Burçlar

4 Kasım çarşamba 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Günlük Burç Yorumları analizi
Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 4 Kasım çarşamba 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 4 Kasım çarşamba 2020

4 Kasım çarşamba 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Etrafında olan biten her şeyin sana karşı bir komplo olduğunu düşünmemelisin bugün. Her şeyin merkezine kendini koymamalı ve insanlara daha anlayışlı yaklaşmalısın. Bugün kendi düşüncelerine dikkat etmen gerekecek. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmek ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmak bugün sana daha iyi gelebilir. Vücuduna yaramayan gıdaları kesmek ve bol vitamin içeren besinleri tüketmek enerjini yenilemeni sağlayacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranda bazı fikir ayrılıkları olabilir. Ancak kendi fikrinizi savunmak ve diğer her şeyi görmezden gelmek yerine yapıcı olmalı ve onun fikrini anlamaya çalışmalısın. Bu konularda ne kadar yapıcı olursan aranız o kadar iyi olacak bugün. 

Para

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmeye çok yaklaşmış olabilirsin. Kendine güvenerek atacağın adımlar seni paraya daha fazla yaklaştıracak. Bu konularda kendini daha rahat hissetmenin vakti gelmiş olabilir.

4 Kasım çarşamba 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Çevrende bir denge ve uyum yakalamak için farklı davranman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanlara uyum sağlamak ve olduğundan farklı davranmak seni biraz yoracak. Ancak farklı bakış açılarına kendini açtıkça daha fazla şey öğrenebileceksin. 

Sağlık

Zihinsel yorgunluklar ve strese karşı önlemini alman gerekebilir. Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes alıp vermek sana daha iyi gelecek. Kendini daha iyi hissetmek için nefes egzersizlerine odaklanmalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir. İkiniz de aynı şeyi istemenize rağmen birbirinizi farklı bir şekilde ifade ediyor olabilirsiniz. Gereksiz yanlış anlaşılmaların önüne geçmen gerekecek. 

Para

Bugün emeklerinin karşılığını almak senin için kolaylaşabilir. Kendine koyacağın hedeflere ulaşmak kolaylaşacak. Kendine biraz para ayırmak seni daha da mutlu edebilir bugün.

4 Kasım çarşamba 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Seni biraz zorlayacak konulara odaklanman gerekebilir bugün. Rahata alıştıysan bugün bu rahat sarsılabilir! Seni daha farklı düşünmeye itecek, daha farklı ortamlara sokacak veya farklı şeyler yaptıracak konularla vakit geçirebilirsin. 

Sağlık

Kendine zaman ayırmak ve egzersiz konularına odaklanmak hem zihnini boşaltmaya hem de kaslarını çalıştırmaya yarayacak. Kafanı toparlamak için kendine zaman tanımak ve bu zaman içerisinde egzersize yönelmek daha iyi olabilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile farklı ortamlara girebilir veya farklı konularda konuşabilirsin. Her zamankinden farklı olana dikkatin artacak bugün. Eğer bir ilişkin yoksa ilgini çekecek olan kişi çok farklı bir çevreden olabilir bugün. 

Para

Maddi konularda kendini fazla yormamalısın bugün. Gereksiz masraflardan uzak durmak ve geleceği düşünerek adım atmak sana daha iyi gelebilir. Sahip olduklarınla mutlu olman gereken bir gün bugün.

4 Kasım çarşamba 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

İnsan ilişkilerinde daha farklı düşünmene vesile olacak yeni kişilerle tanışabilirsin bugün. Özellikle ilişkiler konusunda nasıl hareket etmen gerektiğine dair sana fikir verenler olabilir. Bu durum bakış açını genişletmene vesile olacak bugün. 

Sağlık

Sevdiğin yemekleri yemek ve bol bol gülmek de stresin etkilerini azaltmana vesile olabilir bugün. Keyif aldığın şeylere odaklanmak sağlığına daha iyi etkiler sunacak. O yüzden sadece ‘sağlıklı’ olan şeylere odaklanmamalısın. 

Aşk

Eğer seni mutlu etmeyen bir ilişki içerisindeysen bu ilişkiyi bitirmek için yeterli ilhamı ve desteği bulabilirsin bugün. Değişmeyen bazı mutsuzlukları sonlandırmak bugün sana düşebilir. O yüzden kararlarını dikkatlice almalısın. 

Para

Cömert olmak için güzel bir fırsatın olabilir. Gereksiz yere para harcamak ile etrafındaki insanlara karşı cömert olma arasındaki farkı görebilir ve insanlarla daha iyi anlaşabilirsin bugün.

