Burçlar

6 Kasım Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

6 Kasım Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi
6 Kasım Cuma 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 6 Kasım Cuma 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 6 Kasım Cuma 2020

6 Kasım Cuma 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. Bazı konularda birbirinizle konuşma zorlaşabilir. Ani tepkiler vermek ve birbirinizi üzmek yerine, daha anlayışlı olmanız gerekebilir. 

Sağlık

Bugün iç sesini duymak için kendine dikkat etmen gerekebilir. Stresten uzak bir zihne sahip olmak ve daha dikkatli hareket etmek sağlık konularında daha rahat olmanı sağlayabilir bugün. 

Aşk

Karşındaki insanın hislerinden emin olmak isteyeceğin bir gün. Bu belirsizlik sende bazı gerginliklere sebep olabilir. Ancak eyleme geçmek yerine biraz durup düşünmek ve gözlem yapmak sana daha iyi gelecek. 

Para

Parasal konularda dikkatli olman gereken bir gün. Başka konularla ilgilenmek ve para konularını bir kenara bırakmak isteyebilirsin bugün. Ancak bazı sorumluluklarını bugünden halletmek sana daha iyi gelecek.

6 Kasım Cuma 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Kendini gergin hissedebileceğin bir gün. Bu gerginliği dindirmek için bol bol müzik dinleyebilirsin. Sana iyi gelecek, keyifli şarkılar dinlemen gününün daha iyi ve rahat geçmesini sağlayacak. Kendini çok fazla yormamalısın bugün. 

Sağlık

Bugün kendine zaman ayırmak ve dinlenmek sana daha iyi gelecek. Vücudunu fazla yormamalı ve ağır işlerden uzak durmalısın. Keyfini yerine getirecek güzel aktivitelere odaklanmak enerjini yükseltebilir. 

Aşk

Bugün kendine zaman ayırmak ve aşk konularını bir kenara koymak sana daha iyi gelebilir. Hayatındaki öncelikleri belirlemek ve kendi hislerini daha dikkatli görmek için biraz zamana ihtiyacın olabilir bugün. 

Para

Bugün ufak tefek gibi görünen konularla ilgilenmek sana daha iyi bir etki sağlayabilir. Bazı ufak sorumlulukları bugünden halletmek ve harcamaları düzenlemek ilerisi için sana güzel bir etki sağlayacak.

6 Kasım Cuma 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün yeni bir özelliğini keşfedebilirsin. Veya ilgi alanın olarak seçebileceğin yeni bir konu ile karşılaşabilirsin. Güzel ve yapıcı enerjiler eşliğinde kendine iyi gelecek yeni şeylere odaklanmak gününün çok daha iyi geçmesini sağlayacak. 

Sağlık

Bugün uykuna dikkat etmen gerekecek. Kendini çok yorgun veya uykulu hissedebilirsin. Bunun için de vücudunun yeteri kadar dinlendiğine emin olman gerekecek. Kendini çok fazla yormamalısın bugün. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye olan ilgilerini belli etmek ve çevrene bu kişiden hoşlandığını söylemek için iyi bir gün. Bazı şeyleri içinde tutmak yerine kendini ifade etmek sana daha iyi gelecek. Bugün dürüst olacağın bir gün. 

Para

Bugün maddi konularda gözünle görmediğin veya tam olarak nereden geldiğini bilmediğin bazı etkilerin altında kalabilirsin. Biraz durup düşünmek ve daha dikkatli olmak sana daha güzel etkiler sunabilir. O yüzden acele kararlar almamalısın bugün

6 Kasım Cuma 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Bazı şeyleri yanlış yaptığını düşünebilir veya yenildiğini hissedebilirsin. Ancak bazı konuları gözden geçirmek ve yeni adımlar atmak seni çok daha kuvvetli hissettirecek. O yüzden kolay kolay vazgeçmemelisin bugün. 

Sağlık

Yediklerine dikkat etmelisin bugün. Sağlıklı gıdalarla beslenmeli ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın. Sindirim sistemini çok fazla yormamak için dikkat etmelisin kendine. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile arandaki gerginlikler seni yorabilir bugün. Bazı şeyleri konuşmak yerine içine atıp kafanda kurmak seni gereğinden fazla üzebilir. O yüzden iletişime açık olmak sana daha iyi gelecek bugün. 

Para

Maddi konularda beklediğin gibi gelişmeler göremiyorsan bunu kişisel algılamamalısın. Senden kaynaklanmayan bazı durumlar parasal konularda sıkıntı çıkarıyor olabilir. Bugün dikkatle gözlem yapmak sana daha iyi gelecek.

