk

Bugün aşk konularında bazı şeyler daha fazla dikkatini çekebilir. Daha önce dikkatini çekmeyen kişilere farklı bir gözle bakabilirsin. Sana gösterilen ilginin farkına daha hızlı varabilirsin bugün. 

Para

Bugün sorumluluklarını halletmen daha önemli olabilir. Hayallere dalmak veya keyfine göre para harcamak yerine senin için önemli olan konulara vakit ayırmak ve paranı bu konulara harcamak daha iyi olabilir.

28 Eylül 2023 perşembe-Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

İş ve kariyer konularında güzel başarılar seni bekliyor olacak. Kendi isteklerine ve hedeflerine odaklanmak güzel başarıları kapına getirecek. Sevdiğin insanlarla bu konularda kutlama yapabilir ve tebrikleri kabul edebilirsin. 

Sağlık

Vücuduna iyi gelmeyen gıdaları kesmen gerekebilir. Yediklerine dikkat etmen ve hareketlerine özen göstermen vücudunda daha rahat olmanı sağlayabilir. Rahat nefes almak ve kendini yormamak bugün önemli olacak. Bunların bir yolu yediklerine dikkat etmek ise bir diğeri de hareketlerini sıklaştırmak olabilir bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile güzel bir yemek aranızda daha güzel bir muhabbet oluşmasına vesile olabilir. Hem ruhunuzu hem de bedeninizi beslemek ikinize de iyi bir enerji sağlayacak. Bugün birlikte yemek yemeniz size daha iyi gelebilir. 

Para

Maddi konularda iyi şeylere odaklanmak senin için öncelik olabilir. Bu güzel önceliklere etrafındaki insanları dahil etmemen gerekebilir. Parasal konularda kendine göre hareket etmelisin bugün.