Burçlar

8 Aralık Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

8 Aralık Salı 2020/ Günlük Burç Yorumları analizi

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi sırasıyla tüm burçların bugünkü ( 8 Aralık Salı 2020 ) yorumlarına bakalım.

Burçların analizi 8 Aralık Salı 2020

8 Aralık Salı 2020 – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Günlük Burç Yorumları analizi

KOÇ ve Yükselen Koç: 
Sevgili Koç;

Genel

Halledilmesi gereken mevzuları halletmek için iyi bir enerji bulacaksın. Yarım kalan işleri tamamlamak, ev işlerine odaklanmak ve bazı konuları daha iyi bir hale getirmek için çaba göstermek bugün seni zorlamayacak.

Sağlık

Bugün bazı konularda hassasiyet gösterebilirsin. Ancak duygusal olarak bu durumu yenebilmek için keyifli ortamlara girmen gerekecek. Bazı şeyleri içine atarak evde oturmak yerine sevdiğin kişilerle keyifli vakitler geçirebilirsin. 

Aşk

Kendini geride bırakılmış hissedebilirsin bugün aşk konusunda. Sevdiğin kişinin seni gözardı ettiğini düşünebilirsin. Ancak bu durum, içinde bulunduğun hassasiyetten kaynaklanıyor olabilir. Gereksiz alınganlıkları aşmak için iletişim kurmalısın. 

Para

Bugün maddi konular ile alakalı sakin kalmalı ve ani hareketlerde bulunmamalısın. Eğer halledilmesi gereken bir masraf varsa kendini bu konuda sorumlu hissetmeden önce etrafındaki insanları gözlemlemen gerekebilir.

8 Aralık Salı 2020 – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa ve Yükselen Boğa: 
Sevgili Boğa;

Genel

Bugün kendi işlerine odaklanmak ve halletmek istediğin konulara vakit ayırmak daha iyi olabilir. Etrafındaki insanların işleri ile kendi işlerin arasına bir sınır çekmeli ve günü kendin için harcamalısın. Kendi konularına odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün.

Sağlık

Temiz hava ve bol egzersiz ihtiyacın olan şey olabilir bugün. Derin nefes egzersizleri ve açık hava yürüyüşleri enerjini yenilemeni sağlayacak. Sahip olduğun güzel enerjiyi daha sağlıklı bir şekilde kullanmana fırsat tanıyacak bu durum. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile alakalı nasıl bir adım atacağını bilemeyebilirsin bugün. Bu kişiye yakın olmak istersen bu fırsatı bulamayabilirsin. Bu konuda bir adım atmak için dikkatlice düşünmen gerekecek bugün. 

Para

Parasal konularda etrafındakilerin fikirleriyle hareket etmemelisin. Biraz durup düşünmek ve yeni bir adım atmadan önce kendine zaman vermek daha iyi olabilir. Maddi konularda bugün kendini dinlemen gerekecek.

8 Aralık Salı 2020 – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler ve Yükselen İkizler: 
Sevgili İkizler;

Genel

Güne enerjin yüksek olarak başlayabilirsin. Bu enerjiyi nelere yönlendireceğin önemli olacak. Sadece enerjin yüksek diye bazı işleri oldurmaya çalışmamalı ve keyifli konulara odaklanarak mutlu olmaya odaklanmalısın.

Sağlık

İçinde bulunduğun ortamları sadeleştirmek ve gereksiz kalabalıkları ortadan kaldırmak iyi gelebilir. Bu durum hem insanlar hem de eşyalar için geçerli olacak. Ortalığı toplamak ve kendine yer açmak zihinsel olarak daha iyi hissetmeni sağlayabilir. 

Aşk

Eğer kalabalık bir ortama girmen gerekiyorsa surat asmak yerine olaya keyifli tarafından bakman gerekebilir. Her ne kadar etrafında yeni yüzler görmek istemesen de bugün aşk seni bu farklı ortamda bulabilir. 

Para

Para harcamamak için kendini çok zorlamamalısın. Kendin için, gerekli gördüğün konularda para harcamak ve biraz daha esnek olmak bugün sana daha iyi gelebilir. Maddi konularda kendini çok fazla germemen gerekecek.

8 Aralık Salı 2020 – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 
Sevgili Yengeç;

Genel

Büyük hedeflere odaklanmak ve ileriyi düşünerek hareket etmek için iyi bir günde olacaksın. Bugün geleceğin için alacağın kararları seçmek seni mutlu edecek. Büyük stratejiler belirlemek ve dikkatli düşünmek için vakit ayırabileceksin.

Sağlık

Kendini gergin ve hassas hissedebilirsin bugün. Durum duygusal gerilimlerden kaynaklanıyor olabilir. Kendi hayatına odaklanmak ve keyifli kararlar almak için stresten uzak durmalı ve meditasyon gibi konulara odaklanmalısın bugün. 

