Burçlar

6 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

6 Şubat Cumartesi 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 6 Şubat Cumartesi 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 6 Şubat Cumartesi 2021

6 Şubat Cumartesi 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

 kendini akışa bırakmakta ve gelişmeleri olduğu gibi kabul etmekte zorlanmayacağın bir gün. İç sesini dinleyerek yolunu bulabilir; yardımına, ilgine ve şefkatine ihtiyaç duyanlara karşı duyarlılıkla hareket edebilirsin. Proje aşamasında olan işler için ön hazırlıklar yapabilirsin.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

sevdiklerin ve dostların için özveri gerektiren çalışmalar içinde yer alabilir, görüş ve inançların doğrultusunda gönüllülük esasına dayanan aktivitelerde bulunabilirsin. Ancak sosyal alanda yapacağın bu çalışmalar aynı zamanda senin faydana olacak ilişkiler geliştirmeni de sağlayabilir.

6 Şubat Cumartesi 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

iş ve sosyal yaşamda bedenen aktif olduğun kadar ruhen duyarlı ve yardımlaşmaya da açıksın. Üzerinde çalıştığın projelerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir, herkesin kazançlı çıkabileceği fikirler üretebilirsin. Finansal alanda seni destekleyecek kişilerle bir araya gelerek girişimlerine hız kazandırabilirsin.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

geleceğini ilgilendiren konularda henüz net değilsen bile yakın ilişkide olduğun kişiler ufkunu açmanı sağlayabilir. Eğitim, akademik çalışmalar, yurtdışı, medya alanında proje aşamasında olan işlerinin ön hazırlıklarına zaman ayırabilirsin. Sosyal medya paylaşımların fazla duygusal olabilir.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

bugün finansal konularla fazlasıyla meşgul olabilirsin. Ortak gelirler, alacak ve borçlarla ilgili işlerini yoluna koyabilir, biraz harcama yaparak girişimlerinin hızlı ilerlemesini sağlayabilirsin. Karar alman veya yön belirlemen gereken durumlarda iç sesine ve sezgilerine kulak vererek ilerlemekte fayda var.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

 karşıt burcundan geçen Ay, başkaları hakkındaki düşüncelerini yeniden gözden geçirmene yol açabilir. Ortağının, eşinin veya iş birliği içinde olduğun kişilerin hal ve tavırları farkındalığını artırıp karar vermeni kolaylaştırabilir. Bugün gelişen olaylara itiraz etmek yerine gözlemci kalmayı tercih edebilirsin.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

iş ve sorumluluklarını yerine getirirken odaklanmakta zorlanabilir, belki de evden çıkmayıp tembellik yapmayı isteyebilirsin. Zihinsel ve fiziksel sağlığınla ilgilenebilir, çeşitli detoks ve diyet programlarını araştırabilir, alternatif tıptan yararlanabileceğin fırsatlar bulabilirsin.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

 bugün her ne kadar mantıklı düşünmeye ve hareket etmeye çalışsan da duygularının seni yönlendirdiği gibi davranabilirsin. Sevdiklerine şefkat hisleriyle yaklaşabilir; onların hayrına olacak şekilde kararlar alabilirsin. Başkalarına yardımcı olmak seni de mutlu edecektir.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

ailen ve sevdiklerin için maddi manevi her türlü fedakârlığa hazırsın. Onların ihtiyacı olan desteği verebilir; hassasiyet ve duyarlılıkla hareket edebilirsin. Ayrıca evini veya gayrimenkul yatırımlarını içeren konularda bir süredir alamadığın kararları alabilir ve girişimlerde bulunabilirsin.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

 bugün sezgilerini dinleyerek kararlar alabilir, iç sesine kulak vererek ilişkilerini yönlendirebilirsin. Yaşadıklarını mantık süzgecinden geçirip değerlendirirken altında yatan sebepleri de araştırmak ve derinleşmek isteyebilirsin. Yakın çevren ve kardeşlerin ile arandaki sevgi bağlarını yeniden güçlendirebilirsin.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

parasal konularda inişli çıkışlı bir süreçtesin. Kazançlarını değerlendirmek ya da ek gelir elde etmek için bazı girişimlerde bulunabilirsin. Bugüne kadar netleşmeyen durumları yola koymak için bir fırsatın olabilir. Gizli ilişkiler olumlu sonuçlar doğuracak gelişmelere yol açabilir.

6 Şubat Cumartesi 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Ay’ın burcunda hareket etmeye başlamasıyla sezgilerinin ve arzularının seni yönlendirdiği şekilde hareket etmeye başlayabilirsin ancak mantığını ve sağduyunu da devrede tutarak ilerleyebilirsin. Sevdiklerinle ilişkilerin uyum ve denge içinde gelişebilir; bağlarını güçlendirebilirsin.