Burçlar

29 Aralık Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

29 Aralık Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Bugün 29 Aralık Salı 2020 Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 28 Aralık Pazartesi 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 29 Aralık Salı 2020

29 Aralık Salı 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Eğer hayatında aşk anlamında kimse yoksa bugün farklı bir insan ile karşılaşman olası. Bu aşkı çok da uzaklarda aramamalısın. Bazı konulara farklı bir bakış açısıyla bakmak aşk konusunda da seni şaşırtabilir.

Sağlık

İçinde bulunduğun ortamları sadeleştirmek ve gereksiz kalabalıkları ortadan kaldırmak iyi gelebilir. Bu durum hem insanlar hem de eşyalar için geçerli olacak. Ortalığı toplamak ve kendine yer açmak zihinsel olarak daha iyi hissetmeni sağlayabilir. 

Aşk

Aşk konularında çok büyük değişimlere gitmene ve farklı ortamlara girmene gerek kalmayabilir bugün. Bazı gelişmeleri yanı başında yaşayabilirsin. Aşk konularına daha farklı bakman yeterli olacak. 

Para

Bugün maddi konularda kendini biraz sıkabilirsin. Bazı şeyleri yoluna koymak için daha rahat kararlar alman gerekecek. Parasal olarak kendi fikirlerine daha fazla güvenmelisin bugün.

29 Aralık Salı 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Sıkıcı konulara odaklanmak aslında o kadar da sıkıcı olmayabilir bugün. Günlük işlerini halletmeye odaklanırken daha farklı bir keyif görebilirsin bu işte. Bazı konulara bakış açını değiştireceğin bir gündesin.

.

Sağlık

Daha fazla yeşil sebze tüketmek sana daha iyi gelebilir. Tükettiğin gıdaların sağlıklı olması ve vitaminlerle dolu olması senin için önemli olacak. Bugün yediklerine dikkat etmelisin. 

Aşk

Eğer kalabalık bir ortama girmen gerekiyorsa surat asmak yerine olaya keyifli tarafından bakman gerekebilir. Her ne kadar etrafında yeni yüzler görmek istemesen de bugün aşk seni bu farklı ortamda bulabilir. 

Para

Maddi konularda kafan daha rahat olacak bugün. O yüzden bu güzel rahatlığı, farklı şeylere odaklanarak kullanabilirsin. Parasal olarak içinin rahat edeceği ve rahat para harcayacağın bir gün olacak.

29 Aralık Salı 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün etrafındaki insanlara farklı bir gözle bakabileceksin. Hem hayatına yeni girecek insanlara hem de eski dostlarına daha fazla özen göstereceksin. Bazı konularda iletişimini kuvvetlendirmek için ekstra çaba göstermen olası.

Sağlık

Hislerini doğru ifade etmek ve düzgün iletişimler kurmak zihinsel olarak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Zihnini boşaltmak ve stres kaynağını azaltmak sağlığında çok daha iyi bir etki bırakabilir bugün. 

Aşk

Aşk konusunda karmaşık düşüncelerin olacak bugün. Hem sevdiğin kişiyle keyifli vakitler geçirmek isteyeceksin hem de bu kişiyle aranızdaki sıkıntıları çözmek… Bazı şeyleri oluruna bırakmak daha iyi olabilir. 

Para

Bugün insanlarla arandaki iletişimi kuvvetli tutmalısın. Gereksiz yanlış anlaşılmalarda kaybolmak yerine bazı bilgileri iki kere kontrol etmek hem insan ilişkilerinde hem de maddi durumlarda sana güzel bir durum sağlayabilir.

29 Aralık Salı 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Sevdiğin kişilerle evde güzel vakitler geçirebilirsin bugün. Misafir ağırlamak ve sevdiğin kişilerin sohbetleri seni mutlu edecek. Bugün insanlarla aranda daha farklı bir iletişim baş gösterebilir.

Sağlık

Bugün şeker ile arana bir mesafe koyman gerekecek. Şeker tüketiminde aşırıya kaçabilirsin. Bu durumun önüne geçmek ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmak için kendini biraz zorlaman gerekebilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında pozitif olmak, sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti daha iyi bir noktaya taşımanı sağlayabilir. Olaylara negatif yaklaşmamalı ve aşk konularında yapıcı olmalısın bugün. 

Para

Eğer maddi olarak bir sıkıntı içerisindeysen bu durumdan kurtulmak için pratik davranman gerekecek. Hemen en derine inmemeli, basit sonuçlara odaklanmalısın bugün. Biraz daha hızlı ve pratik olmak parasal olarak daha iyi gelebilir.