6 Kasım Cuma 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Senden uzakta olan bir arkadaşınla güzel muhabbetler edebilirsin bugün. Onu ne kadar özlediğini fark etmek seni biraz üzebilir. Ancak aranızda çok güzel ve keyifli bir muhabbet olması arkadaşlığınızı canlandıracak. 

Sağlık

Sağlık konularında dikkatli olacağın bir gün. Ağrılarla başa çıkma veya daha fit bir vücuda sahip olma gibi konulara özen gösterebileceksin. Hem dış görünüşüne hem de içten nasıl hissettiğine eşit özen göstereceksin bugün. 

Aşk

Bugün duygusal konularda düşünmek sana daha iyi gelecek. Eyleme geçmek yerine olan biteni düşünmek sana iyi etkiler sağlayabilir. Eğer hoşlandığın bir insan yoksa günü kendine ayırarak keyifli konulara odaklanmak daha iyi bir enerji yakalamanı sağlayabilir. 

Para

Bugün parasal konuları bir kenara bırakmak ve günün keyfini çıkarmak sana daha iyi gelebilir. Bir süredir önceliği maddiyata verdiysen eğer bugün geri çekilip olan bitenin keyfini çıkarma zamanı.

6 Kasım Cuma 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Yaşadığın sıkıntıları gözden geçirmek ve kendine ders çıkarmak sana daha iyi gelecek bugün. Kendine üzülmek veya yaptıkların dolayısıyla dövünmek yerine yaşadıklarından ders çıkararak yeni bir adım atmak hayatında ihtiyacın olan bir kuvvete sahip olmanı sağlayabilir. 

Sağlık

Bol bol su tüketmek, vücudunda biriken toksinleri ve negatif enerjileri atmak için iyi gelebilir sana. Kendini daha iyi ve rahat hissetmek için su tüketimini artırman gerekebilir. Bol bol su tüketmek iç organlarına da iyi gelecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bazı konuları açık açık konuşmak aranızdaki gerginliği atmanızda faydalı olacak. İçinizi sıkan konuları açıkça dile getirmek bunları çözmek için size gereken kuvveti verebilir bugün. 

Para

Maddi konularda önemli kararlar alman gereken bir gündesin. Bugün bazı harcamalar ile alakalı iki kere düşünmen gerekebilir. Genel olarak yaptığın bazı masrafları kısmaya karar vermek seni zorlasa da ilerisi için daha iyi olabilir.

6 Kasım Cuma 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Bugün bazı konularda yeni haberler alabilir ve bu yüzden panikleyebilirsin. Ancak sakin kalmak ve karşına çıkan meselelerle sakin bir şekilde başa çıkmak seni daha iyi bir noktaya getirebilir. O yüzden aceleci olmamalısın bugün. 

Sağlık

Sağlığını ön planda tutmak ve ağrılara sebep olan şeyleri fark etmek sana daha iyi gelecek. Vücudunu dinlemen ve sana verdiği sinyalleri iyi değerlendirmen gereken bir gün. Bugün doktor ziyaretleri sana daha güzel çözümler getirebilir. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile daha fazla iletişim kurabilirsin. Birbirinizi tanımak ve nasıl hareket ettiğinizi anlamak için gözlem yapmanız, ikinize de iyi gelecek. O yüzden bazı şeyleri aceleye getirmemelisin bugün. 

Para

Parasal konularda kendine karşı acımasız olman gereken bir gün. Masraf kısma ve bütçe ayarlama konularında daha dikkatli davranmalı ve parana daha fazla sahip çıkmalısın bugün.

6 Kasım Cuma 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün karşına bazı sıkıntılar çıkabilir. Bu problemlerle başa çıkabilmek için enerjini yüksek tutman gerekecek. Olaylara dikkatle yaklaşmak ve bazı konulara özen göstermek, onları daha kolay çözmeni sağlayacak bugün. 

Sağlık

Bugün kendini fiziksel olarak daha iyi hissedebilirsin. Bu güzel enerjiyi egzersize yöneltmek duygusal gerilimleri atmanda sana daha iyi faydalar sağlayabilir. Hareket etmek strese karşı iyi gelecek bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile birbirinize biraz zaman tanımanız ve kafanızı toplamak için yalnız kalmanız gerekebilir. İleride aranızda daha keyifli gelişmeler olması için bugünden birbirinize zaman tanımanız gerekecek. 