Aşk

Sevdiğin kişiye olan hislerini ifade etmek bugün senin için daha kolay olabilir. Yaşadığın duygusal gerilimi karşındaki insana ifade etmek ve ondan destek beklemek aranızda daha hassas bir anlayış oluşmasına vesile olacak bugün. 

Para

Parasal konularda duygusal davranmamalısın. Mantığın ile hareket etmeli ve harcamalarını buna göre değerlendirmelisin. Ani masraflardan uzak durman gereken bir gündesin bugün.

8 Aralık Salı 2020 – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan ve Yükselen Aslan: 

Sevgili Aslan;

Genel

Bugün senin için keyifli bir gün olabilir. Ancak bazı şartları sağlarsan… Bugün hayatında seni zorluğa sokan konulara fazla vakit ayırmamak ve keyfini yerine getirecek konulara zaman ayırmak sana daha iyi gelebilir. Enerjini yenilemek için kendine vakit ayırmak da buna dahil…

Sağlık

Daha fazla yeşil sebze tüketmek sana daha iyi gelebilir. Tükettiğin gıdaların sağlıklı olması ve vitaminlerle dolu olması senin için önemli olacak. Bugün yediklerine dikkat etmelisin. 

Aşk

Sevdiğin kişi ile aranızda gerginlikler olabilir bugün. Bazı konuların gündeme gelmesi her iki tarafı da gerebilir. Bugün yapıcı olmak ve kalp kırmamak senin için önemli olacak. 

Para

Eğer maddi konularda etrafındaki insanlarla ortak kararlar alıyorsan onlara karşı dikkat etmen gerekecek bugün. Bazı parasal konularda arkadan işler çevrilebilir. Bunun önüne geçmek sana düşecek.

8 Aralık Salı 2020 – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak ve Yükselen Başak: 

Sevgili Başak;

Genel

Bugün genel olarak enerjin daha yüksek olacak ancak bu enerjiyi nereye yönlendireceğin önem kazanabilir. Enerjinin yüksek olması, her işe atlamanı gerektirmez. Ancak halledilmesini beklediğin konularda kendi başına neler yapabileceğini görmek isteyebilirsin.

Sağlık

Eğer etrafında olan biten şeylerde bir terslik görüyorsan veya kendini olman gerektiği gibi hissetmiyorsan biraz ara vermen gerekiyor olabilir. Hem zihnini hem de bedenini gereksiz yere yormamalı ve kafanı toparlamak için biraz zaman harcamalısın. 

Aşk

Aşk konusunda karmaşık düşüncelerin olacak bugün. Hem sevdiğin kişiyle keyifli vakitler geçirmek isteyeceksin hem de bu kişiyle aranızdaki sıkıntıları çözmek… Bazı şeyleri oluruna bırakmak daha iyi olabilir. 

Para

Eğer yapılmasını istediğin bir şeyin mükemmelliğinden emin değilsen o zaman kolları sıvaman gerekebilir. Parasal konularda çevrendeki insanlardan beklentilerini kontrol altına almalı ve eyleme sen geçmelisin.

8 Aralık Salı 2020 – Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi ve Yükselen Terazi: 

Sevgili Terazi;

Genel

Güne iyi başlayacaksın. Bu güzel başlangıcı önemli konulara yönlendirmek sana iyi gelebilir. İnsanlarla arandaki iletişimi artırmak ve destek olmak sana daha iyi gelecek. Aşk konusunda da keyifli gelişmeler yaşayabilirsin.

Sağlık

Hislerini doğru ifade etmek ve düzgün iletişimler kurmak zihinsel olarak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Zihnini boşaltmak ve stres kaynağını azaltmak sağlığında çok daha iyi bir etki bırakabilir bugün. 

Aşk

Bugün aşk konularında pozitif olmak, sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti daha iyi bir noktaya taşımanı sağlayabilir. Olaylara negatif yaklaşmamalı ve aşk konularında yapıcı olmalısın bugün. 

Para

Etrafında desteğe ihtiyacı olan kişiler için kesenin ağzını açabilirsin bugün. Daha paylaşımcı olacağın ve çevrendeki insanların dertlerinden anlayacağın bir gün olacak. Bugün para harcamaktan çekinmemelisin.

8 Aralık Salı 2020 – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep ve Yükselen Akrep: 

Sevgili Akrep;

Genel

Bugün halledilmesi gereken mevzulara özgüven ile yaklaşman daha iyi olabilir. Parasal konularda daha fazla sözün geçebilir bugün. Sağlığın için ise elini taşın altına koyarak daha sağlam adımlar atman gerekecek.

Sağlık

Bugün şeker ile arana bir mesafe koyman gerekecek. Şeker tüketiminde aşırıya kaçabilirsin. Bu durumun önüne geçmek ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmak için kendini biraz zorlaman gerekebilir. 

Aşk

Aşk konularında kendi içine kapanabilirsin bugün. Bazı durumlar için kendini yetersiz hissedebilirsin. Bu negatifliği üstünden atmak için kendine zaman tanımalı ve biraz kendinle baş başa kalmalısın. 