29 Aralık Salı 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

enel

Bugün farklı bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişi aşk konularında seni çok etkileyebilir. Eğer hayatında kimse yoksa bugün girebileceğin sosyal ortamlar sana beklemediğin bir romantizm katacak. Etkilere açık olmalısın.

Sağlık

Sağlıklı beslenme konuları bugün senin için önemli olabilir. Ne yediğine dikkat ederek hem kilonu kontrol edebilir hem de gün içerisinde enerjinin düşmemesini sağlayabilirsin. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki iletişim biraz daha artabilir. Her ikiniz için de önemli olan bir konuda fikir birliğine varmanız sizi biraz daha bir araya getirecek. Aşk ve ilişkiler konusunda iletişim önemli olabilir bugün. 

Para

Ani isteklerle masraflar yapmak yerine daha tutumlu olman gerekecek bugün. Parasal olarak daha dikkatli davranmak ileride daha iyi kararlar almanı da etkileyebilir. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısın.

29 Aralık Salı 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Yeni konulara odaklanman daha kolay olabilir bugün. Farklı projeler, yeni bilgiler ve insanlarla daha farklı konularda konuşman sana bambaşka bir kapı açacak. Kendini yeni şeyler öğrenmeye açmalısın bugün. Ancak büyük sonuçlar almak için zamana ihtiyacın olacak.

Sağlık

Duygusal gerilimleri azaltmak ve zihnini boşaltmak bugün daha önemli olabilir senin için. Kendini daha iyi hissetmek adına biraz daha stres ve iletişim konularına odaklanman gerekecek. 

Aşk

Aşk konularında bazı şeyleri oluruna bırakmak senin için daha iyi sonuçlar getirebilir. Bazı konularda olduğu gibi davranmak, planlı programlı hareket etmekten daha keyifli gelecek sana. 

Para

Emeklerinin karşılığını almak için aceleci olmaman gerekecek. Hemen bugün bir sonuç görmen mümkün olmasa da emeklerinin karşılığını zamanla alabileceksin. Sabırlı olmak şart olabilir bugün.

29 Aralık Salı 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Düşüncelerini ve duygularını tartmak isteyeceğin bir gündesin. Zihnini boşaltmak ve keyif aldığın şeylere daha rahat odaklanmak için meditasyon gibi konulara daha fazla özen gösterebilirsin. Bugün kafanı toparlamak daha önemli olacak.

Sağlık

Eğer etrafında olan biten şeylerde bir terslik görüyorsan veya kendini olman gerektiği gibi hissetmiyorsan biraz ara vermen gerekiyor olabilir. Hem zihnini hem de bedenini gereksiz yere yormamalı ve kafanı toparlamak için biraz zaman harcamalısın. 

Aşk

Aşk konularında kendi içine kapanabilirsin bugün. Bazı durumlar için kendini yetersiz hissedebilirsin. Bu negatifliği üstünden atmak için kendine zaman tanımalı ve biraz kendinle baş başa kalmalısın. 

Para

Sadece paraya odaklanmaman gereken bir gündesin. Sosyal konulara dikkat etmen ve çevrendeki insanlarla vakit geçirmen parasal konulardan daha fazla tatmin edebilir seni. Maddi konular biraz daha bekleyebilir.

29 Aralık Salı 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün bir ayna gibi olacaksın. İnsanlar sana ne yansıtırsa sen de onlara onu yansıtacaksın. Bunun için pozitif insanlarla konuşmalı ve yapıcı davranmalısın. İnsanlarla arandaki ilişkileri kuvvetlendirmek için bu şart olabilir.

Sağlık

İçinde bulunduğun ortamı derleyip toplamak, biraz temizlik, biraz düzen sana daha iyi gelebilir. Bugün birçok konuda güzel iş planı yapabilecek ve kendini yormadan hareket edebileceksin. Bu güzel enerjiyi temizlik ve hijyen konularında kullanabilirsin. 

Aşk

Aşk konularında kendini tanımak daha önemli olabilir. Bazı konularda aceleci olmamak ve kendi iç sesini dinlemek sana daha pozitif bir enerji sağlayacak. Aşkı aceleye getirmemelisin bugün. 

Para

Etrafındaki insanlara destek olmak için kesenin ağzını açmak o kadar da mantıklı olmayabilir bugün. Parasal konularda adımlar atmadan önce iki kere düşünmeli ve etrafında para saçmamalısın bugün.

