Burçlar

7 Ocak Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

7 Ocak Perşembe 2021/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 7 Ocak Perşembe 2021 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 7 Ocak Perşembe 2021

7 Ocak Perşembe 2021 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Bugün sevdiğin bir kişinin moralinin bozuk olması senin kafana çok takılacak. Bu kişiyi mutlu etmek için elinden geleni yapacaksın. Bol bol açık hava ve eğlenceli ortamlara girmeniz enerjinizi çok yükseltecek.

Sağlık

Günlük rutinlerinden uzaklaşmak seni strese sokabilir. O yüzden bugün egzersiz programına ara vermemeli ve nefes alış verişlerine daha dikkat etmelisin. Belirli bir programı uygularsan çok daha iyi hissedeceksin. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişiye bazı hediyeler alabilirsin. Sevdiğin kişiye duygularını belli etmek için sözlerden fazlasını ona vermek isteyebilirsin. Bu hareketin, karşındaki insanın senin nasıl hissettiğini anlamasına da yarayacak. 

Para

Maddi olarak yeni girişimlerde bulunmakta zorlanabilirsin. Yapacağın harcamalar veya harcadığın paranın yerine yenisini koymak kafanı karıştırabilir. Bugün parasal konulara fazlaca girmemeye çalış.

7 Ocak Perşembe 2021 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün evinde yaşanabilecek aksaklıklar ve bazı eşyaların bozulması seni sıkabilir. Bunları tek başına halletmeye çalışma. Mutlaka bir yardım al. Yardım alırsan çok daha çabuk eski düzenine dönersin.

Sağlık

Bugün şekerli yiyeceklerden uzak durman gerekecek. Enerjini dengede tutmak için şeker düzeyini de dengede tutmalısın. Bu yüzden çok fazla şekerli gıda tüketmemelisin. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişiyle daha güzel ve anlamlı konuşmalar yapabilirsin. Aranızdaki anlayış giderek artabilir ve daha önceden yanlış anlaşılmalara sebep olan konuları ortadan kaldırabilirsiniz. Bu enerjiyi iyi kullan. 

Para

Parasal konularda kafanı kurcalayan mevzuları sevdiğin insanlarla paylaşman gerekebilir bugün. Bazı şeyleri tek başına halletmek için kendini zorlamamalısın. Parasal konularda iyi tavsiyeler alabilirsin bugün.

7 Ocak Perşembe 2021 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Bugün etrafında yaşanacak olan aksaklıklar seni çok sinirlendirebilir. Telefonun donması, trafiğe yakalanman, gerekli belgeleri kaybetmen gibi şeyler seni deneyebilir. Sakin kalmalı ve işlerini aceleye getirmemelisin.

Sağlık

Bugün yediklerine dikkat etmen gerekiyor. Sindirim sistemini çok zorlayacak ağır yiyeceklerden uzak durman gerekebilir. Yediğin şey sana ikram edilmişse ve hayır diyememişsen bile ölçülü olmakta fayda var. 

Aşk

Hoşlandığın bir kişi varsa ve aranızdaki durum belirsizlik içerisindeyse bugün bu durumu aşabilirsiniz. Daha net konuşmalar, aranızdaki duyguları ifade edebilmeniz, gözle görülür bir gelişmeye yol açabilir. 

Para

Bugün parasal konularda birden fazla masraf ile karşılaşabilirsin. Bunları kısabilmenin yollarını aramak senin için daha iyi olacak. Bugün elin hemen paraya gitmesin.

7 Ocak Perşembe 2021 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Eşyalarını kaybedebileceğin bir gün. Evin içinde aradığını bulamayabilirsin. Sakin olmalı ve tekrar tekrar bakmalısın. Sahip olduklarımızın kıymetini kaybettiğimizi düşündüğümüzde daha çok anlarız.

Sağlık

Bugün kas ağrılarına karşı dikkatli olmalısın. Bu ağrıların daha da artmaması için esneme hareketlerini sıklaştırman gerekebilir. Bu konuda internetten daha fazla kaynak bulabilir ve kendi başına ne yapacağını öğrenebilirsin. 

Aşk

Hoşlandığın kalbini kazanmak için bir adım daha atabilirsin. Yavaş yavaş da olsa o kişinin ilgisini kazanmaya başlıyorsun. O yüzden bugün kendini bu konularda umutsuz hissetmemeli ve bir adım daha atmalısın. 

Para

Birden fazla meseleyi halletmek için hazır hissedeceksin. Ancak her şey planladığın gibi olmayabilir. Beklemediğin masraflar karşısında sakin kalmalı ve elinden geleni yapmalısın.

