Burçlar

3 Şubat Çarşamba 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

3 Şubat Çarşamba 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 3 Şubat Çarşamba 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 3 Şubat Çarşamba 2021

3 Şubat Çarşamba 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

sabah saatlerinde sosyal ortamlarındaki gelişmeler ani kararlar almanı ya da beklenmedik bir şekilde harekete geçmeni gerektirebilir, çıkar çatışmaları yaşayabilirsin. Öğleden sonra ise bireysel hak ve özgürlüklerinle ilgili konular ön plana çıkacak. Arkadaş çevrenle fikir alış verişlerine girebilirsin.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

aynı görüşü paylaştığın kişi ve gruplarla aranda çatışmalar yaşanabilir, işlerin istediğin gibi ilerlemeyebilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde güç ve motivasyon kazanabilirsin. Aile bireyleriyle bir araya gelebilir, açık havada zaman geçirebilir, biraz daha bağımsız hareket edebilirsin.

3 Şubat Çarşamba 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

günün ilk bölümünde finansal konularda kontrolün dışında gelişecek durumlarla uğraşabilirsin. Arkadaşlarınla beraber olmak ya da hedeflerin doğrultusunda hareket etmek isterken, borç alacak dengeni hesaplayamayabilirsin. Öğleden sonra ise sosyal medyada bol bol paylaşımda bulunabilirsin.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

evlilik, ortaklık ya da iş birlikleri sabah saatlerinde gerginliğe neden olabilir, kendini çıkar çatışmaları içinde bulabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde ise değişen dinamiklerle paylaşımların maddi manevi tarafına yönelebilirsin. Beklentilerinin yerine gelebilmesi için ilkeli hareket etmen gerekebilir

3 Şubat Çarşamba 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

sabah saatlerinde işlerin yoğunluğu seni yorabilir ve sorumluluk paylaşımından kaynaklanan çatışmalar yaşanabilir. Öğleden sonra karşıt burcuna geçecek olan Ay ile ilişkilerin ve iş birliklerinin seni daha fazla meşgul edeceği veya farkındalık kazandıracağı bir sürece giriyorsun.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

günün ilk bölümünde çocuklara, yatırımlara veya aileye dair konulardaki sorumlulukların artabilir, finansal ortaklıklarda çıkar çatışmaları yaşanabilir. Ancak öğleden sonra işe ve çalışma hayatına dair konular daha fazla önem kazanacaktır. Zamanını kendine ayırmak yerine çevrendekilere yardımcı olabilirsin.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

bugün ailenin ve evin sorumluluklarının paylaşımında sorunlar yaşayabilir, karşındakilerle ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Fakat sonrasında yaşamdan daha fazla keyif almaya başlayabilir, aşk, hobiler ve çocuklarını ilgilendiren alanlarda girişimlerde bulunabilirsin.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

 güne iletişim sorunları ve çevrendekilerle çatışma yaşayarak başlayabilirsin. Kendi istek ve taleplerini kabul ettirme çabaların gerilime yol açabilir. Sonrasında zamanını evinde geçirmek isteyebilir, biraz dinlenmek isteyebilirsin. Ancak misafir ağırlaman ya da misafirliğe gitmen gerekebilir.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

sabah saatlerinde finansal konular seni bir yandan sorumluluk altına alırken bir yandan da keyiflerinden ödün vermeye zorlayabilir. Hobilerin ve sevdiklerin için yapacağın harcamalarda dikkatli olmalısın. Öğleden sonra sana yeni farkındalıklar kazandıracak gelişmelere açık olacaksın.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

 bugün aile ilişkilerinde çekişmeler gündemde olabilir. Bütün kararları kendin almak isterken muhalefetle karşılaşman çatışmalara yol açabilir, gayrimenkul alım satımı gibi konularda çıkar çatışmaları yaşanabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde maddi manevi değerlerini ilgilendiren konularda değerlendirmeler yapabilirsin.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

 her ne kadar güne moralsiz ve kontrolün altında olmayan gelişmeler eşliğinde başlasan da öğleden sonra burcuna geçecek olan Ay’la birlikte kendi istek ve hedeflerine odaklanabileceksin. Yaşamınla ilgili değerlendirmeler yapabileceğin bir gündesin.

3 Şubat Çarşamba 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

sabah saatlerinde gruplar, arkadaşlar ve sosyal ortamlar seni meşgul edebilir, uğraşlarına para ayırmanın çabasına girebilir, çevrendekilerle çıkar çatışmaları yaşayabilirsin. Öğleden sonra ise iç dünyana döneceğin ve hedeflerini sorgulayacağın olaylarla karşılaşabilirsin.