Burçlar

6 Mayıs Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

6 Mayıs Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü (6 Mayıs Perşembe 2021. yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 6 Mayıs Perşembe 2021

6 Mayıs Perşembe 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

 hafta içinde maddi ve manevi alanda değişimlere fırsatlara açıksın. Kazançlar evinde oluşan Yeniay’ın ardından Merkür’ünde desteğini alarak, otorite insanlardan destek görerek yeni kazançlarına odaklanabilirsin. Haraketli ve iletişimin bol olmasının yanı sıra yakın çevrenizden kaynaklı demorolize olabilirsin

6 Mayıs Perşembe 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Merkür’ün burcuna geçmesiyle; sağlam ve kararlı adımlar atmak, her tür konuda kontrollü olmak isteyebilirsin. Fikirlerinin kişisel ve somut olmasına önem verebilir, rahat ifadelerinle her türlü girişim için kendini güçlü görebilirsin. Bu günlerde finansal konularda ya aşırı güvende olmak isteyebilir ya da sabırsızlık gösterebilirsin.

6 Mayıs Perşembe 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

ruhunun özgür olacağı bu günlerde, zihinsel ve kişisel farkındalığın artarak güvende olmak isteyebilirsin. Yeteneklerine odaklanıp, yalnız kalmak isteyebilir, sezgilerine güvenebilirsin. Gün içinde gelişen olaylar karşındakilerle hırçınlık yaşamana ve ilişkilerini zedelemene neden olabilir, çizgini korumanda fayda var.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

  hedefin yeni dostluklar ve gruplar olurken, farkı insanlarla yapacağın birliktelik, şansın olabilir. Gün içinde yalnızlıktan keyif aldığın bir gün olsa da elindeki işleri bitirmek için çok fazla çalışabilir kimi zaman konsantre olmakta zorlanabilirsin. Sağlığın alarm vermeye başlamadan gerekli önlemleri almanda yarar olabilir.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

haftaya güçlü ve otorite kişilerden gelebilecek destekle kariyerini sağlamlaştırabilir, yeni iş imkanıyla başlayabilirsin. İlerleyen günlerde iş, eğitim ve özel amaçlı seyahatlere çıkabilir, anlaşma ve sözleşme gibi olaylar gündemin olabilir Gün içinde partner ya da iş arkadaşınla ani gerilimlere dikkat etmelisin.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

 eğitim, ticaret, medya yayıncılık ve uluslararası işler alanında yeni başlangıçlar yapmak için motive olurken, aşk sevgi, çocuklar ve yeni bir hobi edinmek adına da olumlu etkiler altındasın. Ancak; gün içerisinde kariyerinde ya da aile içi konularda aşırı güvenli olabilir, kibirli bir görünüme sahip olabilirsin.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

ailen veya aile büyüklerinden, eşin ya da ortağının gelirlerinden, kredi veya komisyon gibi alanlardan destek bulabilirsin. İçgüdüsel olarak özgürleşip, sezgisel olarak güçlenebilir, somut değerlere önem verebilirsin. Gün içindeki sosyal ilişkilerinde ani oluşabilecek fikir ayrılıkları nabzını yükseltebilir.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

 yakın çevrenden ya da ortağından destek görerek özgürleşebilir, hayatını ve bakış açını yenileyebilir ya da girişimlerini danışmanlık alarak yapmayı tercih edebilirsin. Gün içerisindeki harcamaların, partnerin ya da aile büyüklerini karşına almana neden olabileceği gibi bütçen konusunda da risk oluşturabilir.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

çalışma koşullarında, sağlığında ve rutin işlerinde daha pratik olabilirsin. Kazanımların açısından daha bereketli olabilir, gayrimenkul ya da yatırımların açısından olumlu destekler bulabilirsin. Gün içinde tek başına hareket etmekte zorlanıp, onay alman gereken durumlar olabilir, ego savaşlarından uzak durmanda fayda var.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

özgüveninin çok yüksek olması; sevdiklerinle yapacağın görüşmelerin rengini değiştirebilir. Önümüzdeki günlerde aşk eğlence, çocuklar ve farklı ve sıra dışı faaliyetlere yönelebilir, huzur ve kalıcılık arayabilirsin.  Hizmet aldığın ya da verdiğin alanlarda sözel tartışmalara açık olabileceğin gibi sabırsız olman da mümkün.

6 Mayıs Perşembe 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

yeni bir ev almakla, yaşam alanının değiştirmekle ve evinle ilgili bir takım yeniliklerle ilgili kararsız kaldığın bir dönem geçiriyor olabilirsin. Ancak koşullarını zamana yaydığında dikkatli ve akıllıca kararlar alabilirsin. Zihninin çok hızlı çalıştığı bu günde, kişisel kararlar almaya ve isyankar olmaya müsaitsin. Yavaş ve sakin kalabilmelisin

6 Mayıs Perşembe 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

güvendiğin dost ve arkadaşlardan gelebilecek fırsatlara açık olduğun bir gündesin. Zihinsel ve iletişimsel alanda daha somut olmaya odaklanabilir,  yakın çevre, eğitim, anlaşma gibi konularda sürprizlerle karşılaşabilirsin. Gün içinde çevrenle yapabileceğin abartılı inatlaşmana senin ve ortamın keyfini kaçırabilir.