4 Kasım çarşamba 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Hayatında esnekliğe fırsat tanıman gerekecek. Bu esneklik daha rahat kararlar almana vesile olmalı. Kendin için daha rahat hareket etmek daha güzel enerjilere kendini açmana vesile olabilir bugün. 

Sağlık

Duygusal olarak kendini kuvvetli hissetmen için meditasyon ve yoga gibi konulara özen göstermen gerekebilir. Sadece bedensel değil, zihinsel sağlığına da özen gösterme vakti gelmiş olabilir. Enerjini iyi değerlendirmelisin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim biraz gerilebilir bugün. Ancak bu gerginlik üstesinden gelinemez bir hale gelmeyecek. Uyumlu ve yapıcı tavrın ile karşındaki insanı daha iyi anlayacak ve ona daha fazla özen gösterebileceksin bugün. 

Para

Maddi konularda kendini daha iyi hissedeceğin bir gündesin. Parasal açıdan fikirlerini daha rahat ifade edebilecek ve kendin için güzel tercihler yapabileceksin. Kendin için para harcamaktan kaçınmamalısın bugün.

4 Kasım çarşamba 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Daha sonradan hissedeceğin önemli bir değişimin temellerini bugünden atabilirsin. Gerek kendi hareketlerinde gerekse insan ilişkilerinde farklı bir yol izlemek ileride sana çok daha büyük ve güzel değişimler oluşturacak. O yüzden bugün ufak adımlar atmaktan çekinmemelisin. 

Sağlık

Farklı yemekler yapmak ve yeni tarifler denemek bugün sana daha iyi gelebilir. Daha geniş çaplı bir beslenme programı ayarlamak ileride kendini daha sağlıklı hissetmene vesile olacak. O yüzden bugünden itibaren mutfak işlerine daha fazla özen göstermelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişiye daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsin bugün. Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir insan ile muhabbet etmen de olası. Dikkatini karşındaki insana vermek kolaylaşacak. Ve bu sayede ilişkiler konusunda güzel adımlar atabileceksin. 

Para

Etrafındaki insanların neler düşündüğünü anlamaya çalışarak vakit kaybetmemelisin bugün. Maddi konularda kendi isteklerine ve kararlarına öncelik vermek daha iyi olabilir. Parasal açıdan etrafındaki insanlarla arana bir sınır çekmelisin.

4 Kasım çarşamba 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Aşk ve iş hayatında yeni ve güzel gelişmeler yaşamaya başlayacağın bir döneme girmek üzeresin. Bu güzel enerjileri hayatına sokmak için biraz analiz yapman gerekebilir. Hayatında nelerin değişmesini istediğini dikkatle gözlemlemelisin bugün. 

Sağlık

Yeni bir egzersize başlamak ve farklı şeyler denemek senin için daha kolay olacak bugün. Enerjinin yüksek olacağı bir gündesin. Bu enerjiyi sağlığını düşünerek harcamak sana çok ama çok daha iyi gelecek. 

Aşk

Sevdiğin kişiyle aranda biriken ve bugüne kadar konuşmaktan çekindiğiniz önemli konular varsa bugün bu mevzulara dalabilirsiniz. Bazı konuların gündeme gelmesi ve aranızda dürüstlük oluşması size daha iyi gelebilir. 

Para

Maddi konularda fikirlerini kendine saklaman daha iyi olabilir bugün. Senden fazlaca ilham alarak işine taş koyanlar olabilir. Kendine olan güveninle hareket etmek ve işini kendine saklamak daha iyi olacak.

4 Kasım çarşamba 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün iş ve parasal konulara daha fazla odaklanabilirsin. Başarı ve kariyer konularında daha rahat hareket edebileceksin. Bunun etkisi de sana güzel bir şekilde yansıyacak. Bol bol telefon konuşması yapabileceğin ve insanlarla iletişim kuracağın bir gün seni bekliyor. 

Sağlık

Bünyeni kuvvetlendirmek ve bağışıklık sistemine özen göstermek sana daha iyi gelebilir. Mikroplara karşı önlem almalı ve gribe karşı dikkatli olmalısın. Bünyeni sağlam tutman önemli olacak senin için. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile sosyal ortamlara girebilirsin bugün. Sadece baş başa vakit geçirmek yerine sevdiğiniz insanlarla daha fazla görüşmek size daha iyi gelecek. Çevrenizle güzel vakitler geçirmek sizin aranızdaki uyumu da artırabilir. 

Para

Bugün parasal konularda ufak tefek sürprizlerle karşılaşabilirsin. Ancak bu sürprizler seni germeyecek. Aksine çok mutlu edecek. O yüzden algılarını açık tutmalı ve etrafında olan bitene dikkat etmelisin.

