Burçlar

29 Nisan Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

29 Nisan Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (29 Nisan Perşembe 2021) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 29 Nisan Perşembe 2021

29 Nisan Perşembe 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Neredeyse imkansız bir durumla karşı karşıya kalıyorsunuz. Sakin olun ve hareket tarzınızı iyice planlayın. Sorunlardan kaçınmaya çalışmayın; bunun yerine zor görevlerle yüzleşin.

29 Nisan Perşembe 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Finansal risklerden kaçının ve güvenli bir şekilde oynayın. Yatırım yapmayın ya da riskli olan pazarlıkları kabul etmeyin, ama zaman ayırın. Bugünün takımyıldızı basit olduğunu düşündüğünüz finansal projelerin kusurlarını gösterebilir.

29 Nisan Perşembe 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Vücudunuzdan gelen uyarı sinyallerine dayanarak, normalden daha stresli olduğunuzu fark edeceksiniz. Yoğun günlük programınızda kısa süre de dinlenin.

29 Nisan Perşembe 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Ailenizle mutlu saatler geçiriyorsunuz ve onlarla daha da fazla birlikte olmak istiyorsunuz. Kendinizi güçlü ve dünyayla uyum içinde hissediyorsunuz. Yakın arkadaşlarla yapacağınız bir toplantı çok teşvik edici olacak.

29 Nisan Perşembe 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Bugün paranın söz konusu olduğu durumlarda çok şey olabilir. Daha önce temkinli olduğunuz riskli projelere yatırım yapmak için iyi bir zaman. Sağduyunuzu kullanın, çünkü olumlu koşullara rağmen hiçbir şey kendi başına

29 Nisan Perşembe 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Ne olursa olsun, kendinizi verimli, güçlü, akıllı ve seksi olarak göstermek isteyeceksiniz. Bu anlaşılabilir bir arzu, ancak çözmeniz gereken problemler kısıtlanmış hissetmenize yol açabilir. 

29 Nisan Perşembe 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Kendinizi beğenmenin başkalarına zarar vermemesine veya düşman oluşturmamasına dikkat edin. Arkadaşlarınız ve aileniz size karşı çok sabırlı. Çok ileri giderseniz, ilişkileriniz çok büyük darbe alabilir.

29 Nisan Perşembe 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Günlük zorluklarla ve hayatın stresleriyle baş etmek size fazla geliyor. Vücudunuza iyileşmesi için gereken zamanı vermeniz gerekir. Kendinize bir masaj ya da sauna rezervasyonu yaptırmak daha canlı hissetmenizi sağlayacak.

29 Nisan Perşembe 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

İlişkinizde fırtına gibi görünen bir değişim rüzgarı varmış gibi görünüyor. Havayı temizleyen bir fırtına da olabilir, ancak aranızdaki herhangi bir gerilimi de artırabilir. Bu size bağlı.

29 Nisan Perşembe 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Arkadaşlarınızla zor zamanlar geçiriyorsunuz. Bu karşılıklı hayal kırıklığı hissine bir son verin, kendinize karşı dürüst olun ve bazı noktalardan ödün vermeyi düşünün.

29 Nisan Perşembe 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Bir şeyi açıklığa kavuşturmak için konuşmak ve sakince iletişim kurmak en büyük yardımdır. Bugünkü olumsuz atmosferi, çatışmaları kalıcı olarak çözme fırsatı olarak görün.

29 Nisan Perşembe 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Egzersiz yapmak veya vücudunuzu gereksiz yere strese sokmak için kendinizi zorlamayın. Enerjinizi boşa harcamayın.En erjinizi akıllıca kullanın, kendinize sakin ve size özel bir dinlenme vahası yaratın.