Para

Maddi olarak insanlarla daha fazla iletişim kurman gerekebilir. Masrafları ve kazançları hesaplamak için daha açık olman gerekecek. Atmak istediğin adımları daha önceden insanlarla paylaşmalısın bugün.

6 Kasım Cuma 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Kendini anlamakta zorluk çekebilirsin bugün. Kendi düşüncelerin sana yabancı gelebilir. Bu durumu halledebilmek için kafanı toparlaman gerekecek. Keyif aldığın aktivitelere öncelik vererek kendini daha iyi hissedebilirsin bugün. 

Sağlık

Fiziksel olarak bir rutine bağlı kalman ve egzersizlerini disiplinle gerçekleştirmen istediğin sonuçları almanı sağlayacak. Bugün kendini fiziksel hareketler konusunda daha iyi hissedebilirsin. O yüzden bu tür konularda kendine hedef koyman daha iyi olabilir. 

Aşk

Bugün aşk konularında kendi iç sesini dinlemek daha iyi olacak. Eğer hayatında kimse yoksa, kendine vakit ayırmalı ve bazı konuları zamana bırakmalısın. Romantik bir film izlemek, güzel bir kitap okumak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. 

Para

Parasal konularda kendi emeklerinle güzel bir noktaya gelmek için çaba göstermelisin bugün. Bazı fırsatların sana altın tabakta sunulmaması canını sıkabilir. Ancak kendi gücünle neler yapabileceğini görme fırsatın olacak.

6 Kasım Cuma 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Evde yaşanan sıkıntılar kafanı farklı konulara vermene vesile olabilir. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve kontrol edebileceğin şeylere odaklanmak sana daha güzel sonuçlar getirecek. İnsanlarla arana bir sınır çekmen gerekecek bugün. 

Sağlık

Bugün ağır yemeklerden uzak durman gerekebilir. Kendini zorlamamak ve sindirim sistemini yormamak çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Ağır ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın bugün. 

Aşk

Bugün aşırı tepkiler vermekten uzak durmalısın. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimde dikkatli davranmalı ve sözlerini dikkatle seçmelisin. Karşı tarafın kalbini kırmamak için dikkatli konuşman gerekebilir. 

Para

Bir bütçe oluşturmak seni daha iyi bir duruma sokacak bugün. Maddi konularda çıkmaza girdiğini düşünüyorsan eğer harcamalarını gözden geçirmen ve bütçene sadık kalman daha iyi olabilir senin için.

6 Kasım Cuma 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bugün yeni şeyler denemek isteyeceksin. Farklı olan sana daha çekici gelecek. Farklı yemekler, yeni bir egzersiz programı veya farklı bir saç kesimi seni kendine çekebilir. Yeniliklere hazır olmalısın bugün. 

Sağlık

Bugün sosyal olmak ve fiziksel aktiviteleri sevdiklerinle yapmak daha iyi olabilir. Sadece egzersizlere odaklanmak yerine keyif veren aktivitelere de odaklanabilirsin. Mutlu olmanın vücuduna güzel etkileri olacak bugün. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile keyifli ve değişik ortamlara girebilirsiniz. Bazı şeyleri bir arada keşfetmeniz sizi daha fazla bir araya getirebilir. Bugün yeni şeyler denemek için birbirinizi cesaretlendirmelisiniz. 

Para

Parasal konularda yapmak istediklerini ifade etmek ve bunun için sağlam adımlar atmak çevrende takdir görecek bugün. Kendini maddi konularda daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Bu konularda kendini sıkıntıda hissetmeyeceksin.

6 Kasım Cuma 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Bugün etrafında olan biten bazı şeylerin gerçek yüzünü fark edebilirsin. Bazı şeylerin tahmin ettiğinden veya kafanda kurduğundan çok daha farklı bir noktada olduğunu fark edebilir ve buna göre adımlarını değiştirebilirsin. 

Sağlık

Bugün kendine vakit ayırmak ve hijyen konularına odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Hem kendin için hem de içinde bulunduğun ortam için hijyen konularını ön plana çıkarmak mikropların vücuduna etkisini azaltabilecek. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişi ile güzel konuşmalar yapabilir ve birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebilmek, aranızda daha güzel hislerin oluşmasına vesile olacak bugün. Bu kişiyle konuşmak sana çok iyi gelecek. 

Para

Parasal konularda başkalarına güveniyorsan, dikkatli olmalısın. Bu kişilerin maddi olarak farklı niyetleri olabilir. İnsanların seni kandırmasına izin vermemeli ve çok dikkatli olmalısın bugün.