Burçlar

Bugün 15 Temmuz Çarşamba 2020/ Günlük Balık ve Yükselen Balık Burç Yorumları analizi

Balık Burcu
Balık Burcu

Burçların oluşturduğu kuşak olarak adlandırılan Zodyak’ın ele aldığı bu 12 burcun teker teker özelliklerine değinerek devam edecek olursak; sıralamayı burçların tarihleri göz önünde tutarak yapmalıyız. Şimdi bugünkü Balık ve Yükselen Balık (15 Temmuz Çarşamba) burç yorumlarına bakalım.

Burçların analizi – Bugün 15 Temmuz Çarşamba  2020 Balık ve Yükselen Balık Burç yorumları

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık ve Yükselen Balık

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık;

Genel

Yeni fırsatlar karşına çıkabilir, daha mutlu olacağın gelişmelerle karşılaşabilirsin. Etrafında olan bitenle daha uyum içerisinde olabileceksin. Ancak bu süreçte maddi konularda yine de dikkati elden bırakmaman gerekecek. 

Sağlık

Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden emin olmalısın. Daha sağlıklı bir gün için vücudunu dinlendirebilmelisin. Eğer yeterince sağlıklı bir uyku çekemiyorsan neleri değiştirmen gerektiğine odaklanabilirsin. 

Aşk

Sevdiğin kişi seni şaşırtabilir bugün. Aşkta beklenmedik gelişmeler görmen olası. Bu etkiyi daha iyi anlamak için kendine biraz zaman tanıman gerekebilir. Bir şeyleri düşünmek için biraz vakit harcamalısın. 

Para

Bugün bir şeylere sağlam durman gerekecek. Parasal konularda aldığın kararların arkasında durmalı ve kendini koyvermemelisin. Bir bütçe yaptıysan o bütçeye sadık kalmalısın.