29 Aralık Salı 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Bugün insanlarla arandaki iletişimi daha kuvvetli tutmak isteyebilirsin. Bu durum bir yere kadar seni mutlu edecek. Sadece sevdiğin insanlarla aranda bir sınır olması gerektiğini unutmamalı ve parasal konuları bunlara karıştırmamalısın.

Sağlık

Kendini gergin ve hassas hissedebilirsin bugün. Durum duygusal gerilimlerden kaynaklanıyor olabilir. Kendi hayatına odaklanmak ve keyifli kararlar almak için stresten uzak durmalı ve meditasyon gibi konulara odaklanmalısın bugün. 

Aşk

Bugün ilgi çekmek hoşuna gidecek. Sevdiğin insanın bakışlarını üstünde hissetmen kendini çok daha iyi hissetmene vesile olabilir. Aşk konusunda cesur olacağın ve adından bahsettireceğin bir gündesin. 

Para

Arkadaşlığı iş ile karıştırmamalısın bugün. Gereksiz yere gerginlikler yaşamak ve para yüzünden tartışmak olası. O yüzden sevdiğin insanlarla maddi konular konusunda bazı sınırlar koyman gerekebilir.

29 Aralık Salı 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Yeni bir iş mevzusu gündeme gelebilir. Daha farklı bir yol izlemen gerektiğini görebilirsin. İş ve kariyer konularında güzel başarılar elde edebilecek ve kendini bu alanda daha iyi ifade edebileceksin.

Sağlık

Gereksiz şeker tüketimini azaltman genel olarak daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün. Enerji seviyeni bir hizada tutmak ve büyük dalgalanmalar yaşamamak için ne kadar şekerli gıda tükettiğine dikkat etmen gerekecek. 

Aşk

Aşk konularında hızlı olmamak ve bazı şeyleri aceleye getirmemek senin işine gelebilir bugün. Karşındaki kişinin hislerini fark etmesi için ona zaman tanımak sana daha iyi gelecek. 

Para

Parasal konularda yeni araştırmalar yapmak sana iyi kazançlar getirebilir. Eğer farklı bir işe veya projeye başlayacaksan o zaman bu konularda ne elde edebileceğini bilerek konuya girmen gerekecek.

29 Aralık Salı 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Yeni bir insanın etkisi hayatında daha baskın olabilir. Aşk konularına daha fazla odaklanabilir ve karşına çıkacak olan insanı tanımaya vakit ayırabilirsin. Bugün insanlara daha farklı bakacaksın. 

Sağlık

Yoga ve meditasyon gibi konulara özen göstermek sana daha iyi gelebilir. Sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için hem duygusal hem de bedensel bütünlüğünü sağlaman gerekecek. Denge ve uyum senin için önemli olacak bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile senin için önemli olan bir konuda daha da paylaşımcı olabilirsin. Bazı konularda ortaklaşa fikirler üretmek ve yeni kararlar almak ilişkinize daha güzel etkiler sağlayacak. Aşk konusunda muhabbet güzel bir şekilde artacak bugün. 

Para

Bugün iş sözleşmeleri gibi konulara özen göstermen gerekecek. Neye imza attığına, neye odaklandığına dikkat etmelisin. Gereksiz yere parasal sıkıntılar yaşamamak için iki kere düşünmeden hareket etmemelisin bugün.

29 Aralık Salı 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Hayallere dalmak senin için daha kolay olabilir bugün. Bazı konularda daha farklı fikirler yürütebilir ve ilham alabilirsin. Sadece bu hayalleri gerçekleştirmek için biraz daha pratik davranman gerekecek.

Sağlık

Vücudunun esnekliğini artırman gereken bir gündesin. Kaslarında biriken gerginliği atmak ve hareket kabiliyetini artırmak için yoga ve esneme hareketleri tam sana göre olabilir. 

Aşk

Aşk konularında ilgini çeken kişinin hayatını kendi kafandan yazmak yerine o kişiyi yakından tanımak için iletişimini artırman gerekebilir. Bazı şeyleri hayal dünyasında yaşamak yerine o kişiyi anlamak için ona zaman vermelisin. 

Para

Bugün maddi konularda planlamalar yapmak ve yeni fikirler üretmek sana daha iyi gelebilir. Etrafında olan bitenle gereksiz yere vakit kaybedeceğine iş ve projeler üzerinde fikir yürütmek sana daha iyi gelecek.