7 Ocak Perşembe 2021 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün çok hoşuna gidecek bir teklif alabilirsin. Uzun zamandır gitmek istediğin bir yere davet edilebilirsin. Bu daveti kabul ederken sakin kalmaya çalış. Karşındaki insanlara çok fazla tepkini belli etme bugün.

Sağlık

Bugün uyku düzenini kurmak için çaba göstermen gerekecek. Daha düzenli bir uyku çekmek, belirli saatlerde kalkmak için kendini zorlamak sana ileride daha iyi bir öz disiplin sağlayacak. O yüzden bu konuyu görmezden gelme bugün. 

Aşk

Aniden karşına çıkacak olan bir insan ile hiç beklemediğin güzellikte bazı konuşmalar yapabilirsin. Bugün yeni tanışacağın insanlara dikkat et. Bu kişilerden birisi seni romantik düşüncelere itebilir. 

Para

Bugün gereksiz harcamalar ile bütçeni biraz sarsabilirsin. Bunun önüne geçmek ise yine senin elinde olacak. Yeni bir şey almadan önce iki kere düşünmen gerekebilir bugün.

7 Ocak Perşembe 2021 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün sana söylenen yalanları en başından yakalayabilirsin. Karşındaki insanların sana söyledikleri konusunda dikkatli olacaksın. İç sesini dinlemeli ve kendine bu konularda daha da güvenmelisin.

Sağlık

Söz konusu olan sağlık olduğunda tek taraflı düşünmemek gerekir. Sadece diyete odaklanmak veya sadece sporla bazı şeyleri elde etmek zordur. Bugün vücudun için bütün bir plan yapmayı düşünebilir, uyku, yeme alışkanlıkları, spor ve meditasyon için detaylı fikirler üretebilirsin. 

Aşk

Bugün hoşlandığın kişiyle bazı konuşmalar yapabileceksin. O kişiyle daha fazla iletişim içinde olmak içini ısıtacak. Ayrıca bu kişi ile alakalı yeni ve heyecan verici şeyler öğrenebilirsin. Algılarını açık tut bugün. 

Para

Parasal konularda sevdiklerinle bazı konuşmalar yapabilirsin. Bazı konularda ortaya herkesin para koyması gerekebilir. Ortaklaşa olarak yapılan harcamalar, çok daha faydalı sonuçlar getirecek bugün.

7 Ocak Perşembe 2021 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Elde etmek istediğin şeyler için kendini çok zorlamaman gereken bir gün. Bazı şeyler yolunda gitmiyorsa, bunları düzeltmek için kendini yormamalısın. Bazı şeyler zamanla, kendiliğinden yolunu bulur, bunu bugün unutma!

Sağlık

Açık havada egzersiz yapmanın etkilerini hiçbir zaman göz ardı etmemelisin. Ancak bugün özellikle açık havada bulunmalı ve biraz yürüyüş yapmalısın. Enerjini yükseltmene yarayacak olan bu egzersizi alışkanlık haline bile getirebilirsin. 

Aşk

Eğlenceli ortamlara girebileceğin bir gün. Bugün yeni insanlarla tanışabilir ve ilgini bu kişilerden bir tanesine verebilirsin. Aşk konularında daha açık olman gereken bir gün. 

Para

Maddi konulara odaklandıkça güzel sonuçlar elde edeceksin. Ancak hayatındaki dengeyi de koruman gerekecek. Parasal konulara çok fazla odaklanarak hayatının geri kalan kısımlarını görmezden gelmemelisin bugün.

7 Ocak Perşembe 2021 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün çok dikkat isteyen önemli konular için aceleci davranmamalısın. Bazı şeyleri öğrenmek ve ona göre hareket etmek biraz zaman alabilir. Bugün aceleci olursan eğer yanlış kararlar alabilirsin.

Sağlık

Vücudunda biriken stresi atmak için esneme hareketleri ile meditasyon yapman sana çok iyi gelecek. Bunu ertelememelisin. Erteledikçe daha fazla kas ağrısı çekebilirsin çünkü. 

Aşk

Aşk konularında kafan karışıyorsa bunu çözebilmenin birden fazla yolunu keşfedebilirsin bugün. Bir arkadaşlınla dertleşmek, romantik bir kitap okumak, aşk filmleri izlemek sana farklı ilhamlar verebilir. 

Para

Bugün maddi konularda neye ihtiyacın olup olmadığını tekrar düşünebilirsin. Masrafları kısmak ve daha iyi şeyler için para ayırmak gibi konular bugün sana kendini çok daha iyi hissettirecek.