4 Kasım çarşamba 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Farklı şeylere odaklanmak, yeni konulardan ilham almak ve bazı işlerde gidişatı değiştirmek dikkatini çekebilir bugün. Farklılık ve yenilik önceliğin olacak. Bu önceliğe göre bazı şeyleri değiştirmen seni biraz yorabilir. 

Sağlık

Rahatlamak ve evinde vakit geçirmek sağlığını daha iyi bir hale taşımak için gerekli olan bir şey olabilir. Yorgunluklara karşı dikkatli olmak ve bünyeni kuvvetlendirmek için kendine zaman ayırmalı ve dinlenebilmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile derin mevzular konuşabilirsiniz bugün. Bir süredir içini sıkan mevzuları gündeme getirmek için bir şansın olacak. Bu iletişimi kurmak ve aranızdaki anlayışı sağlamlaştırmak sizi mutlu edecek bugün. 

Para

Harcamalara dikkat etmeli ve özellikle de faturaları dikkatle incelemelisin bugün. Gözden kaçırmaya meyilli olduğun masraflar için özen göstermen gerekecek. Kenarda köşede masraf biriktirmemelisin.

4 Kasım çarşamba 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Bugün evde sakin bir şekilde vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Tek başına kafanı dinlemek, daha sonrası için enerji toplamana vesile olacak. Özellikle uyku düzenine dikkat etmeli ve kendine vakit ayırarak dinlenebilmelisin. 

Sağlık

Zihinsel ve bedensel dengeyi sağlamak için özenli olmalısın bugün. Yoga gibi egzersizler hem kendini daha iyi hissetmeni hem de kaslarını çalıştırmanı sağlar. Bugün bu egzersize daha fazla dikkat verebilir ve bir şeyler öğrenmek isteyebilirsin. 

Aşk

Aşk konularında yaşadığın mevzuları güvendiğin bir arkadaşın ile paylaşmak isteyebilirsin. Sana değer veren ve iyiliğini isteyen insanlarla bu konularda konuşmak duygusal yükünü atmana vesile olabilir. 

Para

Maddi konularda daha güzel ve keyifli durumlarla karşılaşabilirsin. Ufak tefek de olsa göreceğin bazı değişimler geleceğin ile alakalı daha keyifli ve olumlu düşünmene vesile olacak. Parasal açıdan daha rahat hareket edebileceksin bugün.

4 Kasım çarşamba 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Birbiri ile tartışan iki taraf arasında hakem olman gerekebilir bugün. İki farklı düşünceyi görmeli ve orta yolu bulabilmelisin. İnsanların bazı konularda senin fikrine danışması sana daha iyi gelebilir. 

Sağlık

Egzersiz konularında yeni şeyler denemek isteyebilirsin. Sana daha iyi gelecek egzersizlere yönelmek ve bu konuda farklılığa gitmek kendini çok daha iyi hissetmene vesile olacak. Zevk alacağın egzersizleri ön planda tutabilirsin bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişinin kendi hayatında yaşadığı sıkıntılara destek olmak senin için önemli olabilir. Ondan ilgi beklemek ve her şeyi kendine çevirmek yerine ona destek olmak size daha iyi gelebilir. 

Para

İçinde bulunduğun maddi konularda daha iyi sonuçlar elde etmek için biraz çaba göstermen gerekebilir. Durumundan memnun olmak ve fazlasını aramamak sana bazı kayıplar getirebilir. O yüzden atak olmalısın bugün.

4 Kasım çarşamba 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Etrafında olan bitenin seni kontrol etmesine izin vermemelisin bugün. Yaşanan olayların kontrolünü sen ele almalısın. Bazı konuları daha rahat algılamak ve kontrol etmek, kendine olan güveni artırabilir bugün. 

Sağlık

Stres ve gerginlikleri vücudundan atmak için açık hava yürüyüşlerine çıkabilirsin bugün. Kendini daha iyi hissetmek için güzel bir egzersiz rutini oluşturmalı ve nefes egzersizlerine de özen göstermelisin. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye nasıl hissettiğini ifade etmek için iyi bir gün olacak. Ancak karşı taraftan hemen bir cevap beklememeli ve onu acele ettirmemelisin. Kendini düzgün bir şekilde ifade etmek senin için yeterli olmalı bugün. 

Para

Bugünkü emeklerin parasal konularda kazanç elde etmek için önemli olacak. O yüzden devam ettiğin yoldan vazgeçmemeli ve adımlarını sağlam atmalısın. Bugün daha dikkatli düşünebileceksin para konularında.