Burçlar

30 Aralık 2021 Perşembe için Günlük Burç Yorumları analizi

30 Aralık 2021

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 30 Aralık 2021 Perşembe ) yorumlarına bakalım.

30 Aralık 2021

Sevgili Koç; güne hevesle başlayabilir, hayata iyimser gözlerle bakabilirsin. Fakat ufak tefek ertelemeler ve engellerle karşılaşman hayal kırıklığına yol açabilir. Büyük beklentiler içine girmeden; uzun yolculuklar ya da yüksek eğitimle ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Önümüzde ki günlerde kendini daha rahat ifade etmen mümkündür.

Sevgili Boğa; bugün finansal konularla ilgili attığın adımlarda beklentilerini fazla yüksek tutmamalısın. Yaptığın işlerden elde ettiğin kazanç seni hayal kırıklığına uğratabilir, hedeflerini gerçekleştirmek için yeterli gelire sahip olamayabilirsin. Fakat ekonomik durumunda farklılık yaratacak anlaşma ve sözleşmelerin arttığı bir dönemdesin.

Sevgili İkizler; yönetici gezegenin Merkür’ün burcunda hareket etmeye başlamasıyla hayatın daha fazla hız ve enerji kazanabilir. Bugün ise tek başına hareket etmekte zorlanacağından, iş birliklerine yönelebilirsin. Ancak iş ve sosyal yaşamındaki hedeflere varmak için attığın adımlarda karşındakilerden beklediğin desteği bulamayabilirsin.

Sevgili Yengeç; oldukça hareketli ve karmaşık bir gün geçirebilirsin. Bir yandan iyimser hislerle dolu olmana rağmen bir yandan da çalışma arkadaşlarınla, fikir ayrılıklarına düşebilir, beklediğin desteği bulamayabilirsin. Önümüzdeki günlerde iletişim kurmakta ve kendini ifade etmekte zorlanabilirsin.

Sevgili Aslan; yaşamdan daha fazla keyif alabileceğin, hayata iyimser gözlerle bakabileceğin bir gündesin. Romantik ilişkilerde cesur ve atak olabilirsin fakat maddi ve manevi paylaşımlarda beklentilerinin karşılanmamasından dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Yine de sosyal çevrenle iyi ilişkilerin olacağı bir dönemdesin.

Sevgili Başak; senin de yönetici gezegenin olan Merkür’ün çok güçlü olduğu İkizler burcuna geçmesiyle birlikte toplumsal alanda daha fazla söz sahibi olabilir, hem kariyerine hem de sosyal yaşamına katkıda bulunacak gelişmeler yaşayabilirsin. Ancak bugün iki ileri bir geri hareket edebilir, beklediğin ilerlemeyi kaydedemeyebilirsin.

Sevgili Terazi;  iletişim trafiğin hızlanabilir, yakın çevrenle sürekli diyalog halinde olabilirsin. Birden gelişen yolculuk ya da eğitim fırsatları karşısında hevesle harekete geçebilirsin fakat işlerini organize edememen ertelemelere yol açabilir. Sosyal medyada çok aktif olacağın bu süreçte söylemlerine dikkat etmelisin.

Sevgili Akrep; enerjini daha fazla gelir elde etmek için kullanabilirsin fakat sevdiklerin ve keyiflerin için yaptığın harcamalar bir düzen tutturmanı zorlaştırabilir. Alış verişlerinde değerinden fazla ödeme yaparak yanılabilirsin. Önümüzdeki günlerde komisyon, prim, faiz gibi gelirlerinde artış olabilir.

Sevgili Yay; dün burcunda gerçekleşen dolunayın ardından bugün kendini ifade edebilir yaşamına dair önemli kararlar alabilirsin ancak fırsatları değerlendirmek için attığın adımların engellenmesi hayal kırıklığına neden olabilir. Merkür’ün karşıt burcuna geçmesiyle, karşı tarafı daha fazla dinlemen gerektiğini görebilirsin.

Sevgili Oğlak; yalnız kalarak karşına çıkan fırsatları değerlendirebilir, hevesle harekete geçmeden önce biraz düşünmek ve kararlarını netleştirmek isteyebilirsin. Gerçi aldığın haberler kafanın karışmasına ve hayal kırıklığına neden olabilir. Önümüzdeki günlerde akrabalarınla iletişimin artabilir.

Sevgili Kova; güne keyifli ve enerjik bir ruh haliyle başlayabilirsin. Fakat ekonomik konularla ilgili girişimlerinde yaşanan ertelemeler ve belirsizlikler hayal kırıklığına yol açabilir. Ancak yine de yaşamdan daha fazla keyif alıp, sosyalleşebileceğin ve paylaşımlarda bulunabileceğin bir dönemdesin.

Sevgili Balık; iş ve sosyal hayatında aktif rol oynayabilir, her yere birden yetişmeye çalışabilirsin. Hedeflerine varmak için attığın adımlar, kararsızlığa düşmenden dolayı ertelenebilir. Önümüzdeki günlerde aile içi iletişimin artabilir, sık sık misafirliğe gidebilir ya da misafir ağırlayabilirsin.