Para

Maddi konularda, çevrendeki insanlar senin fikirlerini duymak isteyebilir bugün. Ortada atılan bir adım olmasa da veya büyük paralar ile uğraşmasan da insanların senin fikirlerine göre bazı konuları şekillendirmesi olası. O yüzden kelimeleri dikkatli seçmelisin.

8 Aralık Salı 2020 – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay ve Yükselen Yay: 

Sevgili Yay;

Genel

Bugün, güne büyük bir enerji ile başlayabilirsin. Bu enerjiyi nereye yönlendireceğin önemli olacak. Kendin için bir gün planlamak ve halletmek istediğin konulara vakit ayırmak güzel sonuçlar almanı sağlayabilir.

Sağlık

Sağlıklı beslenme konuları bugün senin için önemli olabilir. Ne yediğine dikkat ederek hem kilonu kontrol edebilir hem de gün içerisinde enerjinin düşmemesini sağlayabilirsin. 

Aşk

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki iletişim biraz daha artabilir. Her ikiniz için de önemli olan bir konuda fikir birliğine varmanız sizi biraz daha bir araya getirecek. Aşk ve ilişkiler konusunda iletişim önemli olabilir bugün. 

Para

Maddi konularda atacağın adımlar, hislerin ile bağdaşabilir bugün. Ancak duygusal kararlar almadan önce mantığına odaklanmalısın. Parasal konularda ani harcamalar ve duygusal yaklaşımlar seni biraz yorabilir.

8 Aralık Salı 2020 – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 

Sevgili Oğlak;

Genel

Enerjinin yüksek olacağı bir gün. Bugünü sevdiğin insanlarla geçirmek ve insanlarla genel olarak iletişimini artırmak için harcamak daha iyi olabilir. Bugün baktığın her konuda yapıcı olmaya çalışacaksın.

Sağlık

Duygusal gerilimleri azaltmak ve zihnini boşaltmak bugün daha önemli olabilir senin için. Kendini daha iyi hissetmek adına biraz daha stres ve iletişim konularına odaklanman gerekecek. 

Aşk

Aşk konularında bazı şeyleri oluruna bırakmak senin için daha iyi sonuçlar getirebilir. Bazı konularda olduğu gibi davranmak, planlı programlı hareket etmekten daha keyifli gelecek sana. 

Para

Kendi parana sahip çıkma günü. Hak ettiğin paraları veya kendi emeklerinin karşılığı olan miktarları elinde tutmak için etrafındaki insanlarla arana bir sınır çekmen gerekebilir. Bugün parasal açıdan kendini korumaya almalısın.

8 Aralık Salı 2020 – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova ve Yükselen Kova: 

Sevgili Kova;

Genel

Bazı meseleleri halletmek için iyi bir gün olacak. Olaya maddiyat katmadığın sürece her konuda güzel adımlar atabileceksin. Bazı konularda beklemen gerektiğini kendine sık sık hatırlatman gerekebilir bugün.

Sağlık

İçinde bulunduğun ortamı derleyip toplamak, biraz temizlik, biraz düzen sana daha iyi gelebilir. Bugün birçok konuda güzel iş planı yapabilecek ve kendini yormadan hareket edebileceksin. Bu güzel enerjiyi temizlik ve hijyen konularında kullanabilirsin. 

Aşk

Aşk konularında kendini tanımak daha önemli olabilir. Bazı konularda aceleci olmamak ve kendi iç sesini dinlemek sana daha pozitif bir enerji sağlayacak. Aşkı aceleye getirmemelisin bugün. 

Para

Bugün parasal konularda önemli adımlar atmadan önce düşünmek için iyi bir gün olacak. Kendi eksiklerini gözden geçirmek ve bunları halletmeye çalışmak için yeni yollar türetmek adına biraz zaman harcamalısın.

8 Aralık Salı 2020 – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık: 

Sevgili Balık;

Genel

Halledilmesi gereken işleri tek tek sıraya koyabileceksin bugün. Bazı konularda dikkatini toplamak için kendini zorlasan da bu işleri halletmek için fazlaca enerjin olacak. Hayatını bir düzene sokmak için güzel bir gündesin.

Sağlık

Gereksiz şeker tüketimini azaltman genel olarak daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün. Enerji seviyeni bir hizada tutmak ve büyük dalgalanmalar yaşamamak için ne kadar şekerli gıda tükettiğine dikkat etmen gerekecek. 

Aşk

Hoşlandığın kişi ile vakit harcamak isteyebilirsin ancak beklenmedik durumlar yaşanabilir. Bazı konularda aceleci olmamak ve zamana bırakmak sana daha iyi gelecek. Aşk konusunda daha rahat bir gelişme için biraz beklemen gerekebilir. 

Para

Bugün parasal konularda dikkatini toparlamalısın. Bazı konular gereğinden fazla karışabilir. Bu karmaşayı çözmek için adımlarını atmadan önce iki kere düşünmen gerekecek.