7 Ocak Perşembe 2021 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Sevdiğin bir arkadaşından veya bir aile üyesinden ayrı düşebilirsin bugün. Bu kişinin uzağa gitmesi veya sana vakit ayıramaması seni üzebilir. Ancak o kişi için mutlu olmalı ve onu desteklediğini belli etmen gerekiyor. İyi ilişkilerin devamı için destek şart bugün.

Sağlık

Öz disiplinini sağlayacak etkinliklere dikkat etmen gerekiyor bugün. Egzersiz programına daha fazla uymalı ve yediklerine de dikkat etmelisin. Vücudunun alışması için ekstra çaba sarf etmen gerekebilir. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile bazı sırlarınızı paylaşabilir veya aranızdaki iletişimi arttırarak birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Hayatta bazı ciddi mevzuları sevdiklerimizle paylaşmamız bize daha fazla kuvvet verir. Bugün bu şansı iyi kullanmalısın. 

Para

Bugün paranı nereye koyduğunu unutabilirsin. Etrafına iyice, dikkatlice bakman gerekiyor. Elinden çıktığını sandığın bir miktar parayı tekrar bulabilir ve çok mutlu olabilirsin.

7 Ocak Perşembe 2021 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Parasal konularda canın sıkılsa da sevdiklerin sana destek olmak için yanında olacak. Ciddi konularda karar almak için acele etme bugün. Maddi kaygılarla yanlış kararlar alabilirsin çünkü. Bunun olmaması için daha sakin olman gerekecek.

Sağlık

Kendini gergin hissedebileceğin bir gün. Özellikle insan ilişkilerinde bu gerginliği hissedebilirsin. Vücuduna ve kaslarına kötü etkisinin olmaması için nefes alış verişlerine daha dikkat etmen gerekebilir. 

Aşk

Bugün bir süredir belirsizlik içerisinde devam eden bazı ilişkiler hakkında net kararlar alabilirsin. Belirsizlikleri ortadan kaldırmak sana çok iyi gelecek. Aşk konusunda ne kadar net olursan karşındaki insandan o kadar karşılık alacaksın. 

Para

Parasal konularda elindekinin yeterli olmaması daha yaratıcı sonuçlar bulmanı sağlayacak. Bozulan bir eşyanı tamir etmek, kaybettiğin bir şeyin yerine yenisini koymak gibi konularda daha yapıcı olabilirsin. O yüzden parasızlığı bugün bir sıkıntı olarak görmemeye çalış.

7 Ocak Perşembe 2021 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bir süredir görüşemediğin bir arkadaşın ile alakalı olarak kendini üzgün hissedebilirsin bugün. Aranızda bir mesafe varsa bu mesafenin kapanması için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir. Ancak ona mesaj atarak veya onu arayarak kendisini ne kadar merak ettiğini belli edebilirsin.

Sağlık

Bugün kendini hassas hissedebileceğin bir gün. Bu hassasiyeti ortadan kaldırmak için vücudunun direncini arttırman gerekecek. Daha fazla su tüketmek, mevsimine göre giyinmek ve temiz hava almak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızdaki iletişimi arttırabileceğiniz bir gün. Bugün birbirinize vakit ayırırsanız bazı şeyleri çok daha kolay halledebilirsiniz. Eğer hoşlandığın ancak konuşmadığın bir insan varsa bugün bu şansı iyi değerlendirebilirsin. 

Para

Bugün kredi kartından uzak durman gereken bir gün. Farkına varmadan gereksiz masraflar yapabilir ve ardından pişman olabilirsin. Kartın getirdiği rahatlığa kolay alışabileceğin bir gün. O yüzden dikkatli olmalısın.

7 Ocak Perşembe 2021 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Son zamanlarda çok fazla işe yetiştirmen gerekebilir. Bunları halletmede bir sorun yaşamayacaksın bugün. Ancak dikkat etmen gereken şey, bu koşuşturmalar sırasında vücudunu fazla yormamak. Özellikle ayakkabı seçimlerinde dikkatli olman gerekebilir bugün.

Sağlık

Vücudunun disiplinini sağlamak, hayatının geri kalanında daha iyi sonuçlar elde etmek için bir başlangıç olacak. Bugün sağlığını ön planda tutarak bazı kararlar alırsan eğer çok güzel sonuçlar elde edebileceksin. 

Aşk

Hoşlandığın kişiye nasıl hissettiğini belli etmek için güzel bir gün. Açıkça duygularından bahsetmesen de bu kişiye olan ilgini bir şekilde belli etmen iyi olacak bugün. Bir iletişim başlatmak daha sonrası için iyi olacak. 

Para

Hayatında bazı şeylerin durulmaya başlayacağı bir gün. Maddi olarak önünü görmek için bugünün güzel enerjisini kullanabilirsin. Parasal konularda geleceğine yatırım yapmayı düşünebilirsin.